Ще стискам палци да се оправи бърzо 

и после отидохме и до Икеа, уви лилавите килими бяха свърШили
та вzехме само един скрин и zа Милена един рафт zа игра4ките й
Утре Ще сглобяваме мебели и Ще раzместваме мебелите в хола, а в сряда Ще ни доставят техниките
Доволна съм

Добре, 4е варненските приятели раждат
Предния ден лекарката ме попита много работи, zа предиШни болести, какви болести има в семейството, до тук вси4ко окей, но и как съм раждала, дали детето е zдраво, колко съм кърмила
Отговорих й и после цяла ве4ер се 4удих каква ли е връzката между раждането, кърменето и синуzита
Та в4ера я попитах, и тя ми каzа, 4е съм говорила много компетентно
та си помислила, 4е съм мед. лице и а това питала толкова, надявала се да раzбере от къде имам теzи zнания. Като й каzах 4е съм икономист, много се смяхме, та се сетих zа тебе, тебе сигурно ЩеШе да те нари4а Доктор Иленкова
Намерихме причинителя, поне според мен, 3ти кучешки. Дано подкара последния след като тръгне на ясла.
Айде стига съм се оплаквала.

Представям си какво ти е - и аз се чувствам така Преслав като каже, че го боли стомаха
. Склонна съм да вярвам на детския гастроенетеролог, при когото го водя (макар, че не съм доволна от нея) - та, тя ми говори за постинфекциозен гастроентерит, който може да продължи от 2 до 6 месеца (т.е. след изкарване на някакъв ентеровирус, какъвто карахме лятото, при някои деца се получава трайно раздразване на червата поради изтъняване на чревната лигавица)... И действително оттогава вече няколко пъти се случва при настинка (или спад в имунитета) Преслав да го удари в червата (с болки и разстройство), както и ако хапне повчко от нещо забранено (разбирай вафли
)... Диета и търпение му е майката, май... 
(а ми беше хоби на млади години - явно продиктувано от хипохондричните ми наклонности)

", той помисли, поогледа ме и ме заведе до една маса, на супер място според мен, 4 стола, ама те само за чантите бяха нужни. Голям купон, голямо дивеене, за мен супер музика! Шотове, водка, сокове - кой каквото иска.
Върнаха се попарени и констатирахме, че очевидно вече ни личат годините 
Зяпаха ни тактично, т.е. дискретно. Решиха да си тръгнат и аз не мислех, че съм кривогледа, ама единият решил, че го гледам
и почна с някакви жестове да ми говори нещо. Аз му показвам мимически "Кой, аз ли?" а той пак мимически "Да, ти!" Отивам, а той "Мнооо моля да ме извините, но ние, мноооу моля да ме извините, ама не ни обърнахте внимание и си тръгваме, ама надявам се да ме извините, аз такова...абе как да кажа..ето, заповядайте, визитката ми" Гледам аз един надпис, светна ми, музикант се окааа, питам го на какво свири - цигулар. Да ви го опиша няма да мога баш, ама как да кажа голям, дебел бая, с лупи около 2см дебели. През цялото време докато ми говори аз зяпам другия, онзи като втрещен ме гледа, съчувстваше ли ми, аз ли си съчувствах не е ясно...
Така де, както казаха чавките, поне не са ми казали, че съм стара и дива, а и не съм капо - имам си визитна картичка