Отговори
# 75
Здравейте мили момичета.

Аз липсвах 5 дни защото бях в МД на системи,защото мойта докторка не хареса шийката ми.Каза,че имала изменения и ми забрани да ставам от леглото.
Сега съм си 2 дни домашен и от 2.01 до 25.01 съм пак там.Сигурно няма да имам възможност да пиша.

Пожелавам ви весело изкарване на новогодишната нощ и година изпълнена само с полужителни емоции и прекрасни бебоци през Април.

Колкото до влизането в 7-МИ МЕСЕЦ -26+5 дни е първия ден от месеца.26+4 е последния от  6-ТИ.

Сложила съм няколко снимки на мойто коремче от преди 1 седмица.

Само един съвет от мен за легълцата.Гледайте решетката да е по-висока,защото мойта комшийка има такова с чекмеджета отстрани и отдолу и с люлеещ мехамизъм и вече детето и е на 9-месеца и опитва да става и става опасно да не се прехвърли.Решетката трябва да е поне 50 см. висока.

# 76
SLADKA MAMA щом се налага да прекарваш толкова време в МД ще търпиш няма как........само всичко да е наред с вас-другото се забравя smile3525

Какво чистене ме чака сега.....не ми се мисли.Мойте гости ще дойдат още след обед и трябва да побързам!!!

Весело посрещане на Новата година довечера!!!Да не забравите в полунощ да си пожелаете нещо!!!А какво по-хубаво пожелание от това Април да си ги гушкаме нашите здрави и хубави бебенца!!!

# 77
Незабравима новогодишна нощ Ви пожелавам.Сбъдване на  априлските желания-сладки и послушни бебоци.Здраве и любов в семействата ви!
 newsm03Ние ще посрещаме 2008г.на гости в приятели-как ще устискам незнам напоследък почти не спя-имам доста неспокоен сън а и не мога да издържам дълго време седнала-но ще се справя някак си.А покрай тия празници така съм наддала-че изпадам в паника и аз като Банджи трябва да лежа повечко и само трупам.На мен се падна честа да правя руската салата и да напиша късметите за баницата.От коледната баница ми се падна следния късмет-Таз година ще си имаш бебче-пухкаво и бяло като хлебче-дай Боже-пожелавам го на всички момичета от все сърце.
SLADKA MAMA -не ти завиждам защото знам какво е да лежиш в  болница-но ти пожелавам всичко да е наред-пък живот и здраве ще наваксаш с писането! newsm10

# 78
Добър ден момичета!  bouquet
За леглата аз малко не съм съгласна с вас ..........ама и май съм единствената на това мнение
Като родих Сашко бяхме на квартира (в една стая живеехме) и отделно пътуваме много , не се знаеше ще имаме ли жилище няма ли да имаме и решихме да не взимаме дървен креват и после да се чудим къде да го приберем,избора ни се оказа повече от правилен , взехме едно синичко на Чиполино , (така наречените кошарки)честно да ви кажа предимствата са много повече от недостатъците
1-след като родих първите 2седмици не можех на дъто да си седна нощем като ревнеше само се протягаш и издърпвах креватчето до мен и взимах детето без да се налага да ставам , после като не го кърмех вече нощем ,но все пак тои си мрънкаше пак така придърпвах си го и второто ниво е като люлка , насън го бях оттренирала това движение полюшвах го малко и млъкваше
2-всички знаем,че хигиената е най важна , а с това креватче само го поместваш на една страна и минаваш с парцала и прахосмукачката,ако е дървено ще се мести на няколко месеца евентуално а не всеки ден и прахта ще се зъдържа там
3-не е вярно че не е стабилно (от опит пак го казвам)
4-в дървените креватчета с тея обиколници температурата вътре скача с няколко градуса все едно ние да спим във ваната цялата в одяла и чаршафи , но пък ако ги няма бебето си удря главата постоянно в леглото , ако е мрежата на кошарката няма да има нужда от всичките тези неща
Аз съм много доволна от нея и сега живот и здраве пак ще я ползваме няма да купуваме въпреки , че вече сме в собствено жилище
Желая ви незабравима новогодишна нощт , изпълнена с много емоций,нека новата година ви донесе най-прекрастните подаръци , много здраве,щастие и късмет,и разбирасе безпроблемни раждания на всички!!!

# 79
Момичета, желая Ви весело посрещане на новата
дори и на тези, на които им се налага да лежат вкъщи или по болници, не дай си Боже, по-важното е, че догодина Ви чака най-голямото щастие!
Аз изпращам тази година напук с усмивка на лице, защото нямам търпение да дойде на новата, изпълнена с повече радости и сбъднати мечти!
Пазете се, обичам Ви!! Цункайте коремчетата   Heart Eyes Hug
п.п. Ние с мъжа ми и малката принцеска ще посрещаме новогодишната нощ вкъщи семейно!

# 80
Желая ви най-най-веселото изпращане на старта 2007 и посрещане на новата 2008 година!!!!!  bigdance2  bigdance2 newsm51

# 81
Здравейте момичета аз днес не съм писала защото снощи изкарах голям зор. Нали ходихме до Метро и се прибрахме , и както си мия салатката на чешмата за вечеря и  изведнъж ме заболя кръста ама адски много, след това и корема и накрая като  ме почнаха и яйчниците, схванах се цялата, неможех място да си намеря  #Crazy Целият гръбнак ме болеше и най-много кръста долу и яйчниците и тъй като съм чела че това не са хубави болки легнах и не мръднах цяла нощ, не съм и спала Cry много ме боля, пих но-шпа ама не помогна. Днес цял ден съм лежала и съм по добре, сега готвим с мъжа ми.  Peace А той горкия сутринта закуска ми прави, чисти, мие чинии, пере, златен ми е казвам ви  newsm76. Незнам от какво беше тоя ад снощи но се пазете момичета.
сисе страшно ви е сладък котарака, и ние май както върви ще си го държим при нас  Wink
Благодаря за рязасненията за токсото и за котараците, поуспокоих се   bouquet
Two Hearts Two Hearts Two HeartsЖелая ви незабравимо посрещане на Новата Година (и знам че ще е така защото ще е първата в която сме с малки бебчовци в коремите), и ви пожелавам една страхотна 2008-ма изпълнена с детски смях, здраве и  много щастие. Целувки Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 82
Честита Нова година !
Пожелавам на всички преди всичко здраве и успешен финал на бременността ! Grinning

msbilt, пожелавам ти нова бременност през новата година Wink Hug

SLADKA MAMA, стискам палци всичко да мине по вода  Grinning Hug

# 83
Честита Нова година !

# 84
# 85
честита нова 2008 година!!!!!!!да сте живи и здрави и много любов!през април да гушкаме най-хубавите бебета!сладка мама дано се оправиш и всичко е наред Peace.ние снощи бяхме на гости и вдигнахме квартала във въздуха,а тук не се празнува много нова година и събудихме хората Laughing.лек ден мами и до после.

# 86
  • Временно
Пожелавам на всички ви много семейно щастие и напролет много здрави бебчета да проплачат!!!!

# 87
Нека новогодишната фея,
която носи щастие на хората,
тази година бъде най-щедра към нас!

# 88
Честита Нова Година Hug
Много 3драве и щастие Grinning

# 89
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, УСМИВКИ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ И НАЙ-ХУБАВИТЕ И ЗДРАВИ БЕБОВЦИ ПРЕЗ АПРИЛ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт