Отговори
# 75

Мили момичета, много здраве за вас, малките сладки априлчета, техните братчета и сестричета и за цялото ви семейство! Много щастие и успехи през новата 2008ма година!!!!

После ще пиша, имаме и нова анкетка  Laughing

# 76
  • София
Честита и успешна да ни е новата година! Здраве и щастие на всички, мили мой, най-любими на света момичета!

# 77
# 78
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА МОМИЧЕТА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ, УВАЖЕНИЕ И РАДОСТ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА.

По загубих се, защото започнах скорострелно нова работа. Нямам време за нищо в момента, още не мога да вляза в релси.

# 79
ЗА МНОГО ГОДИНИ МИЛИ МОМИЧЕТА, С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

ЧЕСТИТ ИМЕМ ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Имам и едно питане. Има ли някой, който ще се реди утре на опашки за записване в ясли, защото ние сме се приготвили за ранно чакане Mr. Green?

Поздрави от мен и Марти

# 80
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕМЧТИ 
 аз съм Скорпион

# 81
Привет.
О, нова анкета има. Обичам анкетите  Laughing Аз съм Водолей.
Хич нямам настроение. Мъжо вчера следобед се тръшна болен - висока температура, налепи в гърлото и други подобни гадости. Снощи стоях на компютъра, а децата щъпукаха край мен. Уж ги сложих към 11 да спят, но така и не заспаха и все пак посрещнахме Новата година заедно. Сутринта станаха към 10, което никога до сега не се беше случвало. Много лошо ми почва годината, надявам се да не е цялата така.

# 82
  • Sofia
b]Честита Нова Година майчета! [/b] Да сте живи и здрави и много щастливи!
Ние си бяхме тримата вкъщи и Ивайло толкова го бяха впечатлили тези гърмежи, че постоянно се катереше на стола и гледаше през прозореца - пум, пум както ги нарича той,  Simple Smile та заради това издържа до 12.30. Незнам дали познава цветовете, но и той все още си говори на бебешки та няма как да го разбера точно какво казва, все още сме с около десетина - дванадесет думички в речника, а пък като го кажа да повтори нещо се прави, че не ме е чул.
Някой гледал ли е новините по БТВ тази вечер, говорили са за реда на подаването на документи за ясла и градина.На мен ми се обадиха да ми кажат, та взех и се разрових тук и се оказа, че всички които ще подават документи в ОДЗ или ЦДГ ще ги подават от 4. 02 по интернет, а само тези които си кандидатстват в ясла ще си останат по стария ред. т.е от утре в ранни зори на опашката, аз ще подавам в ОДЗ, но въпреки това ще отида да проверя, макар, че ми каза една позната че щели да ме върнат, все пак съм длъжна да проверя.
Аз съм Рибка.

# 83
априлска мама и на мен една приятелка ми каза, че щели да ме върнат за ОДЗ-трябвало  тая година да навършва 3г
Аз съм водолей Mr. Green

# 84

Някой гледал ли е новините по БТВ тази вечер, говорили са за реда на подаването на документи за ясла и градина.На мен ми се обадиха да ми кажат, та взех и се разрових тук и се оказа, че всички които ще подават документи в ОДЗ или ЦДГ ще ги подават от 4. 02 по интернет, а само тези които си кандидатстват в ясла ще си останат по стария ред. т.е от утре в ранни зори на опашката, аз ще подавам в ОДЗ, но въпреки това ще отида да проверя, макар, че ми каза една позната че щели да ме върнат, все пак съм длъжна да проверя.
Аз съм Рибка.

Аз слушах, говориха за градини сякаш само  Rolling Eyes
И аз съм рибка  Party

# 85
Аз съм Водолей и утре отивам да подавам в яслата, да видим какво ще стане.

# 86
  • Sofia
Ето и темичката, която четох за градините и яслите т.е. за регламента за подаване на документи.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251912.0

# 87
Дано не е късно да го видите - сега в новините в 22 ч по Бтв ще дават пак репортаж  Peace

# 88
Да ви питам неЩо от4етно  Laughing  Децата ви zнаят ли ве4е цветовете? Милена може да брои до 10, но да раzли4ава zелено от 4ервено не може  Crazy  Laughing
Чудя се да отговарям ли, да рева ли.. Grinning

Некоректно изложиха информацията в новините. Не казаха яслени групи в ОДЗ и ЦДГ, и Ясли, които са към МЗ, че са ралични места и към различни министерства, съответно с различен ред на прием и кандидатстване - по интернет и писмено.

Лъв съм.

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 22:13 от Чаено момиче

# 89
  • Варна
Честита Нова Година, Мили Момичета!

Ние си изкарахме доста добре. В последният момент сменихме мястото и се натресохме в пазния апартамент на свеки. При нас спря тока за малко (отновооо Twisted Evil) и ние подплашихме. Пък и свеки живее в центъра и така имахме възможност да отидем на площада. Опаковахме багажа за 10 минути и се изнесохме като хали, или спец части Joy. Свекитата бяха на друго място и дори не се засякохме. Като цяло съм разочарована от програмата на площада, но зарята беше върха!
Днес пак на маса, този път у нашите, прибрахме си детенце.
Утре мъжа ми отивада подава документи в една по-близка ясла, добре е да имам резервен вариант, ако ми дотежи пътуването. Трябва и да довършим изследванията за ДЯ. Все задачи, искам и аз малко мързел като Вени Wink
Само се чудя кога да отивам да вися пред ОДЗ-то newsm78. Нашият кмет не разреши електронно подаване и сега гърч. На 6ти пак сме на гости след което ще спим пред градината. Ей, понякога простотиите в любимата ми БГ ми идват в повече.
Риба съм, Смин пак съвпадение!

Общи условия

Активация на акаунт