Така си е. Аз визирам онзи злополучен проект "Митът Батак", в който думата "мит" упорито беше разбирана в махленския й смисъл на "нещо невероятно, измислица", а не както си описала по-горе - повествованието, което обединява дадена общност.

Ходила съм отвъд овчедушието и ограничеността и да ти кажа поуплаших се. Набързичко се върнах и си придадох този Пинки-имидж - лековата, усмихната и ведро-оптимистична. Така по-лесно обяснявам преследващото ме усещане за щастие. Предпочитам да не съм дотолкова задълбочена, че за мен неподдържаната АВР / автоматично включванена резервата/ и мърморенето като раздел на народопсихологията да са ми неразривно свързани. Когато нишката на мисълта, тръгвайки от сладоледа, неотменно те отведе до атомната бомба, е, вярно как да се засмееш.
Може един вид аспирации за среща да изпитвате. Малко китайско? Малко релакс?
Те нали така се хранят - мрънкайки
А вампирите може би някак си заразяват нормалните хора - хапят ли ги, секс ли правят... раждат си вампирчета.... Страшна работа!
После се пръскат и по света вампирите и ако са на място, където никой не им разбира мрънкането, се оплакват във форумите 

Препоръчани теми