Отговори
# 105
  uraЧестита Нова 2008г. и от мен мили момичечата!Нека за всички тя бъде с мн.искрици на щастие здраве любов и топлина в сърцата и незабравими мигове с любими хора!
Ние се прибрахме от щур купон с приятели чак на сутринта-издържах геройски-наблегнах на хапката за сметката на пийката.С мъжо обрахме от баниците късметите-бебе за другите не остана ама те си имат вече.Едвам се събирам вече в обектива  smile3509 photo Страхотни пожелания момичета дано ни се сбъднат най-съкровенните!!!Two Hearts Flowers Four Leaf Clover
Хубава вечер и весел празник на именниците.Gift

# 106
За много години!
Нека тази година ни донесе много здраве, късмет и благополучие! А на пролет живот и здраве - най-хубавите подаръчета на света!!!

# 107
  • Варна
Честита новата 2008 г.!
Нека през нея се сбъдне всичко, което си пожелаваме!!! Желая ви много здраве, любов и прекрасни бебета през Април!

msbilt - Просълзи ме твоето пожелание. Благодаря ти, че не си ни забравила! Вярвам, че 2008-ма ще ти донесе неизмеримо щастие, заслужаваш го напълно!  Hug

SLADKA MAMA - Стискам палци всичко да мине благополучно при теб и април да си гушкаш принцесата! Когато си в болницата, не забравяй, че всички тук мислим за вас двете и ти изпращаме цялата си положителна енергия!  Hug

Честито на всички именници!

# 108
Здравейте! Ето ме отново на линия.
Честита Нова Година - дано да я посрещнем и изпроводим с положителен заряд, сред любими хора (и най-любимото ново човече Simple Smile) и с много смях Hug

Ние изкарахме добре. Бяхме в една вила край град Елена. Беше шумно и весело. Съвсем не си починах, но пък се забавлявах и видях с много приятели, които ми липсваха.

Утре като се съвзема малко ще пиша пак Wink

Сладка мама и msbilt!  Hug Желая ви кураж и на двете и ви пращам положителна енергия!!! Simple Smile

# 109
 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен момичета! newsm51 Нека тя оправдае надеждите на всички ни за семейно щастие и здрави бебета! Sladka mama i Msbilt стискам ви палци да сте много щастливи през 2008!

Пловдивски мами, обръщам се към вас за съвет. Някой може ли да ми препоръча добър специалист за ФМ в Пловдив и да ми даде координати?

# 110
Добро утро и от мен  Hug
Ние тръгваме към Стара Загора, незнам как ще се предвижваме в тоя сняг  ooooh!
Страшно много е наваляло в София Simple Smile
Sladka mama с теб сме  Hugи Msbilt благодарим за хубавите пожелания и затова че винаги се сещащ за нас. Heart Eyes
Чао и лек ден от мен  Hug

# 111
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ

ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ НЕКА СЛЕДВАТ ВИ НАВРЕД  И ВИТЛЕЕМСКАТА ЗВЕЗДА НЕКА ВИ ЗАСИПЕ С ЧУДЕСА,РАДОСТ,ЗДРАВЕ И ПАРИ,НЕКА ГОСПОД  ВИ ДАРИ!

Пожелавам на всички ви да получим най- хубавите и здрави бебоци тази година.

# 112
Здравейте момичета!!!Искам да ви почепря понеже днес имам имен ден!!!Да ви е слладко!!!

# 113
[Честита Нова 2008 Година! color] и от мен!
Пожелавам на всички ви да сте много, много здрави! Любовта, късмета и благосъстоянието да не напускат домът ви! А април, живот и здраве, сладки бебчета да гушкаме!

sisee, Честит Имен Ден! Повече усмивки, през този мрачен зимен ден!   bouquet

# 114
добър ден   bouquet
СИСИ честит имен ден! да ти е живо и здраво името,много здраве,щастие ,любов с любимия мъж до теб и парички!!!
момичета в София е една малка приказка , само ако знаете колко много сняг имааааааааа,чак не можах да повярвам като станах (прииска ми се да съм дете и да ме повозят на една шейна Embarassed)

# 115
честит имен ден на всички именници и най-вече на сиска-да си жива и здрава и много щастие,радост и късмет  bouquet

# 116
ЧНГ   bouquet

Пожелавам ви най-щастливата година и най-хубавия подарък през април  Heart Eyes

Аз много ядох по празниците и много качих  Confused
Последните дни ми е нещо много тежко, по-трудно дишам, повече съм уморена и нямам много енергия  newsm78
Не знам как ще издържа още 3 месеца ако съм все така  Shocked

Иначе НГ я посрещнахме много яко, в Априлци за 5 дена с 4 семейства и 6 деца-лудницата беше на ниво  Crazy

# 117
Здравейте момичета!!!Искам да ви почепря понеже днес имам имен ден!!!Да ви е слладко!!
СВ.Силвестър,Серафим Simple Smile
СИЛВИЯ????  bouquet

# 118
ЧНГ   bouquet

Пожелавам ви най-щастливата година и най-хубавия подарък през април  Heart Eyes

Аз много ядох по празниците и много качих  Confused
Последните дни ми е нещо много тежко, по-трудно дишам, повече съм уморена и нямам много енергия  newsm78
Не знам как ще издържа още 3 месеца ако съм все така  Shocked

Иначе НГ я посрещнахме много яко, в Априлци за 5 дена с 4 семейства и 6 деца-лудницата беше на ниво  Crazy

лелеееееееееее    Кали ,само ако знаеш как ти завиждам (благородно де)
аз там по-този край съм отраснала общо взето (имам баба и дядо там близо до Априлци) и така ми липсва. пътуваме много рядко  Cry Cry Cry

# 119
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА !!!  santa2  Много здраве, щастие, късмет и всички мечти в реалност...... и здрави и хубави бебчета-априлчета!!
 sisee, да ти е живо и здраво именцето. Много усмивки, любов и хубави моменти с бебо и любимия човек до теб!

Искам да ви кажа, че си имам вече любим магазин - JAMBO - София. Аз не вярвах, че наистина е толкова евтино там. Четири часа обикаляхме, харесахме си толкова неща за бебо, но мъж ми и зълва ми не ми дадоха нищичко да купя.  smile3516  Било още рано.... Нищо ще издържа още два месеца... Представяте ли си, остана още малко и ще си гушкаме бебоците. На мен сякаш ми мина много бързо времето до сега... А всеки ми казваше, че докато чакаме ще ни се сторят 9 месеца - години

Общи условия

Активация на акаунт