Отговори
# 45
Аги, като чета много хубаво сте си изкарали. А снимков материал от купона няма ли да видим?
jinjer, ти си опасна. Чак празника си си развалила за един подарък. Аз кво да кажа като моя за 5 години само веднъж ми беше подарил нещо за един рожден ден. Иначе хич не се сеща.

# 46
С едно голямо закъснение да честитя Коледата на всички ви и да ви пожелая весело посрещане на Новата Година. Не мога да се добера до тук и това е. Баш на КОледа направих усилие, но след час чакане да ми се зареди страницата тук за отговор се отказах. Ще гледам да пиша пак до края на деня, дано успея. След седмица се връщам на работа и ще съм си пак редовна. Липсвате ми Hug.

# 47
Момичета да ви се похваля-той ми купи телефона дори по скъп,а аз му взех много готина блузка,купихме си и колони за компа-всички сме доволниииииииии! newsm44 newsm44 newsm44

Не се сдържах и му дадох подаръка още в колата преди да се приберем от покупки,който бях купила преди това с едни приятели,взех на себе си блузка лилава и обици висящи с лилави камъчета-ето имам вече и тоалет за утре вечер. txtloves  loveuuu smile3501

Момичета щастлива съм!
Лека вечер на всички.

# 48
Като сте тръгнали да се хвалите с готино изкарване да се похваля и аз Hug, в петък ходихме в Благоевград да се видя с една приятелка която си дойде от Лондон събрахме се в една кръчма около 25 човека от които познавах само нея, но стана страшен купон после на дискотека и така до сутринта  Heart Eyes. Отдавна не бяхме си изкарвали толкова весело и то с хора които не познавам  Hug

# 49
Брей Аги, ти таковата, хем на въzраст, хем купонясваШ  Laughing  Joy  Добре 4е я нямаШе кака ти Татяна  Whistling  За Дидо от Д 2 ли става въпрос?  newsm78

Ох и на мен ми се иzлиzа по дискотеки  Crossing Arms  Дано лятото ме огрее, миналото лято приятелките ми бяха с новородени и иzлиzахме само zа по едно мохито (пак е напредък)  Tired

Днес сглобих един скрин, майко мила, бая трудоемко беШе, но сега съм доволна  Wink Утре ни 4ака пак Шопинг, в един магаzин Ще има Промоция, Ще има дискове и ДВДта беz ДДС и тъй като в сряда Ще дойде ДВДто, смятаме да отиваме да видим дали няма да си харесваме неЩо (ниЩо, 4е имаме 30 негледани филми  Whistling ), пък и до супера трябва да ходим. Утре ве4ер мъжът ми Ще готви  Mr. Green  и аz Ще съм отпускарка  Mr. Green ВъобЩе, да го похваля, всяка сутрин той става и оправя детето, приготвя zакуска, само той я храни, ве4ер той я слага да спи, пу пу, да ми е жив и zдрав  Praynig

# 50
  • 2 етажа над тавана
Аги, страшно ме развесели, ще знаеш!!! Ама и ти си една фурия страшна, признавам ти го(с най-добри чувства, ей) newsm47 newsm62

Джинджър, добра душа си ти, мойто мъж откакто сме заедно 2 пъти ми е подарявал разни неща и то разбира се по някакъв повод и цветя веднъж(е не броя в началото като се гаджосвахме). Ама и аз въпреки тези му бездействия продължавам упорито да му правя подаръци, обичам и аз да радвам хората около мен, но ми е познато чувството да оставаш неразбаран заради разочарование от провалените планове и очаквания. Радвам се че в навачерието на новата година почти темата придобива щастлив тон!

Пете, радвам се, че и ти си се забавлявала! Аз все още чакам приятелката ми, който си е тук за празниците от Германия, да звънне да се видим. Дано стане преди да е хвръкнала пак към немско, че от година и половина не сме се виждали.

Танче, подпали ми апетита за мохито, така ми се беше допило тия дни и тъкмо бях го забравила - ти ме подсети. Искам мохитоооооооо!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз имам усещането, че и тази година, като всяка друга, когато сме празнували в нас сами, ще направя разните там пържолки-мържолки и гарнитурка за тях, ноооооо пак само на мезета ще караме - не че се тъпчем с тях, ама то от това хапнеш-от онова хапнеш и накрая място за основното хапване няма. Така че се чудя дали въобще да се трудя кой знае колко с въртенето около печката newsm78

Аз ще отлитам да подремна, бебка е при свекитата, утре до обяд ще ни я доведат, така че ще пробвам да се наспя тази нощ. Да ме пита човек какво правя още пред компютъра Mr. Green

Лека нощ , момичета.
И утре не се преработвайте, че да не заспите рано-рано вечерта и да пропуснете новата година Mr. Green

# 51
Здравейте и от мен.Скоро не съм се включвала,но искам да пожелая на всички весело посрещане на Новата 2008 година!
Ние ще сме си вкъщи и ще гледаме фойерверките от терасата.Имаме гледка към казината и всяка година правят страшно шоу и е много красиво.

# 52
  • Boston, MA
Привет - завърнахме се с изпечени задници от Флорида, беше по-топло, отколкото очаквахме и направихме супер плажни дни! Ще кача снимки тия дни.
Утре сме с Дани на запознанство с децата в новата му детска градина, и вечерта в приятели с много деца. Много е подивял напоследък, не спира да бърбори и издава команди, а и хич не яде, отдавам го на объркаността от ваканцията.
Видях един куп сладки пораснали априлчовци от предната тема, пу-пу-пу!
Весело прекарване на всички!

# 53
  • Русе
Привет,
Ех, тез мъже, що си мислят, че като вържат жената, не се налага вече да я ухажват и да полагат усилия. #2gunfire
Джинджър, наистина си голяма душичка! Peace
Моят мъж ме изненада тази година (с нещо дето не съм си го избрала аз) - ултра къс дънков минижуп. #Crazy
Още се чудя дали бих се явила пред "света" по него..., щото той го бил взел да го нося вкъщи - за пред него  Rolling Eyes (демек за себе си го е взел, егоист такъв!  smile3515)

Аги, голяма си купонджийка - много ви се смях! Joy На мен нещо отдавна ми се е изпарило желанието да ходя по клубове на танци - само зорлем ходя на някой РД. Embarassed

Бубка, добре завърнали се! Hug Мен кой ще ме заведе до Флорида,...ееееех!?cry

Весело изкарване на всички довечера!  bigdance2

# 54
  • София
Бубка, сериозно ли се пекохте, беееее! Hug
Бабълче, и у нас е така с подаръците smile3518!Но и аз тъпо и упорито му купувам подаръци-от хубави по-хубави! Crossing Arms
Аги, завидях ти чак! Wink Личи си по тона ти, че сте изкарали готино! Peace
Но най-ммного ме зарадва факта, че Джинджър е получила желания подарък! Hug

# 55
  • Варна
Ние почнахме със  сръдни последният ден от старата година. Явно трябва да има и скарани родители на априлче.
Скоро ще мине. Сега гузно чисти като замаян.
Поводът бе: вече втора година няма сили да разбере откъде пада акумулатора и сме без тоци.
После ще обяснявам, че ще ме хване Mr. Green

# 56
Здравейте  Hug
Радвам се на всички, които са празнували и са си изкарали страхотно, както и на тези, които са получили желаните подаръци  Wink
Ние бяхме два дни в Копривщица и си изкарахме добре, там беше много слънчево и имаше доста сняг. Попързаляхме се, особено аз с шейната.
Довечера ще сме в едно заведение без Стенли.
Пожелавам на всички незабравимо посрещане на НГ. Всички болести и неприятности да останат в старата година и през новата да има много здраве и усмивки във всички семейства  Hug

# 57
За мене празниците тази година а весели, много срещи  приятелите ми подаръци от тях и от любимия. Мъжът ми винаги ми подарява подарък за празниците , и то обикновено налучква какво искам Heart Eyes
довечера до 00.00сме нас , после в една дискотека до сутринта ще е сигурно, преспиване и пак заведения, че сме на именни дни, абе купон с две думи тече около мене Hug

# 58
  • София
Весел празник и от мен в случай, че не мога да пиша повече тази година! Mr. Green

Ние ще си празнуваме тук, най-много със съседите. При нас е много тихо и е абсурд Стаско да го пратиме при майка, пък няма как да я вържа да седи самичка, а ние да вършееме.
С нетърпение ще чакам да разказвате и показвате кой как е изкарал празника, надявам се разказите да са минимум като купона на Аги.
Много ви обичам всички!

П.П. ... Мисля си, че догодина някой от нас ще са с ново попълнение на априлската банда, затова наблегнете на купона!

# 59

П.П. ... Мисля си, че догодина някой от нас ще са с ново попълнение на априлската банда, затова наблегнете на купона! [/color]

Може, може и от този купон да е резултат новото попълнение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт