Отговори
# 285
  • София
При мен заради антителата така се получаваше, иначе TSH не е много висок - 2,25 някъде без медикаменти, а със под 2!

# 286
Уф, цял ден беШе добре, сега пак е с 38,5°  Tired

# 287
Tатянка направо с тая Т не ти завиждам.Дано спада и не вдига толкова.

Нашата урина с колектор я взимахме и беше ок. По-трудно беше с "голямата" работа, 4е до 10ч сутринта трябваше да дадем пробата Mr. Green

Теди от неделя е на допълнителен инхалатор, ама не му из4езва кашлицата съвсем... до четвъртък ако не изчезне пак сме при доки.

# 288
  • 2 етажа над тавана
Ех, момичета, тъжно ми е, че пак чета за болни дечица Sad Стискам палци всички бързо да оздравяват Praynig

Прелитам през темата, но все не остава време да пиша.
И аз вместо да се оправям от тази настинка или грип(и аз не знам какво е точно) се влача като парцал Tired

Отделно суматохата покрай приема в градините ми действа доста изнервящо. А пък таксите в частните ми действат подтискащо  Rolling Eyes

Оф,  отивам да видя дали ще намеря нещо да ме поразсее из нета, че мъжо рано-рано заспа.

# 289
  • Boston, MA
И Дани да го запиша при вирусните- днес ми се обадиха от градината, че е с температура, взех го... не съм му дала нищо, температурата му спадна сама, кашля, а и с разстройство се обзаведе за разкош.  Rolling Eyes Ще го видим утре как ще е...

# 290
Добро утро!
Децата играят, цокам си кафето - идилията е пълна! Laughing

Момичета, внимавайте с грипа!Не искам да ви плаша, но наши приятели ни кааха как имат 2 случая на починали познати от този грип. За единия разбрахме, че  изкарал "на крак" грипа, после го боляла главата няколко дни и като отишъл на лекар вече било късно. Препоръчаха ни никакво самолечение, веднага да ходим на лекар и ако трябва Аб да се взима, че лошо е положението...

# 291

Момичета, внимавайте с грипа!Не искам да ви плаша, но наши приятели ни кааха как имат 2 случая на починали познати от този грип. За единия разбрахме, че  изкарал "на крак" грипа, после го боляла главата няколко дни и като отишъл на лекар вече било късно. Препоръчаха ни никакво самолечение, веднага да ходим на лекар и ако трябва Аб да се взима, че лошо е положението...

Shocked Shocked Shocked

# 292
Добро утро, дано ни се размина грипа, онзи ден в едно предаване казаха, че не трябвало да се пие АБ.

# 293
  • Варна
Добро утро!
Аги, изкара ми ангелите рано сутринта. Какъв е този грип? Ники точно сега на ясла и ще вземе да пипне нещо. Аз съм паника и при поява на сополи даже търча при педката, ама звучи сериозна работа.
Ники вчера бил по-нещастен, ама спал 1 час. Днес си влезе сам, ама като обречен малко. Сякаш знае, че няма смисъл да се бунтува Rolling Eyes
Танче, дано се оправи бързо, аз се паникьосвам от Т.
Снощи имахме гости, а нямахме ток. Е, поне си изкарахме супер!

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 10:20 от Красе

# 294
  • София
Добро утро.
Това да не е този грип "Соломон"? Чакаше се някакъв такъв януари месец.Хич не ни трябва Crossing Arms

Соня тази сутрин не искаше да си свали пижамата. Направо изпадна в истерична криза-реве и си стиска ръцете и краката. Аз дърпах, дърпах ама ми стна жал, така жално ревеше. накрая й облякох дрехите върху пижамата и така я пратих при баба й. въобще не знам как да реагирам при такива ситуации - мъжа ми ми се сърди, че така детето ми се налагало, на мен пък ми става жал и гледам да не я стресирам.  Tired Ами ако и утре не иска да си свали пижамата newsm78

# 295
  • Варна
Горе-долу мога си представя как се чувстват малките, като отиват на ясла и много съчувствам. Странно то е, че на мен не ми е много тежко от това, аз го приемам като етап от живота му, че расте. Може пък причината да е по-проста, приспособява се много бързо и през повечето време се забавлявал там Mr. Green. Явно е до дете.

# 296
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ БОЛНИ ДЕЦА И МАМИ!!! Praynig

Рени, и Велина редовно се тръшка, да не й обличам или да не й събличам нещо. Обаче не допускам, да ми се налагат двамата - свръх търпението и нужното време за обличане/събличане ми е.  Naughty
Виж, не можем, да се справим с манията й напоследък, да се съблича гола от кръста надолу - я, сме я оставили сама в стаята или с брат й и моментално се е съблякла. Ще премине, знам, но и сезонът не става за разголване. Rolling Eyes

Децата на ДЯ как са след ваканцията!? Има ли някакви промени!? Thinking
Велина мъничко се натъжава, когато я оставям, но е без сътресения, както при първоначалното тръгване на ДЯ. Вече си има и дума за "градина", т.е. имаме опит за някакъв диалог по темата.

# 297
  • София
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на Юлчето (със закъснение)! Много здраве и щастие ти пожелавам!
Честити именни дни и на всички дечица, майки и татковци от изминалите дни!
Аги - какво е това чудо, направо ме шашна и хвърли в смут. Тони кашля от няколко дена и аз не обръщам много внимание, мисля че не е сериозно, но ти ме караш да се замисля и да го заведа на лекар.
С тези места в яслите е голям ужас и какво ни гарантира, че на 4.2 ще се доредим и ще сме в първите редици, какво гарантира че няма да блокира системата, как ще докажеш че си пръв, а не втори абе много такива въпроси. А за Младост - за яслите около нас има само 40 свободни места, а децата предполагам са над 400.....
Ние от март вероятно ще го дадем в частна ясла, но се чудя в коя от двете - в едната е 370лв, а в другата 500лв, условията са малко различни......

# 298
  • София
И мен доста хора ме предупредиха за тоя грип, вкл. и медицински лица, ама ми звучи като зимните истерии всяка година. Дано да е така, де!

Оф, Татянка, нямат ли край тея гадни болести!  Sad
Дано всички болнички да оздравяват бързо!

Рени, и Вальо тая сутрин трудно си даде пижамата, голяма борба беше.

# 299
  • 2 етажа над тавана
Скарлет, я сподели моля те за кои ясли става въпрос, че и пред мен стои тоя въпрос. Praynig
И в тези такси, които си писала какво влиза - влиза ли храна, транспорт, въобще newsm78

Общи условия

Активация на акаунт