Отговори
# 150
  • Бургас
Добро утро момичета! Grinning
Аз редовно ви чета , но когато реша да пиша нещо излиза и трябва да стана от компа. Rolling Eyes
Гледам , че повечето са с контракции като мен аз даже и сънувах, че отивам да раждам неподготвена и днес съм решила да си купя някои неща за болницата!Днес ми е едно криво, татито ме ядоса сутринта като реши да не ме взима със себе си да съм си почивала ,че съм имала контракции. CryА на мен сама в къщи не ми се стой и ми е скучно и мъчно.Затова мисля да обиколя магазините които са около нас и да се разсея, че тези мои състояния се отразяват и на бебчо.
Много май изписах извинявам се, че ви занимавам с мойте глупости. Blush

# 151
Здравейте и от мен днес, аз помалко се пооправям, ама докато ми мине тази гадна кашлица незнам какво ще правя. Е това е от мен до после.

# 152
Момичета благодаря ви за подкрепата. Поуспокоихте ме.
Аз да ви се оплача - на Нова година трябваше да сме в  един приятел  - 15 души. Но снощи той се скара с приятелката си и май ще трябва да се спасяваме по единично. А сме купили всичко за празника. То бяха едни приготовления. По принцип не ми пука дали ще сме там - в смисъл, че ако те са скарани няма да е приятно така или иначе, а и той ни каза днес да отидем и да си съберем всичко напазарувано. Честно казано по-важно е те да се разберат, защото ние все ще се оправим някак си, но е доста кофти да са скарани точно по - празниците. Най - обидно от цялата ситуация е, че снощи като останахме ние с мъжа ми и той, въпросния ме изкара и мен виновна.

# 153
  • София
Здравейте!
Не се карайте и не се чувствайте виновни за нищо! Отдайте се на хубавите мигове от отминалите и ведрата атмосфера на настоящите празници и всичко ще си дойде на място. М.....а на всичко! Embarassed
Весел ден, момичета! Simple Smile

# 154
Здравейте мамчета,точно преди новата година не се карайте,загърбете всичко и го оставете в2007.Започнете новата с радост,без караници,все пак ни очаква нещо много голямо и хубаво  ylinfantНа поразболелите се мамчета-бързо оздравяване!!!
На мамчетата с нови придобивки ЧЕСТИТО!!!
ТУК ИМАМ ЕДНО ПОЗДРАВЧЕ ЗА ВСИЧКИ  http://www.2000greetings.com/mycard.htm?c=662

love001  love001  love001на тумбачетата

# 155
ехо мами здравейте!!!аз пак ще изпусна срещата на мамите от пловдив  #Cussing out Много ми е кофти ама кумувете ни идват от гърция на гости и няма как да ги зарежа  Crazy Засметка на това ще пусна и снимки на тумбата ми да се запознаем виртуално  Hug Целувчици и лек ден.Спомнете си за добрите неща в годината и ще ви стане мило (аз така правя)  bouquet

# 156
И ние ще сме си вкъщи на Нова година, но така си го решихме още преди месец и нещо. Не ни се стои в одимено заведение цяла нощ, а и аз съм единствената с тумбак в компанията и не очаквам другите да се съобразяват с мен. Вчера пратих мъжа ми на "лов" по магазините и ми домъкна победоносно една 6-килограмова пуйка, с която ще се занимавам утре newsm53. За останалите неща разчитам на майка ми, която ще си е с нас.
Аз нямам проблеми със спането, но днес след дежурното ходене да пишкам през нощта се замислих над нещо и бая дълго умувах как е. На сутринта му викам на мъжа ми: "Лежа си и си мисля, лежа си и си мисля....", а той ме прекъсва: "И по едно време само си лежиш" smile3532. Та неотложния въпрос за решаване тази нощ беше дали дупето се мие при всяка смяна на памперсите или понякога се забърсва с мокри кърпички. Така и не можах да го реша smile3506 и докато съм умувала съм си заспала отново и се събудих чак в 11.30 ч. smile3507.

# 157
Ох мацки ако знаете как съм се затъжила за вас...
Аз днеска съм на работа за няколко часа и първата ми работа е ... да ви се обадя.
Първо виждам че си имаме още едно бебче. Честито на мама рибче. Да й е здрава малката Вяра и много да радва мама и тати   bouquet
На всички Честита Коледа и весело посрещане на новата година. Пожелавам на всички нас леко раждане и прекрасни здрави бебета през февруари и спокойна и успешна година.
Видях че бубето е имала рожден ден. Честито на патерички.
Честито и на всички които са били именници и с други поводи за празнуване също.
Аз съм добре в общи линии, но оттичам ужасно много  newsm78, но не ме мислете ще се оправя. Ремонта в нас приключи остана само подреждане и януари се надявам че ще мога да си пусна нет, така че пак ще се включвам често  Grinning
Хайде мацки отивам да ви прочета и да наваксам  Laughing

