Отговори
# 30
Привет на всички,

Весели празници!!!

# 31
Данче, миличка, така се надявам да ви се размине Praynig Започвай да прилагаш всичко, което си знаеш и дано на Стаси му мине бързо Hug

Аги, кеф, искам и аз  Party

# 32
  • софия
искам да пожелая на всички ви весело посрещане на Годината на плъха! Laughing
и ад не слагате сирене на новогодишната трапеза, че ще разсърдите мишката!!!

ние пътуваме след час за варна с влакчето! дано да имам щастието да се видим със Смин и да и занеса малко софийски въздух  Laughing

# 33
Живот си живеете, а?  Laughing

Дан4е, на мен ми каzаха zа диария да се дава една 4.л. инстантно картофено пюре (на прах), ако имаШ под ръка пробвай  Wink  Ще стискам палци да се оправи бърzо  Praynig

В4ера ми направиха голяма кръвна картина, вси4ко било окей и стойностите мяzали на вирусен инфект, та ме посъветваха да спра АБто  Mr. Green  Сега пия само едно хомеопати4но и носът ми те4е ли, те4е, но нали трябва  Wink

Освен това в4ера ходихме на следколеден Шопинг, първо си купихме нова техника  Grinning  и после отидохме и до Икеа, уви лилавите килими бяха свърШили  Sad  та вzехме само един скрин и zа Милена един рафт zа игра4ките й  Crazy  Утре Ще сглобяваме мебели и Ще раzместваме мебелите в хола, а в сряда Ще ни доставят техниките  Grinning  Доволна съм  Laughing

Ние на НГ Ще сме си вкъЩи, кво да правим.... Но иzмислихме вкусно меню, купихме скъпо вино пък и ни подариха супер Шампанско, имаме една магнум бутилка Помери и една Вьов Клико  Whistling  Whistling  Whistling  Party   Party   Party

Иленке, и при нас е така, от тукаШните ни приятели никой няма дете  Sad  Добре, 4е варненските приятели раждат  Laughing
А в4ера си мислих zа теб  Grinning  Предния ден лекарката ме попита много работи, zа предиШни болести, какви болести има в семейството, до тук вси4ко окей, но и как съм раждала, дали детето е zдраво, колко съм кърмила  Thinking Отговорих й и после цяла ве4ер се 4удих каква ли е връzката между раждането, кърменето и синуzита  Crazy  Та в4ера я попитах, и тя ми каzа, 4е съм говорила много компетентно  hahaha та си помислила, 4е съм мед. лице и а това питала толкова, надявала се да раzбере от къде имам теzи zнания. Като й каzах 4е съм икономист, много се смяхме, та се сетих zа тебе, тебе сигурно ЩеШе да те нари4а Доктор Иленкова  Laughing

# 34
  • Варна
Привет!
Николай почти спря сапола, дано не тръгне пак Praynig Намерихме причинителя, поне според мен, 3ти кучешки. Дано подкара последния след като тръгне на ясла.
Утре се мятам пак да готвя. Ей, взе яко да ми омръзва, само манджи печки.
ЗаНГ ще сме у нас приятели, аз не съм много доволна. Нали се сещате защо, чинии, готвене...
С нетърпение чакам един момент, в който поне малко да си почина.
Аз още съм оздравяла и не се чувствам много добре. Сутринта щях да се удуша от отхрачване ooooh! Айде стига съм се оплаквала.
Данче стискам палци да оттървете Praynig

# 35
  • София
Ау, ние много ще разсърдим мишлето, защото мъжа ми и Реа само сирене хапват. И колкото е по-смръдливо (козе,овче) толкова е по-желано на нашата трапеза.

Ние заминаваме за Рибарица на вилата на наши приятели с дете, там ще посрещнем НГ. Весело изкарване на всички!  Hug

# 36
  • София
Добро утро! bowuu
Не успях да се организирам да заведа Давид на фризьор и вчера реших въпроса като купихме една машинка за подстригване и го подстригах. Grinning
Ние кашляме вече 10-на дни от време на време. Давам му от 5-тия ден Флавамед и кашлицата вече не е суха, а на храчки. За всеки случай, обаче, днес ще минем през дежурния да му чуе гърдите.
Данче, а вие как сте тази сутрин?

# 37
  • София
Априлското палцестискане е страшна работа!  Mr. Green Шефа нощеска вдигна 38,5 Т дадох Нурофен и след час му беше спаднала. Сега е добре, да чукам на дърво, не е дрискал, няма Т, но неиска да яде, поне льока вода. Много ми е притеснено, но стискам зъби и се моля бързо да му минава, пък, че ще изкара НГ на картоф, морков и ориз това е ясно.

# 38
  • Русе
Привет,
Ние се излюпихме преди половин час  Shocked (такова дружно семейно оспиване не сме правили досега).

Ох, Данче, дано е инцидентно. ooooh!  Praynig Представям си какво ти е -  и аз се чувствам така Преслав като каже, че го боли стомаха  Tired. Склонна съм да вярвам на детския гастроенетеролог, при когото го водя (макар, че не съм доволна от нея) - та, тя ми говори за постинфекциозен гастроентерит, който може да продължи от 2 до 6 месеца (т.е. след изкарване на някакъв ентеровирус, какъвто карахме лятото, при някои деца се получава трайно раздразване на червата поради изтъняване на чревната лигавица)... И действително оттогава вече няколко пъти се случва при настинка (или спад в имунитета) Преслав да го удари в червата (с болки и разстройство), както и ако хапне повчко от нещо забранено (разбирай вафли  Close)... Диета и търпение му е майката, май... Tired

Татянка , ама ме изчетка ти Laughing - тука всички, щем не щем, се ограмотяваме взаимно. Не съм чак толкоз в час вече, щото нямам време да чета медицински издания  Joy (а ми беше хоби на млади години - явно продиктувано от хипохондричните ми наклонности)
Мен ме боли гърло  Twisted Evil, и не ми се мисли ако не удържа положението до утре... ooooh!

Диди е станала ужасно злояда (не е моето дете, просто! Shocked) - надявам се да е от лекарствата и току що пробилия 4-ти кучешки зъб. Tired

# 39
Момичета здравейте и от мен!
Данче дано наистина е било инцидентно само и си посрещнете спокойно новата година. Hug
Аз съм в трескава подготовка за новогодишната нощ нали съм домакиня тази година на 5 семейства.Дано си изкараме весело,вчера напазарувах разни нещица за празничната томбола,мисля че на всички ще им харесат и останат за спомен,свалила съм доста музика ще донесат микрофон предупредила съм гостите да се подготвят с една дуетна и една самостоятелна песен-ще има караоке,трябва сутринта да украся че ще сме на другият етаж в хола на свекървата,аз ще правя вечерята-свинско филе с гъби,и предястието ще е от мен-солени палачинки с пилешко и топено сирене които мисля да направя още днес. newsm44 newsm18  bigdance2 newsm19
Въпреки провалените коледни празници смятам да се позабавлявам много на нова година,на коледа се чувствах толкова нещастна и самотна че само ви четях и не ми се пишеше изобщо.Моят мъж ми беше обещал да ми купи нов телефон,след стократно ходене по магазините и избиране което аз много мразя,той реши че ще го купим на 25 сутринта,и каква изненада когато магазина не работеше,имаше го на други места по скъп,всичко ми се сгромоляса,вече нямах настроение за нищо и така тои си изкара празниците с роднините аз почти сама,не си купихме никакви подаръци 4 дни не си проговорихме нищо и накрая аз реших да се примиря с това че той всъщност не ме разбира защо ми е мъчно и се чувствам нещастна,без да обсъждаме каквото и да било една вечер го гушнах и се сдобрихме,сега съм решила въпреки че не ме разбера и не проявява и най-малко съчувствие към мен,да изляза с приятели след малко и да му купя тайно подарък който ще му дам след 12ч на нова година,поне той да се почувства щастлив и обичан след като аз не мога. Peace
Желая на всички ви весело посрещане на новата година,обичайте се и правете половинките си щастливи пък дано ви се връща двойно щастието и обичта! newsm10 txtloves  love001

# 40
  • София
Оф,Джиндър, защо са такива тия мъже #Cussing out smile3516 Стискам палци новогодишните празници да са по-весели и приятни за теб.
На нас гърдите ни са чисти, отново се стичат някакви сополи и създават проблеми. Whistling

# 41
  • София
Божеееее, Джинджър ти си страшна!

# 42
Весело посрещане на Новата година!
Ние ще бъдем вкъщи с роднини по очевидни причини.
Нямам време да пиша повече.

# 43
Първо да поздравя Джинджър, че е толкова добра - аз не съм Whistling

Тази сутрин се събудих по принуда в 11, от майка ми дойде нещастието, звънна ми по телефона.
Тони е 2 дни на гости в тях, супер ми е. Mr. Green

Вчера ходихме на по салата в Уго, след което отидохме в Алкохол. Казах на охраната, че нямаме реервация, но че съм звъняла по телефона, и един ми е каал, че в 22 ще намеря маса за 6 чавки. Бяхме 9 броя в крайна сметка, при което той ме прати при Дидо. Влезнах аз в тъмното клубче, пратиха ме към една маса, на която "Дидо" с един тефтер пред него, същински мафиот-пич, ме попита с кого съм говорила. "Ами не знам , един приятен мъжки глас ми каа , че 22-22,30 ще има маса за 6 чавки""Колко сте" "Ами 8 момичета...не че е от значение, че сме точно жени де Flutter", той помисли, поогледа ме и ме заведе до една маса, на супер място според  мен, 4 стола, ама те само за чантите бяха нужни. Голям купон, голямо дивеене, за мен супер музика! Шотове, водка, сокове - кой каквото иска.
Едната приятелка докато била до тоалетната срещнала младо девойче, което й казало" Абе не че нещо такова, не че искам да ви обидя, но много се кефя, че хора на вашата възраст дивеят така" Joy Върнаха се попарени и констатирахме, че очевидно вече ни личат годините  hahaha
На съседната маса няколко мъже видимо скромно наливаха алкохол в гърлата си. Единият попадна в моето полеззрение - аз нали съм късогледа, харесах го. smile3521 Зяпаха ни тактично, т.е. дискретно. Решиха да си тръгнат и аз не мислех, че съм кривогледа, ама единият решил, че го гледам  Flutter и почна с някакви жестове да ми говори нещо. Аз му показвам мимически "Кой, аз ли?" а той пак мимически "Да, ти!" Отивам, а той "Мнооо моля да ме извините, но ние, мноооу моля да ме извините, ама не ни обърнахте внимание и си тръгваме, ама надявам се да ме извините, аз такова...абе как да кажа..ето, заповядайте, визитката ми" Гледам аз един надпис, светна ми, музикант се окааа, питам го на какво свири - цигулар. Да ви го опиша няма да мога баш, ама как да кажа голям, дебел бая, с лупи около 2см дебели. През цялото време докато ми говори аз зяпам другия, онзи като втрещен ме гледа, съчувстваше ли ми, аз ли си съчувствах не е ясно... smile3532 Така де, както казаха чавките, поне не са ми казали, че съм стара и дива, а и не съм капо - имам си визитна картичка Joy

# 44
  • София
Браво Аги! Много се радвам, че жени и то на тази възраст сте се забавлявали така  Mr. Green Ако правиме парти женско-форумско-бездетно-априлско, предлагам ти да си ни вожда!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт