Отговори
# 300
  • София
Аги, Аги, добре, че не го писа това миналия петък, че от стрес щях да хвърля топа, а толкова ме болеше главата. Шефа кашля от вчера...

# 301
500лв zа ясла  #Crazy  Тия хора са луди  ooooh! 

Аги, няма никаква логика при грип, който е при4инен от вирус, да се пие АБ. Може и бонбони да сму4еШ, все тая. Но съм съгласна, 4е гриповете много се подценяват. Има много смъртни слу4аи всяка година от грип  Naughty

Ние имахме тежка ноЩ. Милена се събуди няколко пъти и много пла4еШе, но температурата беШе само 38,5°. Останах с впе4атлението, 4е неЩо я боли, и след като не се успокои един 4ас, й дадох половин доzа Нурофен  Tired Спа при мен пак, аz съм спала 4 4аса, ура. След малко тръгваме към педито, сложих й един колектор zа урина, дано не се отлепва  Praynig Ина4е таzи сутрин има 37,3 но все пак е пила Нурофен, и в4ера беШе така пък след обяд пак вдигна. Да видим мистър пед какво Ще иzмъдри....

Бубс, дано скоро се оправи Дани  Praynig  Аz между другото спирам млякото на Милена, когато има Т, zаЩото именно от Т и мляко полу4ава диария. И тоzи път ни се раzмина наистина. Само кисело мляко й предлагам, но в4ера го откаzа.

Краси, поzдравления zа бърzата адаптация   bouquet

# 302
  • София
Бъбъл: става въпрос за Бърборани и Вип дете, включва гледане от 7.30 до 7 вечерта и ядене, разбира се и някакви занимания. Днес мисля да проверя как стои въпроса с излизането, къде ще играят, удобно ли е.

# 303
  • 2 етажа над тавана
Скарлет, айде пак да досаждам - можеш ли да дадеш адрес на тези ясли, телефони, ако имат сайт в нета. И ако може да споделиш впечатленията си като провериш Praynig Много ще съм ти благодарна. Hug
Ако искаш и на лични пиши, да не занимаваме и останалите.

# 304
  • Sofia
Здравейте мамчета, влизам за мъничко да се оплача само, Sad и аз съм с Варицела, след Ивайло ме хвана и мен, а мислех, че съм я изкарала, за първи път от 4 дни ставам, тази висока температура 40 градуса ме съсипа, направо съм обезобразена,  радвам се, че Ивайло я изкара толкова малък, като знам какъв е ужас вече.
При нас с яслите проблема е голям, за три квартала Обеля има само 35 места, така че до септември трябва въобще да забравим, дори тогава ако го вземат, ще е един от топ късметлийте.

# 305
  • Sofia
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/208/61/
Това са частни детски заведения в София, незнам дали са актуални телефоните обаче.
А ето тук ще намериш повече:
http://detskigradini.start.bg/

# 306

Децата на ДЯ как са след ваканцията!? Има ли някакви промени!? Thinking

Калоян си беше както преди, никаква разлика.

# 307
Априлска мама, съчувствам ти за варицелата, аз я карах на 28 години, беше супер гадно, най- много пъпки имах в косата и на..., не можеш да седна.

# 308
  • Sofia
Априлска мама, съчувствам ти за варицелата, аз я карах на 28 години, беше супер гадно, най- много пъпки имах в косата и на..., не можеш да седна.

Да, а казват да се пият много течности, ама как да пия като знам, че после трябва да отида до WC Sad

# 309
  • София
Леле, ужас!  Rolling Eyes като си помисля, че не съм карала никаква шарка в детските ми години. Ако Соня ми донесе нещо такова.....ще се евакуирам Crossing Arms

# 310
Мале, много болни дечица и майчета има  ooooh!
Дайте идея как да отуча Стенли като се събуди през нощта да не се качва при нас на спалнята  newsm78
Има ли априлчета, които да спят на обикновено голямо легло? И преди бях питала за същото, но сега питам пак. Притеснява ме, че през нощта или сутринта ще стане и ще разруши къщата, докато си спя сладко  Crazy

# 311
Мили момичета, нямам временце да пусна тема, нека някой друго го направи
Херка е била добричка да ни отпусне 16та страничка  Hug
Бързо всички да оздравяват!  Praynig  bouquet

# 312
пОчВАМ ОТ ЗАД НА ПРЕД И НЕ СЪМ ВИ чЕЛА ОщЕ, но видях питанката на Надето. Наде, Лекса е на голямо легло, но поразии не е правила. Става си сама от него, но ако стане преди нас идва до нашата стая. По други места не съм я засичала да ходи ако е сама.

# 313

Общи условия

Активация на акаунт