Отговори
# 60
Весело посрещане, мили момичета!!!!   bouquet

# 61
  • 2 етажа над тавана
Скъпи мои приятелки-априлки, желая ви едно страхотно изкарване на новогодишната нощ!

Моята компания - Маги и Спас, заспаха и аз сега се чудя какво ли да правя - ни ми се яде, ни ми се пие, по комшии не мога да ида, че ако ревне детето Спас хич и няма да го чуе, та сега седя и им пазя съня.

# 62
  • 2 етажа над тавана
Честита Нова година на всички !!!

От сърце ви желая крепко здраве, за да се радвате на всеки миг с любимите ви хора, да осъществите много от мечтите си, да сбъдвате желанията на близките ви, да не слизат усмивките от лицата ви и да не напуска любовта домовете ви!!!

Обичам ви всички и много силно ви целувам!!!

# 63
Честита Нова година. Пожелавам на всички да сме здрави и щастливи през цялата година.

# 64
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

# 65
  • Boston, MA
Честита Нова Година, мили момичета! Много щастие да ви съпровожда през Новата Година!

# 66
Честита Нова Година , мили априлки !!!

Нека сме здрави, късметлии, обичани и обичащи!

Наздраве!

# 67
Честита нова 2008 година!!! За много години!!!
Да ни донесе много здраве, сполука и само усмивки!!!
Целувки на всички!!!

Теди снощи заспа в 20.30ч и незнам в тоя барутен залп и гърмежи как не се събуди Mr. Green
Бяхме с двама приятели - кръсницата на Теди+полвинката и. Прекарахме мн.добре.
На мъжа ми му се падна къщата и повишение, а на мен у4ение Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 09:38 от rody

# 68
  • Русе
Честита Нова Година на цялата Априлска дружина!
Нека всичко, което си пожелахме се сбъдне, за да изпълваме темичките си само с добри вести и положителни емоции!

Дано и пророчеството на Данчето се сбъдне умножено! Wink

rody, много рано си се излюпила днес... Laughing

А сега, специално ЧНГ и на нашите момичета зад океана! Hug

# 69
Весела Нова Година, моми4ета  Hug Нека тя да ни донесе само zдраве, Щастие и благополу4ие  Hug

Ние я посреЩнахме много спокойно двамата пред телевиzора  Laughing  Съседите ги нямаШе, съответно нямаШе Шумни купони и гърмежи на наШата улица, и Милена спа непробудно  Mr. Green

Да ви питам неЩо от4етно  Laughing  Децата ви zнаят ли ве4е цветовете? Милена може да брои до 10, но да раzли4ава zелено от 4ервено не може  Crazy  Laughing

# 70
Честита Нова Година.
Снощи беше страхотно , така не съм се забавлявала от години, дано цялата година да е такъв купон.
Май цветове различава, но да брои до 10 Wink  мисля, че скоро няма да може.

# 71
  • София
За много години! Пожелаваме на всички много здраве, обич и успешна година!

Целуваме ви!
    Hug  Heart Eyes  Hug

Ние се завърнахме от Рибарица, хич не си изкарахме весело тази година и Реа беше нервна.

# 72
Яки запивки  и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша ,здраве в изобилие и радост до безсилие. Да сте живи и здрави!

# 73
  • Boston, MA
И ние изкарахме много весело, имаше 5 деца и 2 кучета, които търчаха, скачаха и врещяха/лаеха нон-стоп... Дани капна в 10, по-големите малко след него и още по-големите откарахме до 3 и нещо... днес ми е махмурлийско и уморено.

Дани се прави, че брои (едно, деее, тиии, пеш, ошем, десееееет)  Laughing, мисля, че различава цветове, но не ги нарича. Жълтото например го свързва с патета.

# 74
  • София
Честита Нова 2008 година! Нека всички априлчета бъдат здрави, весели дечица, усмихнати и послушни!

Ние се завърнахме - бяхме в с. Огняново в един хотел, голямо мързелуване падна, басеина беше с недостатъчно топла вода за моя вкус, така че се къпах само веднъж, ходихме в околностите - до Лещен и Ковачевица - много красиво там и диво, до Гоце Делчев, но през останалото време много мързелувах, защото бяхме без Мати.

Благодаря за поздравите за племенника - кръстиха го Ален! Ама не като Ален Делон, а като румен, ален, демек името му е прелагателно! newsm78 Кво да ви кажа?!

Надявам се всички сте в добро здраве! Hug

Общи условия

Активация на акаунт