# 158
  • София
...Аз нямам проблеми със спането, но днес след дежурното ходене да пишкам през нощта се замислих над нещо и бая дълго умувах как е. На сутринта му викам на мъжа ми: "Лежа си и си мисля, лежа си и си мисля....", а той ме прекъсва: "И по едно време само си лежиш" smile3532. Та неотложния въпрос за решаване тази нощ беше дали дупето се мие при всяка смяна на памперсите или понякога се забърсва с мокри кърпички. Така и не можах да го реша smile3506 и докато съм умувала съм си заспала отново и се събудих чак в 11.30 ч. smile3507.
Пухче, аз доколкото знам (от чуто по лекциите на сп. 9 месеца) е хубаво дупето да се мие с малко водичка след всяка смяна на пелените. Иначе с кърпичките само се замацва отгоре и остава един слой, които може пак да раздразни нежната кожичка. Кърпичките са само за ситуации, където нямаш достъп до водичка, примерно на път или на разходка. Освен това за такива случаи има и един флуид на Чико без отмиване (с тампонче се почиства). И аз сега все си задавам такива въпроси и не съм  достатъчно компетентна, тъй като и на мен ми е за първи път:), но поне на теория гледам да се подкова, дето се вика;)

# 159
   Hug ГАЛИВ  Hug благодаря ти за честитката ,няма значение че е на патерица- мерси за поздрава   bouquet Hug Не може ли да си почиваш повече , за да няма такова оттичане   newsm78

ПУХКА е то зависи от много неща -ако се е  омазало много бебето е за душ , ако е по-сухичко може само с мокри кьрпички ,и аз ще видя как ще се справям сьс двечки smile3506
Как ще готвиш пуйката пьк е моят вьпрос кьм теб Animal Chicken eat

# 160
Не може ли да си почиваш повече , за да няма такова оттичане   newsm78

Хи хи ами то като се събудя съм отекла, после като се разходя сутринта и поспада ама малко  Rolling Eyes Абе краката не спадат май каквото и да правя  Laughing Споко така ще е после ще мине. Пазете се от соленото само  Naughty

# 161
  • София
...Хи хи ами то като се събудя съм отекла, после като се разходя сутринта и поспада ама малко  Rolling Eyes Абе краката не спадат май каквото и да правя  Laughing Споко така ще е после ще мине. Пазете се от соленото само  Naughty
Само внимавай да не е албумин! Пускала ли си си скоро изследвания?

# 162
Да само трябва да внимаваш да не е албумин че той е опасен.Пръстите на ръцете най-много си следи да не се подуват,защото краката може да се подуват и от тежестта Blush
А аз да ви попитам нещо вашите коремчета смъкват ли се надолу? newsm78 моят направо ми падна страшно много!!!Виждам си едва едва пъпа  #CrazyНе ми ли е раничко да пада коремчето?

# 163
Леле мами много ни е рано да ни падт коремчетата, ама ако е рекъл Господ така да бъде. Абе да са ни живи и здрави бебоците пък когато решат нека излизат, в крайна сметка те решават, ако име е писнало вече и на тях ще си излезат рано рано  Grinning. Повече усмивки пък кавото дойде.

# 164
Ох и аз да се оплача - за последно тази година:(
искам вече да си отива тази година Sad Тръшнахме се болни вече всички, само Бобо държи фронта ама нали той ни зарази ... сега е добре той. Но това не е всичко. Аз май съм абонирана за болниците. Днес сутринта ме прибраха с бърза помощ в бургаската болница. Както си правих палачинките за закуска и си хапвахме блажено тримата, сърцето ми отказа, направих някакъв пристъп и направо се строполих на леглото. Кръвното ми беше 140/80 а след 10 мин беше 80/40. Ники се притесни толкова като ме гледаше така неадекватна и повика бърза помощ. Евала - дойдоха на 5тата минута и доктора като ми премери кръвното се облещи  - 200/100, и каза "тръгваш с нас веднага" Shocked  Не знам как съм изглеждала отстрани но гледката е била ужасна. Закараха ме с линейката в спешното и съм много благодарна на дежурния екип там защото ми обърнаха голямо внимание въпреки ужасните спешни случаи които идваха един след друг. Кардиограми, кръв, ехо граф - действаха като професионалисти. Качиха ме в АГ-то - бебето е добре. Аз си го знаех защото го усещах дребчо през цялото време, а и контракции съм нямала никакви - нито за миг. Проблема ми беше само и единствено сърцето, но в моето състояние никой не смееше да предприеме нищо. Лекарствата за сърцето са доста опасни за плода и само при някаква извънредна ситуация ще ги взимам.  Докторите ме пуснаха да си ходя но ми казаха да си почивам и да лежа - заради сърцето. Сега ми е едно никакво - като замаяна съм. Дано се постабилизирам бързо и не се случва повече това. И да остане в старата година-само болести и операции имаше в нея.... Да си ходи и да идва новата Praynig
Съжалявам че ви се оплаках. Пазете се и си мислете само за хубави неща. И не се карайте защото има толкова по лоши неща на този свят. Обичайте се и се грижете за любимите си хора и тези около вас. Пожелавам ви един прекрасен следобед Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт