Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЮЛЧЕ!     

ЧЕСТИТO НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!     

# 271
  • Boston, MA
Мила ЮЛЕ, честит рожден ден, всички прекрасни пожелания вече са ти отправени, приеми моите искрени поздрави!   bouquet

Честито на всички именици!

Освен да отбележа Вальока и Стенли какви сладури са, и да благодаря на всички за поздравите ви от вчера, друго не ми остава... До скоро!  Hug

# 272
  • София
И аз взех урина за яслата с колекторче. Днес ще са готови резултатите и ще ги занеса. Дали ще ни кажат утре да я заведем за няколко часа?

Работата вчера премина във висене по кафетата. Ужас, вмирисах се на цирари, аз съм отвикнала да съм сред свръхпушачи. Упражнения ще започна да водя чак от средата на февруари. До тогава ще ме обучават и повече ще се моткам. Моята мама е тук и тя гледа Реа. Засега на Реа въобще не и липсвам през деня, ама то и татито ни се прибира по няколко пъти през деня. Кофти ще стане като замине за Варна. Ще трябва да взимам наобяд Реа от яслата и да се връщам после пак на работа. Ужас! И без кола, че Руслан ще пътува с нея.
Ние с мама станахме в 6 часа и ходихме да си направим изследвания TSH, че и двете сме с Хашимото. Май и днес ще е като вчера, по-топло. Сега чакам да стане 9 и тръгвам.

Весел ден! До довечера!

# 273
Добро утро! Grinning

Верно, че и колектори за урина имаше. Това просто ми отлитна от ума.

Рали, ти работиш като асистент, нали!? Поне ще си в безгрижна студентска среда! Wink

Нашите ДЯ и ДГ са подобаващо студени, като за след ваканция.
Днес мъжо ще се среща нааай-после с даскала-бияч #2gunfire, ако си спомняте. И той бил във ваканция човекът.
Но решението е взето вече - край с каратето. Пепи сам си го взе, без въобще да сме коментирали пред него вижданията си. Мисля, че е преживявал случката Confused, макар за пред нас, да обясни други причини, да се отпише.

Спорен ден!
Hug

# 274
Здравейте момичета и за много години.
Нека 2008 ви донесе здраве, много усмивки, много успехи, много радост.

Честито и на всички именици малки и големи от изминалите дни.
Юлче, честит рожден дне на патерица - много лъчезарна и щастлива.

Ние изкарахме 11 дни в К-ли - беше хубаво и леко тъжно на моменти.
Не съм ви дочела и не знам какво друго да пиша - освен че съм 5 телец.

# 275
Добро утро, мили момичета  Hug
Вчера времето беше невероятно и ние прекарахме доста време навън, после кумата ми дойде на гости и си прекарахме страхотно.
В нашата ясла мисля, че разделят групите по възраст.
Рали, какво е това "Хашимото"  newsm78 Влизай по-често, защото ни липсваш.
Янче, ето те и теб най-накрая  Hug

# 276
  • Варна
Привет!
Аз отново почвам деня с негативни настроения. Едвам закарам Ники доя слата. Мъжа още не е оправил колата, няма таксита, спирките са далече. Ама нали съм проста носих ли носих Ники. Автобуса пълен, ужас направо!
На всикото отгоре другата сестра една чапата. Ники ревна защото не затвориха веднага вратата, тя крещя на детегледачките, абе...мани. Сега иска да звъня пак 14 да чуя как е той и да си го взема. Само дето докато стигна до там пак ще стане 15 и къв е смисъла за 30 минути по-малко да стои, аз лично не знам. Голям гърч е във Варна, прибрах се с развален автобус с неработещи врати.
Бясна съм на тоз безполезен мъж дето го имам!

# 277
  • София
Вчера 4 пъти спира тока и за късмет все си загубвах писанията тук , та затова със закъснение -

Честит Рожден Ден на милото ми Юле! Да си все така свежа, готина, с бодър дух и прекрасно чувство за хумор! Здраве и щастие в семейството ти! 
Честит Имен Ден на всички празнуващи вчера!

# 278
Добър ден,

при нас не е много добър  Sad  Милена в4ера вдигаШе над 39° приве4ер, дадох й Нурофен но преди лягане имаШе оЩе 38,3°  Confused  Проверих я после към полуноЩ, топли4ка беШе но не гореЩа. В 7 4аса се събуди, кви4еШе, отидох при нея, тя гореШе милата  Cry Буzите й бяха като котлони, ярко 4ервени и много гореЩи. Мерих Т, пак над 39, дадох й Нурофен пак и тя бърzо се успокои и zаспахме пак. Сега има 37°  Grinning и е добре, играе си, но буzите са все така 4ервени и гореЩи. Ина4е ниЩо й няма, ни сополи, ни каШлица, ни диария, ни ниЩо  Thinking  Дали не са zъбите наистина?  newsm78

Ян4е, добре си се zавърнала  Hug  ЗаЩо тъжни моменти?  Sad

Рали, на теб ти плаЩат zа да висиШ по кафенетата? Евала  Crazy  Laughing

# 279
Днес бяхме да сложат хепатитната ваксина на Дани. Лекарката каза  че е дебел - много е права жената. По тоя повод вкъщи си имаме виц, по рекламата на БТК: "Той е дебел!" - "Той не е дебел!" - "Той е дебел!" - "Той е Супердани!"

# 280
  • София
Танче, много е гадно като не знаеш от какво се вдига  тая Т. Докато ние сме били на почивка Соня е била 3 дена все с такава Т. - над 39 градуса. Наште са викали лекар и казали, че е някакъв вирус. Не е имала други симптоми. Дано бързо се навилнее тая гадна Т.

Юлче, завиждам ти за това ящно бебе.

Соня от понеделник ще е на ясла. Имам 5 дена да се настроя да съм по-твърда тоя път, защото преди много се измъчвах от адаптацията й.  Tired

# 281
  • София
Юлче, браво на Дани! Пу-пу все така да го дава! хДебел, ама гледа ли лекарката колко се еродил! А и като е на кърма - няма да се плашиш!

Рали и аз съм с Хашимото, ама от кога не съм се изследвала - не е истина! Заради него загубих 2 бебета! Ти имаш ли антитела, че при мен са мното и те обръщаха колата!
Хашимото е болест на щитовидната жлеза!

Танче
, много кофти! Как така не се знае от какво е - трябва да има причина - някакъв възпалителен процес!

# 282
Танче[/b], много кофти! Как така не се знае от какво е - трябва да има причина - някакъв възпалителен процес!

Да ама ниЩо не се вижда. Гърдите и гърлото 4исти. Носът е окей, няма сополи, няма хрема. Перисталтиката и тя е окей. Педито каzа да 4акаме да видим къде Ще иzбие и е прав. Не са бактерии, zна4и е вирус а вирус не може да се третира с лекарства така или ина4е. Но не е лесно да стоиШ и 4акаШ  Wink

# 283
  • София
Наистина, много е гадно! Стискам палци да се опарви бързо!

# 284
  • София
Танче, стискам палци да се оправи до довечера!

Днес не висях в кафетата, а в една стая и 4 часа си говорих с една колежка.

Вени, аз не съм имала такива проблеми. Забраменях от раз и всичко беше ок. Не могат обаче да ми оцелят доза. Сега пак съм го вдигнала на 4, а трябва да е между 2-2,5. Писна ми от 1 година и половина през 3-4 месеца съм на изследване и преглед. А пия 1 ден 50мг и един ден 75мг. Сега ще мина на 2 дни 75мг и 1 ден 50мг.

Тази седмица цялата ще съм до 14 часа на работа, супер!

Утре е първия ден на Реа в яслата. От 9 до 12 ч. Като се прибера ще ви пиша!

Общи условия

Активация на акаунт