Отговори
# 135
  • In someone's dreams
За пореден път ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен мили мамчета !!!
Нека тя ни донесе здраве, щастие, здрави и сладки бебчета през Април и много незабравими моменти, и мнооооого любов естествено  newsm51!
Няма ли някоя мама да ходи скоро на преглед и да се отчита. Аз съм чак на 16.01. и така съм се затъжила да видя бебчо. Иначе покрай празниците е много игрив.
Най после и нашия тати усети здравите му ритничета ... и не мога да ви опиша какво щастие му се изписа на лицето. Ако можех да го снимам в този момент, с едни големи грейнали очи, винаги ще го помня този миг  newsm03

Приятен снежен слънчев ден!!!

# 136
Аз сега се връщам от ЖК.Бебетата за 26 седмица май са големички,девойката е 1100г.,а момченцето 930г.,но пък не казват че термина може да ми се измести по рано.Не зависи ли от големината на бебетата?

# 137
Здравейте!
Днес ми е първи ден на работа за тая година - вчера си бях взела почивка. Дано не е много натоварено  Wink
Кокетка, къде в Благоевград празнува? Този град ми е много на сърце, защото там съм учила Heart Eyes
Забравих да ви кажа... от 42 късмета в баницата, сред които 2 бебешки, познайте на кой се паднаха бебешките?!?!   Laughing Това просто не е истина! А на мъжа ми му се падна, че ще разпуска... newsm78

# 138
Здравейте!
Май само моят лекар не ме информира за теглото на бебчо... Crossing Arms
Добре че на ФМ поне ми казаха, за да се ориентирам, но това беше преди две седмици... Sad

Може ли някой да ми каже, освен в 22-ра семица, кога пак се ходеше на ФМ? Хубаво е да знам, да си запиша предварително час. Предният път доки ми каза една седмица предварително само и добре,че аз сама се бях поинтересувала и си бях записала  един месец по-рано час за Марков...

# 139
Аз не съм се отчела - МОМЧЕНЦЕ !!! Доктора извика таткото да му види пишката, а на мен не ми я показаха  Sad, приказваха си двамата все едно мен ме няма. И за късмет после не можаха да ми принтират снимка, защото нямаше хартия. Моля за едно синьо щъркелче Simple Smile Хайде още един пич за малките мацки.

# 140
добро утро.честито на всички които са се срещали с бебоците.аз съм чак на 9.01.да видим колко е пораснала малката госпоцица.на мен вече ми тежи доста коремката.до после мами че излизаме!

# 141
моята док. също не ме информира за теглото на бебо.
Ама тя мойта не е за разправяне - видеозона й е счупен и е от на баба времето - нищо не се вижда.
За пола - не се и надявам да знам скоро.
каза ми, че следващата консултация ми е началото на февруари, а пък и аз си мисля, че трябва вече на две седмици, ама нищо - поне каза че бебо е добре (незнамкак установи с тоя видеозон Joy), слуша тоновете и ми прави вагинален преглед.
Може би трябва да отида и другаде, ама гледам да не мърдам - от 10 дена не съм излизала никъде - като изляза и така ме заболява корема - гледам да стоя на топло и да почивам.
А това с - ако ти е остър корема напред - момче, ако е широк - момиче - дали е вярно
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
хайде толкова от мен!

# 142
между другото само да вметна - абсолютно всички жени, които ме видят и ми казват, че ще имаме момиченце - аз ги питам по какво познават - по корема ли?
а те ми викат "не просто така изглеждаш, като те гледам така и ми бие на момиче"
случи ми се 3 пъти!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 143
моята док. също не ме информира за теглото на бебо.
Ама тя мойта не е за разправяне - видеозона й е счупен и е от на баба времето - нищо не се вижда.
Стефинка,защо не смениш тая докторица????
 newsm78

# 144
По принцип това с коремите май не отговаря винаги на истината. Но и аз знам, че ако носиш момченце е по-остър корема, а момиченце-по-разлят някак си....
Моят определено върви напред, казаха ни момченце, но в крайна сметка докато не го видиш няма как да си сигурна.. Wink Живи и здрави да са само! Praynig

# 145
добро утро (то си е вече добър ден  Laughing)

newsm62 krischan  и при мен последния преглед мина така ,аз лежа и татето  с доктора ми разглеждат корема,като в научен филм smile3521 newsm62 ,все едно ме няма,пък и бебето  като акробат,ха насам ,ха натам,да покажем какво можем  tantrum.честито ти момченце.
 А пък аз от вчера съм на работа,цял ден нямаше кой да влезе в тоя офис да му се невиди,вместо да се наспинкам като хората,на работа,ама шефа е хитър взел си е отпуска.
 За консултациите знам ,че до осмия месец се ходи по един път месечно ,а после в деветия всяка седмица. ма то си зависи от докторите ,и колко ти е доверен.
 А пък за теглото ,на мен също не ми го казват и аз попитах единият доктор,той взе една таблица и ми каза че било около 600-700 грама,преди 2-3 седмици беще това.ама на обикновения ехограф няма как да се види ,а Ясмина ми каза ,че другите данни били по важни,като дължина на крачето,обиколка на главата и т.н дето си ги измерват. newsm53
 Хайде че много се разписах пак,приятен ден на всички ви желая  newsm51

# 146
Аз ходих на ФМ при Марков в 20та седмица. Следващият ми час за ФМ е пак при него в 29та седмица (на 21.01) - едва чакам.... Wink

Stefinka, не мога да повярвам, че още не знаеш пола... Thinking Според мен трябва да отидеш и при друг лекар.

# 147
  • Popovo
Здравейте!
Днес ми е първи ден на работа за тая година - вчера си бях взела почивка. Дано не е много натоварено  Wink
Кокетка, къде в Благоевград празнува? Този град ми е много на сърце, защото там съм учила Heart Eyes
Забравих да ви кажа... от 42 късмета в баницата, сред които 2 бебешки, познайте на кой се паднаха бебешките?!?!   Laughing Това просто не е истина! А на мъжа ми му се падна, че ще разпуска... newsm78

В механа "Рибката" намира се някъде в центъра до реката, точно до две дискотеки.

# 148
Разгледах ви последните снимки, абе момичета много са ви големи коремчетата!!! Мен направо ме е срам да си сложа снимка до тях, ми то аз все едно не съм бременна. Всички дрехи от преди да забременея си ми стават. Колегите ми се чудят къде съм го скрила това бебе. Качила съм до сега 2 кг. Тая работа не е нормална ми се струва. Има ли някоя като мен, че аз вече взех да се притеснявам, като гледам какво пишете +8 +10 +12, а аз само 2

# 149
Крисчан, аз съм като тебе Simple Smile
Само 2.500 кг съм наддала и даже много съм доволна от този факт, понеже и без това килограмите ми са доста над нормата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт