Отговори
# 165
  • в илюзия
На мен от както съм забременяла не ми е правен вагинален преглед. Дали трябва?

леле колко е гаден тоя вагинален преглед - нямаш представа колко дълбоко бърка newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Май мен трябва да ме види . Нямам контракции и болки  Praynig, но пък ми се появи много силно  млечно-бяло течение  Embarassed Embarassed Embarassed и доста се притеснявам.
Така , че гадно не гадно , лягам и това е. Whistling

# 166
Честита нова година дано всичките ви мечти да се сбъднат тази година Hug
За килограмите на мен вече доста ми тежат, даже нашият тати ми вика че съм приличала на мече Crossing Arms ама аз така и се чувствам де Flushed

# 167
За болнични не се дават пари,каква е тази такса от 15 лева.На мен всеки месец от ЖК ми мерят бебетата и ги гледаме на апарат и ми дават и направление за кръв и урина и си ги правя където аз реша.

# 168
На мен веднъж в 4-тия месец ми е правен вагинален преглед Peace
Знам,че следващия такъв ще е в 9-тия месец,преди да родя Peace

Аз Магнерича го пия за контракциите.Точно както е написала Ясмина.........за успокояване на матката.Моята АГ като я питах до кога ще го пия ми отговори,че може би до края newsm78

Момичета края на тази седмица отиваме да купуваме количката newsm44Избрали сме я вече,даже и цвета.....зелен

# 169
  • In someone's dreams
Все пак питай я Milenni  твойта докторка,да не би да е забравила ,че ти го е дала,че и това го има.

Не само че не е забравила, ами помни повече и от мен кога ми го е изписала и по колко. Два месеца го пих 3 х 2, 10 дни  2 х 2. От 01 януари съм вече 2 х 1. Обаче ми се появиха пак контракции и май ще и се обаждам още днес. Лоша работа са тия контракции  Sad

stefinka супер сладък аватар си имаш, много ми харесва   bouquet

# 170
Верчо, ами второто ще е момченце, а за Уили е шегичка Simple Smile

Бебето живот и здраве ще се казва Александър (Алекс), каката му измисли името  Hug

Ще взема този месец да си пусна една кръвна картина, че от 4 месеца не съм си пускала Simple Smile Въобще таз бременност много несериозно я карам Simple Smile

# 171
Верчо, ами второто ще е момченце, а за Уили е шегичка Simple Smile

Бебето живот и здраве ще се казва Александър (Алекс), каката му измисли името  Hug

Ще взема този месец да си пусна една кръвна картина, че от 4 месеца не съм си пускала Simple Smile Въобще таз бременност много несериозно я карам Simple Smile

Simple Smile И аз живот и здраве искам момиченце и после момченце. Засега натам вървят нещата Laughing Хубави имена сте им спретнали. Одобрявам Wink

И какво излиза? Че още не сте мислили откъде да купувате дрешки?!? Thinking Почти никоя от вас не ми писа на кои магазини е хвърлила око Crossing Arms Аз колички и легълца още не проучвам сериозно, но на дрешки здраво налитам Joy

# 172
За дрешките, имаме от каката, но и ще купя.

Искам обаче да заявя най-отговорно, че съм потресена от цените и от дрешките които се предлагат !

Не може боди за новородено, да е със закопчаване през вратлето и на всичкото отгоре да струва между 7 и 9 лева  #Crazy Това просто е безумие !

За малката като купувах, намерих едно фирмено магазинче на българска фирма на пазарчето на спирката на окръжна болница и оттам си взех много приятни бодита, на цени от 2-3 лева. Вярно че оттогава са минали 3 години, но ще си го търся пак това магазинче  Crazy

# 173
arodoet2, незнам дали е така, ама и аз от две седмици имам много силно млечно бяло течение, мисля че не е нещо опасно. Да не давам обаче акъл много като не разбирам.
Доки ме пита за някакви сърбежи дали съм имала, защото май било зачервено там долу.

# 174
моята док. също не ме информира за теглото на бебо.
Ама тя мойта не е за разправяне - видеозона й е счупен и е от на баба времето - нищо не се вижда.
За пола - не се и надявам да знам скоро.
каза ми, че следващата консултация ми е началото на февруари, а пък и аз си мисля, че трябва вече на две седмици, ама нищо - поне каза че бебо е добре (незнамкак установи с тоя видеозон Joy), слуша тоновете и ми прави вагинален преглед.
Може би трябва да отида и другаде, ама гледам да не мърдам - от 10 дена не съм излизала никъде - като изляза и така ме заболява корема - гледам да стоя на топло и да почивам.
А това с - ако ти е остър корема напред - момче, ако е широк - момиче - дали е вярно
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
хайде толкова от мен!

Когато бях бременна с дъщеря ми , корема  ми беше широк (разлат) , а сега ми казаха , че ще е момче и  наистина корема ми е остър-съвсем различна форма има от предишната бременност.

# 175
Цитат
И какво излиза? Че още не сте мислили откъде да купувате дрешки?!? Thinking Почти никоя от вас не ми писа на кои магазини е хвърлила око Crossing Arms Аз колички и легълца още не проучвам сериозно, но на дрешки здраво налитам Joy

Vercho, за дрешки защо не се разходиш до аутлета на Zara - на бул. България. Аз ходих веднъж и си харесах разни нещица, макар че имаше за всякаква възраст дечковци. Мисля, че и цените бяха прилични  Peace

# 176
  • в илюзия
arodoet2, незнам дали е така, ама и аз от две седмици имам много силно млечно бяло течение, мисля че не е нещо опасно. Да не давам обаче акъл много като не разбирам.
Доки ме пита за някакви сърбежи дали съм имала, защото май било зачервено там долу.

Абе не знам , притеснена съм си . Утре ще видим .

За дрешките и аз налитам много да купувам ,обаче нашите все ме спират . Ще чакам до началото на февруари и започвам дивото пазаруване Crazy , че аз нищо нямам за бебчето. baby_neutral

# 177
Цитат

Vercho, за дрешки защо не се разходиш до аутлета на Zara - на бул. България. Аз ходих веднъж и си харесах разни нещица, макар че имаше за всякаква възраст дечковци. Мисля, че и цените бяха прилични  Peace

Не знаех ,че в аутлета на Zara - на бул. България има бебешки дрешки.Ще намина , че ми е близко.Досега не съм влизала, защото мислех,че има само дрехи за възрастни.

# 178
  newsm03 сега гледах  снимките,ама много сте сладки с тия пупи всички много ме радвате  Hug аз да питам нещо  smile3506 ,че може да не съм разбрала,роска-пс ти близнаци ли ще имаш,а пък и каква голяма пупа имаш.азмного исках да имам двечки ,ама е едничко другото няма как да се скрие.Иначе аз вървя на широко,ама довечера ще си сложа вече снимки да ма видите  Blush и коремчето ми е ниско.
аз съм си намерила едно магазинче дето цените са на производител,и има много хубави неща,ама те бебешки неща всички са хубави,намира се на Шипченски проход,посока от ромънското посолство към завод електроника,в една пряка ,ако някой иска ще му обясня повече,ама скоро купувах за една колежка от там и едно такова боди беше на цена 3-4лв.Спомням си че купих 5-6 неща и накрая ми взеха към 15лв.  smile3521
За креватче съм си харесала  едно на дибо,а количка е малко по-сложно там,защото на моето мило във фирмата им давали талони за чиполино ,когато му се роди на някои бебе-и то прилична сума.

# 179
Аз пък пия Мagme B6, ама доки от ЖК каза да го спирам, защото вече нямало смисъл от него. Аз по принцип исках първото да е момче, а второто момиче, за да си има батко да я пази.  didimora  не ми завиждай, че съм качила малко, то аз си имам в повечко от преди. И аз ще излизам от 1март болнични, само се надявам да нямам проблеми, че изкарах вече 3 месеца болнични и си ги прекратих. Ако трябва пак да изляза обезщетението за майчинство ще ми падне значително.

Общи условия

Активация на акаунт