Отговори
# 195
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
Аз днес цял ден имам едни киселини и направо откачам  Sick .Какво ли не опитах:сода,газирана вода,спраит и ефект почти никакъв.Само за момента ме отпускат за 10-ина мин. и после пак същото  Sad .Дали до края ще бъде все така  newsm78 ???Нали в начлото някой беше споменал,че на тези ,който не им прилошава в първите месеци им прилошавало в последните  newsm78 ???Дай Боже да не съм от тях  Praynig !!!Пък скоро чух и нещо друго за киселините.Сега започвало да расте косата на бебето(ако ще има такава при раждането)и от нея се получавали киселините.Дано да минават бързо,че нощем не мога да спя от тях(обикновенно вечер ме хващат  Sick .
Оплаках ви се едно хубаво и ви оставям да си почивате.Дано поне вие да сте добре  Wink .
Лека вечер на всички   bouquet !!!

# 196
  • в илюзия
suni22 и аз така знам , е киселините заповали , когато запоне да расте косиката на бебето. Явно моето ще е плешивико  Joy
Vercho нали и вие имахте голямо ку4е ? Кажи как процедирате с него? Аз нещо се притеснявам ве4е , когато ку4ето е в къщи. Колко 4есто го обезпаразитявате и изобщо какво друго му давате?

# 197
  • Стара Загора
Здравейте мами Hug
Тези киселини са май всеобщо зло. При мен положението също е мн зле, независимо какво ям. Една позната ми даде едни хапченца за дъвчене Stopacid, и само те ми помагат. Аз другия вторник съм на преглед при моя си доктор на частно и се надявам да се произнесе и той за пола най-накрая, че другия всеки път си мени мнението и вече се видях в чудо с него Joy

# 198
При мен киселините от предната бременност определено съвпаднаха с бебе с доста коса!  Наистина е много неприятно, почти до края имах киселини  Sick

# 199
  • Варна
Ако по формата на корема се съдеше за пола, аз трябваше да имам три еднополови - винаги наддавам само на корем и той определено не е "разлят" настрани.

А пък за киселините - естествено, че няма връзка с косата на бебето  Laughing Просто размера на стомаха се свива и е възможно известно количество от неговото съдържание да се "върне" обратно и оттам се получава паренето, т.е. киселините. Това съм го чела някъде, обаче пък как да си обясним киселините в ранна бременност?  newsm78 Аз засега киселини нямам, да чукна на дърво, но си спомням, че с дъщеря ми имах съвсем малко в последния месец. Акушерката ми препоръчваше да пия газирано, дали от това или от друго киселините ми спряха. Мисля си, че ако се яде по малко и по-често и не се прекалява с пикантни храни, киселините би трябвало да намалеят.  За статистиката - моите и двамата си бяха с доста пънкарски прически.

SUNI 22 - Няма такова нещо, че на който не му е прилошавало в началото, ще му става лошо в края. Ето, аз съм живо доказателство. Спомням си и друго нещо: след като родих малкия, акушерката ме "успокои", че щом след първото раждане не ме е боляла матката при свиване, при второто "ще видя що е то болки на квадрат". Обаче не излезе права, слава богу, пак не ме болеше.  Simple Smile

sisee - Какво стана с Викторията? Защо се отказахте?

# 200
  • Пловдив
Привет и от мен!
Крисчан, честита синя новина!!!  Hug
Аз пак съм си за седмица вкъщи, заради малко прокървяване  Crazy  Док ни поуспокои, че е кръвоносен съд около плацентата и не е опасно за бебче, но ще трябва да полежа и да си пия магнерота. Хубавото е, че малкото отлепване на плацентата не се е разрастнало и бебоче е добре...
Хубава вечер от мен!!!

# 201
Моята бременност, да чукам на дърво, засега е доста приятна - без повръщане, киселини, контракции и други неприятни неща. От известно време имам болките в гърба и сърцебиенето, които много ме мъчат, особено гърба. Болките в опашката минаха и заминаха, слава богу, но гърбът - АД. Надявам се да отшуми скоро... Praynig

Arodoet, обезпаразитяваме кучето на всеки 3 месеца и я водим редовно на ветеринар за профилактични прегледи. Иначе в книжките им (паспортите) си пише и за другите прегледи (които са по-нарядко). Аз се притеснявам също как ще съчетаем бебето и кучето, но само заради хигиената - космите й са просто невъзможни. Crossing Arms От друга страна, смятам че ще се справим и гледам да не се шашкам Wink

# 202
Привет!
Мали аз май съм най-наедряла срам ме е да сложа снимки-мама Мецанка.Момичета много ме боли под кръста умирам си от болки куцукам като патка като легна не мога да се завъртя без да изпитам адска болка-ужас.Какво да правя?Дали е в следствие от постоянното лежане?! ThinkingДнес щях да ходя на доктор но тук така сме заринати в сняг и продължава да вали и няма излизане от нас.Е поне е красиво....Но се чуствам като затворник от доста дни не съм шавала никъде.И пак получавам контракции май по-често от колкото трябва а си пия хаповете.
 Моя корем също си е разлат и големичък док казва момиче а всеки който ме види-момче!киселините гледам да ги моря с газирана вода на малки глътки и ако съм легнала ставам като че ли така по-бързо отшумяват.Зависи и какво ядем аз съм пристрастена към сладкото и всеки ден си казвам-*Вече край* и слабия ми ангел се поддава-това е лакомия май?! newsm22  eatКак да се справя и аз незнам.
Пазете се момичета!!! Nature Snowman и сладки сънища newsm46

# 203
Аз да чукна на дърво нямам киселини....... Praynig
Като vercho засега бременността ми протича по-много приятен начин-само дето имам от време на време контракции,ни си пия хапчетата Peace
 оххх и аз съм от лакомите ooooh!уж избягвам хляба и тестените неща,а килограмите се качват.......Преди няколко седмици като се мерих бях +10,обаче сега по празниците..... Embarassed не ми се мисли вече колко съм.
Ясмина и аз не знам защо точно се отказахме от модела Виктория newsm78Тази която ви показах също е на Кенгуру-Вижън.Струва ми се по-просторна за бебчето и по-лесна за управление.Аз вече няколко колички "смених" като предпочитания,но последно тази ще е!!! Peace

# 204
опаааааааа ето ме пак-станах да хапна и лягам Mr. Green.и аз имам киселини но тук има един сироп GAVISKON-много помага.а снощи ме боля корема,долу като че ли нещо се разтяга.досега така не беше ме боляло,чак не вечерях и неможах да стана от дивана.дано е нормално.като съм на преглед ще питам.отивам да се опитам да поспя-до после мами Wink

# 205
  • София
Здравейте мамчета!Чак сега открих вашето клубче и много ще се радвам ако ме приемете в него!
Аз също ще съм априлска мама 2008.Терминът ми е на 17.04 и ще имам момченце ,трето по ред.
До тук бременността ми протича почти без притеснения,но и аз очаквам включване откъм разни неразположения-киселините май ще са първи.
Желая ви лек и приятен ден!

# 206
cayman,
добре дошла при нас!!! Hug Hug Hug
Колкото повече - толкова повече.
И аз за сега нямам киселини, но май бях чела някъде, че наистина има нещо общо между косата на бебето и киселините. Пишеше, че това е един от малкото митове за бременността, който е не дотам мит, а има някакво научно обяснение, защото при растежа на косата, оххххххххххх - ала - бала - не си спомням вече - като намеря статията, ще пиша.

# 207
Добро утро и от мен,
cayman  добре дошла в отбора  Hug
 За пупите,всички ми викат че ще е момък,няколко човека са ми казвали ,че ще имам близнаци,даже едниният човек беше гледал на кафе на майка ми и и беше казал за две  Laughing -може би другият път ,иначе корема ми дето викате е разлят като за момиче  smile3506-и аз така искам,а татето вика момче щяло да е и щял да му купи кола с дистанционно  newsm62 ,и упорито му говори на бебока в мъжки род,абе голям смях сме  smile3521. За киселините знам,че тъй като бебенцето измества всички органи,и съответно повдига стомаха,соковете  преливат през стената(незнам коя стена  Thinking) и от там се връщат в хранопровода и се получават киселините,т.е.това са точно тези стомашни сокове .Но както казва Ясмина,а ми в ранна бременност и без бременност,кво повдига стомаха незнам. newsm12.
 За други ооплаквания-не смея нищо да кажа ,имах една кратка бременност и беше ужасно,повръщане,заспивам,както си седя,абе много много зле беше работата и сега сигурно затова не разбрах още отначало  че съм бременна,нямах никакви симптоми ,ама никакви,аха да ми доиде,ама то взе та ме пропусна и ние на море бяхме и си помислих че е заради това,ама и вторият път като не ми доиде и разбрахме  newsm62.Е като се замисля,какъв апетит имам,само по това можеше да се познае още тогава.
Хайде ,че пак много се разписах,приятен ден ви пожелавам на всички! newsm51

# 208
  • в илюзия
Добро утро   bouquet
cayman добре дошла.
Аз се връщам от ЖК и каила съм мноооооооооооого вее съм 70 кг. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassedтова е 13 кг отгоре . #Cussing out
Не гледахме беба на ехограф , не знам защо  #Cussing out, но ми слуша тоновете . Изписа ми и свещи4ки за мле4но бялото те4ение. Не било опасно , но ще видим дали ще се оправи.
vercho мен ме притесняват космите на ку4ето. Направо не знам , побърквам се всеки ден с прахосмука4ката newsm79 #Crazy

# 209
Здравейте и от мен, най-сетне да се съберем с нови сили след празниците.  Peace
Аз също нямам никакви киселини и помен от тях няма даже и съм много щастлива, нооо апетитът ми расте с всеки изминал ден и в понеделник на ЖК доки май пак ще недоволства от килцата.
Ще пусна малко снимки от Нова Година.
Хайде, поздрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт