Коледни звънчета пеят, слънчицата ЯНУАРИ ще изгреят!

• 15 613
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
blueeyes, препредавам:"щом казва втората половина, значи наистина бебето е "позаспало" и тогава не е тревожно, но зависи колко е продължил записа, кога и е термина и тн".- мнението на другите може да не е меродавно за теб. Така че утре отиди по-раничко до ТК и ти стискам палци всичко да е ок.

# 181
  • София
mari_rus, моите последният път стигаха до 60 и си бяха сериозни. Като няма контракции е права линия, а като има амплитудни разлики са си контракции.

# 182
Хааай  Flutter
помпата ще ми я донесат, взела съм една обикновена та не се натискам зорлем и нея да влача. Дано не се налага. А как ще се стерилизира в болницата и идея си нямам.  newsm78 В родилно отделение  на МД видях нещо като кухненски бокс- сигурно там.... Thinking

а за диоптрите- аз съм с два и казаха, че нямало проблем. Само една приятелка, която се смята за доста компетентна, защото сестра й роди миналата година, ми препоръча по време на напъните да стискам и очите, а да не се пуля, че тогава се пукали капиляри. Та, момичета, ще правим така  Close, а не така  Shocked
  Naughty Joy Joy Joy

# 183
 Thinking значи съм била с контракции, мериха ми ги като ми падна тапата, ама аз изобщо не ги усещам тези контракции Thinking

# 184
Момичета , аз пък тази вечер ще отида до болницата , че мойта акушерка е нощна смяна , да ми направи един запис на спокойствие и да ме видят с доки на видеозона и дали нямам някакво разкритие , че през деня е такава лудница , та не мога да вися там. Стискайте ми палци всичко да е наред и да не ми кажат :" Абе така и така си дошла , я направо да си те оставиме да си раждаш !!!"  #Shocked, Не искам , ей , хора smile3511 . В другиден- на 30.12. мойта кукла има Рожден ден   ura, не може мама да е в болница , нали ?! smile3521

# 185
. Само една приятелка, която се смята за доста компетентна, защото сестра й роди миналата година, ми препоръча по време на напъните да стискам и очите, а да не се пуля, че тогава се пукали капиляри. Та, момичета, ще правим така  Close, а не така  Shocked
  Naughty Joy Joy Joy
Миличка , твоята приятелка е напълно права . Това съм го чувала от доки и от мойта акушерка . Наистина съветват жени с голям диоптър по време на напън да си затварят очите . Само , че доколкото си спомням не заради капиляри , а поради опасност от отлепяне на ретината и трайно увреждане на зрението ! smile3521

# 186
Aма то и като се напъваш някак инстинктивно ти идва да си затвориш очите, а не да се пулиш Grinning

# 187
Gab-i, благодаря ти  Hug Утре ще пиша как се развиват нещата

Djulichka, успех довечера! И на мен ми мина през ума, утре дали да не взема и едни чехли за всеки случай (документите са ми чантата така или иначе), че ако кажат нещо тревожно - оставам там и не мърдам, докато не се намери решение!

# 188
  • София
и аз съм го чуваа това за очите,независимо даи жената има пробем с очите или не.

# 189
  • София
Малее, като заговорихме за контракции, тапи и оставане в болница ме хвана страх. Ако на мен ми падне тая тапа сигурно венага влизам в секцио - щото така ще раждам, но за сега крепа положението с магнерич и гинипрал.

# 190
Габ, не се притеснявай аз вече пети ден съм без тапа а още нямам дата за секциото, Тедсън е повече време без тапа а я виж каква е веселячка Grinning подържа духа на всички в темичката ни Laughing

# 191
Aма то и като се напъваш някак инстинктивно ти идва да си затвориш очите, а не да се пулиш Grinning
Филипа , миличка , те имат предвид да не се надигаш да гледаш бебето , докато излиза или пък какво ти правят "там отдолу" . Щото има и такива любопитни като мен например . Аз даже се понадигнах със синчето , та му видях главенцето като излизаше , че като ми дадоха зор :" Лягай бързо !!! Лягай , че ще смачкаш главата на детето . Гледай я ква е любопитна - седна си нашта - да гледа !!!"  hahaha

# 192
  • София
Габ, не се притеснявай аз вече пети ден съм без тапа а още нямам дата за секциото, Тедсън е повече време без тапа а я виж каква е веселячка Grinning подържа духа на всички в темичката ни Laughing
Grinning
Четох ви и двете, щот съм нон стоп с контракции и съм много шашната какви сте весели и спокойни. Но така трябва  -  вече няма накъде да се ходи ...  newsm78

# 193
 Grinning Ще се ражда скоро Grinning Напред и само напред Laughing Чудех се само преди секцио правят ли клизма, аз мисля сама да си я направя, в смисъл да си взема разхлабващи свещички преди това,  а с катетара как стои въпроса , задължително ли е при секцио да съм с катетар?дали е болезнено? май по добрият вариант е да пишкам в подлога, а още по добрият е да стана няколко часа след операцията Wink

# 194
  • София
И клизма и катетър било задължително. Катетъра щото не можеш да си контролираш мехуа след упойката - не само заради ставането. А тва с клизмата ми се струва най гадното нещо. Дано при тебе да вземат предвид разхлабителното.   Confused

Общи условия

Активация на акаунт