Отговори
# 90
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ !!!!!!

Да сте живи и здрави и щастливи майки на здрави дечица !!
Познайте какъв късмет ми се падна от баницата- бЕбЕ  !!!!

Пазете се и сбъднати мечти през 2008 !!

# 91
честита нова 2008 година!!!
желая ви ,новата година да ви донесе много здраве,щастие и късмет,нека новата година е изпълнена с много усмивки и збъднати мечти!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • Стара Загора
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
[color=black]Много здраве, късмет и щастие на всички и през април най-сладките и здрави бебчовци![/color]

# 93
с тая нова година забравихме именниците
на всички който празнуват именните си дни честит имен ден да сте живи здрави!!!

# 94
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Пожелавам на вси4ки мами здрави и усмихнати беб4ета бъдете щастливи и успех santa2

# 95
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

# 96
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Нека новата 2008 година донесе много здраве, радост и късмет на всички вас и на семействата ви! Здрави и послушни бебоци през април!

# 97
  • Русе
Ха за много години момичета !!!
Нека през Новата Година да ни се сбъднат най-съкровените желания и да сме заринати от щастие и здравето да не ни напуска !!!

# 98
HAPPY NEW YEAR!!! Kissing Heart Two Hearts Kissing Heart newsm81 #Milti  party006 ukliam1  Hands Clap newsm19 newsm18 Tada dance  ura Two Hearts newsm44
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!
Нека тя е наситена с много приятни емоции!!Бъдете здрави и щастливи мами!!!Обичайте  и бъдете обичани!!!
Късмет занапред!!!

Честито и на всички Васковци и Василки!!!

# 99
За да не сме от неизвестните с моето сладко бебе, ето разкривам някои подробности около нас Simple Smile
Аз съм от Добрич и чакам малка Тея - фея Hug

# 100
Честита Нова Година момичета Hug
Дано здравето е винаги с нас и семействата ни и най красивите бебчета през април Grinning

# 101
Честита нова година!!!

оххх.....аз не мога да дишам.От вчера насам само ядене cookНямам сили за нищо,след малко отивам да си лягам....Наминах само да ви честитя новата година!!!
На мен от баницата ми се падна-нова,по-хубава кола Mr. Green

Честито на всички именици!!!  bouquet
И аз утре си имам имен ден......... Wink

# 102
  • в илюзия
Честита Нова Година !!!!!Да сме здрави и щастливи , с усмихнати бебчета на пролет.
Честит имен ден и на всички именници.
Сега се връщаме от Трявна . Снощи супер си изкарахме , а от баницата ми се паднаха ученето и щастието. Hug
Днес съм се заела да почивам активно.

# 103
За много години момичета!
Честит имен ден на всички именници, днес майка ми  и мъжо имат имен ден, да са ми живи и здрави  Hug
Снощи си изкарахме супер, бебка и тя играше хоро в корема ми  Heart Eyes
От баницата - нов апартамент и пари  Peace
Днес щяхме да пътуваме до СтЗ ама ни домързя и сега отмаряме  Wink

# 104
  • София
Честит имен ден на всички именяци и от мен, да са живи и здрави Simple Smile

И ние снощи си изкарахме супер, но незнма защо днес цал ден ми е зле и спя, глава ме боли, повръща ми се и в стомаха ми е революция Simple Smile Даже се шегувахме с мъжа ми - другите пият аз после имам махморлук Simple Smile Ама до 4 часа снощи....явно от недоспиване Simple Smile

Приятна и спокойна вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт