Отговори
# 120
kalli страхотно! Ние мислихме да ходим на балкан сега, но мъжо ме разубеди а и днес заваля такъв як сняг, все едно сме в планината!
neddi11 ако имаш предвид сертифициран специалист, то май няма в Пловидив такъв. Иначе аз отдавна разпитвам , 3-4 имена има дето ги спрягат като мн. добри, ще ти пиша на ЛС!

# 121
sisee,честит имен ден !!

Как ти е името, ако не е много любопитно от моя страна ?

# 122
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
Днес времето в Русе е ужасно.Като го гледам през прозореца е една приказка,обаче навънка е един АД  Crazy .Преди малко даже се усили снега.Аз както не мога да седя много на едно място и вече ме хвана офтиката в нас  Shocked .С нетърпение чаках да дойде утре,че да започна работа,но днес моя мъж като видя времето и категорично ми забрани утре да ходя  Sad .
Това е от мен за сега момичета.Весел и топъл ден ви желая въпреки лошото време   bouquet .

# 123
sisee- Hugда ти е живо и здраво името-с усмивка го носи!Добре си ни почерпила-аз обаче имам малък проблем прияжда ми се всичко което видя уж казвам-не ми се яде да ама не- после си мисля за видяното.Това е лакомия май а? newsm12
Моята свъкърва ще идва на гости в петък-тя ми е една кокона работи в Гърция ама няма как ще я изтърпя.Каквото слонче съм станала дали ще се въздаржи от коментар?! newsm48

# 124
честита нова година
и от мен момичета!!! Здраве и много усмивки, хубави бебоци и татковците много да ви глезят!!!

# 125
  • в илюзия
sisee Честит имен ден !Да си здрава и щастлива и леко и безпроблемно раждане Hug
И тук в Габрово е зимна приказка , но като гледаш от прозореца . Излезеш ли навън - лошо. ooooh!Ходих при майка ми и едвам стигнах , тоооооооооолкова много сняг има.

# 126
малеееееееее как ви завиждам за снега Flutter.аз преди  малко пуснах камерите и поне се нагледах....... Tired-засега това ми остана.как сте мами?именничката никаква я няма,сигурно вече е по купони Party.само така Peace.

# 127
Ааааааа как да ме няма,тук съм!!!То такъв сняг ни е затрупал тук във Варна,че няма мърдане.......а как гърми smile3515

milenag казвам се Силвия,а днес е Св.Силвестър.Не е много популярен имен ден,но от 2 год. си го празнувам Laughing

Момичета аз да ви питам не трябва ли вече по-често да ходим при АГ за консултация??? newsm78Някъде бях чела ,че по това време на бременността броя на посещенията при АГ трябва да са по 2 на месец,а не както досега веднъж в месеца.Поне аз ходя веднъж в месеца....а май трябва вече да зачестят!!!

# 128
  • Пловдив
За много години, мили майчета!!! Нека Новата година сбъдне много съкровени желания!!!
Sladka mama до теб сме!!! Hug
Msbilt благодарим за хубавите пожелания! Нека ти се връща тъпкано - все в най-красиви моменти!!!  Hug
Sesee, да ти е живо и здраво името! Носи го с радост, а то теб с гордост!!!  bouquet

# 129
  • В събота
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Желая на всички много здраве, хубави сладки бебочета и много усмивки !!!

Наминавам набързо да се отчета с днешната консултация - най-накрая се видя какво чакаме - госпожица  Grinning Всичко друго е наред, док каза че сме около 800 гр, обърната е с главата надолу, вървим и двете в норми.
Ако може един розов щъркел  Sunglasses

# 130
  • Бургас
Честита Нова година! Да е много щастлива и здрава  bouquet
Тиквичка, честита ви девойка Hug Сядам да чета сега, че от хайманосване зарязах компютъра съвсем Crazy

# 131
Ааааааа как да ме няма,тук съм!!!То такъв сняг ни е затрупал тук във Варна,че няма мърдане.......а как гърми smile3515

milenag казвам се Силвия,а днес е Св.Силвестър.Не е много популярен имен ден,но от 2 год. си го празнувам Laughing

Момичета аз да ви питам не трябва ли вече по-често да ходим при АГ за консултация??? newsm78Някъде бях чела ,че по това време на бременността броя на посещенията при АГ трябва да са по 2 на месец,а не както досега веднъж в месеца.Поне аз ходя веднъж в месеца....а май трябва вече да зачестят!!!

броя на посещенията при лекаря зависи от състоянието на бременната,генеколога предценява по-колко пъти да ходиш(пример:с предишната бременност имах повишена кръвна захар и ходех да ме дупчат всяка седмица това в продължение на 2 месеца)
иначе в 9 месец се ходи всяка седмица на консултация до раждането

# 132
SISEE, в седмия и осмия месец започваме да ходим през две седмици ,а в деветия всяка седмица / доколкото си спомням/.

# 133
  • Popovo
Честита Нова Година, нека тя ни донесе много радост, здраве и мнооого усмивки, а април най-хубавия подарък-здрави, пухкави бебчета.Ние празнувахме в Благоевград, много смях, много хапване и малко хорца за мен. А как ми се тропаше, ако знаете, но не посмях много, хващах се на по бавните хора. А иначе обиколихме, ходихме и до Рупите, до Мелник, много е красиво там. Но пък пътуването вчера беше кошмарно, много сняг и тия 400 км ми се видяха като 4000. Тръгнахме сутринта в 10:00, а се прибрахме чак в 19:30-20:00 часа. Но сега като гледам през прозореца, вече като съм си в къщи, навън е много красиво и снежно. Тук още вали и е като зимна приказка.
Днес ще сложа снимките от Нова година в албума.

# 134
Госта бях аз

Общи условия

Активация на акаунт