Отговори
# 180
  newsm03 сега гледах  снимките,ама много сте сладки с тия пупи всички много ме радвате  Hug аз да питам нещо  smile3506 ,че може да не съм разбрала,роска-пс ти близнаци ли ще имаш
Ама верно роската е с мноооооооооооого голям тумбак supermama supermama supermama

# 181
Леле, момичета... няма да пускам нови снимки тогава  Joy като знам, че тези в албумчето са отпреди седмици  hahaha
Не чакам близнаци, а много ритащо и буйно момченце... което май си е и доста едро по размери Simple Smile Наистина, коремчето расте много бързо и вече доста ми тежи... а киселините са ми ежедневие... търпя си, какво да правя и се радвам на тумбачето  Simple Smile

# 182
нищо, нищо - много си е хубаво даже - ама как ще издържиш още 3 ммесеца - не знам - сигурно бая ти тежи!!! smile3521 smile3521 smile3521

# 183
Ааа Роска, нямаме ги такива! Naughty Скоро пак ще трябва да качваме снимки. А мен ако питаш - шкембето ти е превъзходно Hug

# 184
 Здравейтеее !  Hug

За консултациите, аз лично попитах вчера като бях на ЖК и ми казаха, че другия месец сам на 04.02 и след това и на 22.02. Тогава ще ми дадат и болничен  newsm78, ама имах много въпроси и забравих да питам за какво ще ми го дават. После ми дойде на акъл, че може да е ставало въпрос за излизане по майченство, ама не е ли малко рано???  newsm78   И вече март ще се ходи всяка седмица. Даде ми и изследвания - ПКК и за стерилана урина, но ще ги правя утре, че вчера бях закусила, днес док почива и така...

krischan, не се притеснявай за килограмите. Знам случай за бременна надала 2 кг през цялата бременност, а роди здраво момиченце - 3.700 кг.

hrisi-pisi, какви са тези 15лв?? Аз може и да не съм разбрала точно, но.... знам, че единствено бременни и родилки не плащат такса за легло на ден в болница. Аз също съм лежала в болница и нито легло, нито болничния съм си плащала.

vercho, аз писах в миналата темичка от къде мисля да пазарувам за бебо. JAMBO - София, ми стана любим магазин. Наистина е много разнообразен и ми се видя доста евтин. Ние се разбрахме с тати да пазаруваме края на февруари, началото на март и определено 90% от покупките ще е от там.

# 185
stefinka, vercho, благодаря ви!   bouquet
За бебчо и аз ще пазарувам основно от Джъмбо. Само че този в Кипър Simple Smile Стоките и цените чувам че са същите като тези в бг, даже стоките тук са с етикети на гръцки, английски и български, и е така много преди да отворят магазина в бг. А това ми е супер удобно. Да не говорим, че това е най-евтиния детски магазин в Кипър, а качеството на стоките е много добро.  Hug

# 186
krischan  аз го казах в добрия смисъл,защото се плаша от моето наддаване  newsm62 ,абе какво да ви кажа +13  Blush Embarassed Blush Пък и ако отворите на снимките и преди това си бях пухкава,абе ваобщееее.....  smile3520 .

Леле, момичета... няма да пускам нови снимки тогава  Joy като знам, че тези в албумчето са отпреди седмици  hahaha
Не чакам близнаци, а много ритащо и буйно момченце... което май си е и доста едро по размери Simple Smile Наистина, коремчето расте много бързо и вече доста ми тежи... а киселините са ми ежедневие... търпя си, какво да правя и се радвам на тумбачето  Simple Smile
Ама да ти е живо и здраво,много ме зарадва  newsm44 newsm62,и аз какви киселини имам не е за разправяне.

# 187
Честита нова година, момичета!Здраве, щастие, късмет и леко раждане на всички!Да се радваме на здрави бебета!
И аз качих една снимчица в албума, че отдавна не бях го правила. Всички сте много хубави - пу-пу.
За килограмите и аз да кажа, че почти не съм качила, но пък корема си расте, аз не се ограничавам, похапвам си каквото ми се яде, но не в огромни количества, че после ми става лошо и чакам прегледа при док-а, за да ми каже колко грамчета са вече моите мъничета. Чак на 16-ти съм на преглед и аз, а нямам търпение да дойде тази дата. От вчера в корема ми е голям купон - само шават, ритат, дори днес имах чувството, че се бият вътре  Laughing дано не съм права, но страшно се кефя като мърдат.
Аз чакам заплатата и мисля да накарам таткото да отидем до няколко бебешки магазина и да купим вече някои неща за бебоците - главно дрешки. В Джъмбо ми се стори, че нямат достатъчно разнообразие от дрешки, особено за малки бебета. Аз исках да взема ританки от там, но има само 1-2 модела и то големи, та купих 2 бодита, на които дори бяха сложили грешен етикет с цената.

# 188

hrisi-pisi, какви са тези 15лв?? Аз може и да не съм разбрала точно, но.... знам, че единствено бременни и родилки не плащат такса за легло на ден в болница. Аз също съм лежала в болница и нито легло, нито болничния съм си плащала.

Anilinda ами и аз продължавам да се чудя и затова споделям с вас и се опитвам да намеря логично обяснение. За съжаление май в случая стана така, че си "купих" болничен...Без коментар просто...

А за Джъмбо и аз харесах много неща за бебо, но относно дрешките или аз бъркам или повечето  бяха със закопчаване през главичката?

# 189
Как се справяте с киселините момичета. То е някакъв кошмар...
didimora и аз в добрия смисъл People Angel , споко. 

# 190
аз си знаех от самото начало че роска ще има момченце,това с коремите е вярно,а аз съм се разляла като медуза,а мъжките мами само коремче имат Mr. Green-абе живи и здрави Peace

# 191
И аз качих снимка на тумбака.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 10:27 от zaki

# 192
здравейте, аз днес ходих за болнични , направиха ми ехография и се оказа че бебка върви дребничка- така се исказа доктора- отговаря на 23 седмици. Попитах дали значи че изостава - каза че не изостава, но да пия витамини. Иначе аз толкова се издух по празниците и взе вече да ми натежава , а има още бая време  ooooh!

# 193
Е то се е видяло, че и аз ще трябва да качвам... Laughing Ама първо и да се снимам Wink На мен все ми казват, че коремът е като на момченце, пък чакам момиченце... Thinking Надявам се да няма изненади, че вече купих толкова сладка рокличка... Joy

Аз също живея близо до Зара - ще мина да разгледам. От по-скъпите магазини си харесах разни ританки в Маркс § Спенсър, в Сити Център, но като цяло и на мен ми се вижда, че няма достатъчно разнообразие Crossing Arms

# 194
Само да кажа за таксите- потребителска такса не съм плащала, но този път ме накараха в кабинета да оставя 2 лв.- не разбрах точно за какво, дали пък да не е такса за ЛКК за болничния- нали се издава от името на няколко лекаря newsm78 Предния път нищо не съм плащала!

Общи условия

Активация на акаунт