Има ли родители живеещи в Швейцария?

• 23 344
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мами в Швейцарско Simple Smile

Реших да питам направо вас вместо да пускам отделна тема. През септември ще летим за БГ с швейцарските авиолинии. Бихте ли споделили впечатленията си от тях. Ще пътуваме през Цюрих и имаме половин ден престой там. Далеко ли е летището от града, ще има ли възможност и заслужава ли си да се иде до там? А някой мераклия за кафе?  Flutter

# 31
  • E-CLM & CH-VD

Реших да питам направо вас вместо да пускам отделна тема. През септември ще летим за БГ с швейцарските авиолинии. Бихте ли споделили впечатленията си от тях. Ще пътуваме през Цюрих и имаме половин ден престой там. Далеко ли е летището от града, ще има ли възможност и заслужава ли си да се иде до там? А някой мераклия за кафе?  Flutter

Летището е на около 10-15 мин от града, влакове и в двете посоки има много често, така, че няма да ви е проблем да отидете до Цюрих и да се върнете навреме. А самия град е с интересна архитектура, заслужава си да се види, но какво беше казала една потребителка по-горе, в Швейц. няма големи мегаполиси, всичко е малко и концентрирано. На летището в някой турист.бюро си поискайте план на града, за да се ориентирате по-лесно.

# 32

Летището е на около 10-15 мин от града, влакове и в двете посоки има много често, така, че няма да ви е проблем да отидете до Цюрих и да се върнете навреме. А самия град е с интересна архитектура, заслужава си да се види, но какво беше казала една потребителка по-горе, в Швейц. няма големи мегаполиси, всичко е малко и концентрирано. На летището в някой турист.бюро си поискайте план на града, за да се ориентирате по-лесно.

Вес, благодаря!  bouquet
А някой с впечатления от швейцарските авиолинии???  Thinking

# 33
Привет и от мен,

Mili46, ние ползваме услугите на швейцарските авиолинии целогодишно както за кратки полети из Европа, така и за презокеански; често ни се налага да пътуваме къде по работа, къде за развлечение. До сега винаги сме били доволни и никога не сме имали проблеми. С радост научих, че вече имат директен полет до София. Ако те интересува нещо конкретно питай. Надявам се, да останете доволни от обслужването.

# 34
Привет и от мен,

Mili46, ние ползваме услугите на швейцарските авиолинии целогодишно както за кратки полети из Европа, така и за презокеански; често ни се налага да пътуваме къде по работа, къде за развлечение. До сега винаги сме били доволни и никога не сме имали проблеми. С радост научих, че вече имат директен полет до София. Ако те интересува нещо конкретно питай. Надявам се, да останете доволни от обслужването.

Успокои ме!!!!   bouquet Един наш познат тук (австриец), който се изживявя за много вещ и знаещ по отношение на международните пътувания и авиолиниите, изля сума ти и негативни обобщения и коментари по отношение на швейцарските авиолинии като разбра, че ще пътуваме с тях! Плюс ни 'обеща', че щели да фалират преди още да пътуваме! Малко се бях шашнала, та е хубаво човек да чуе информация от първа ръка! Ние летим с тях изцяло от Хонг Конг до София и обратно. Отсечката до Мелбърн е с Cathay и QANTAS. В крайна сметка най-важното е да пристигнем живи и здрави!

# 35

Е, ама ти си намерила австриец да слушаш  Wink. Иначе финансовото положение не им е розово, това е вярно, да. До септ. бая време има, не може да се каже отсега дали пак ще има гроундинг  Sunglasses. Ама какво може да ви се случи - или ще си останете в Австралия или ще си останете в Цюрих.  Laughing Те принадлежат между другото на Луфтханза. Ако искаш може да ми се обадиш да се видим. Аз съм на 15 мин. от летището буквално.  Grinning

# 36
Здравейте, включвам се и аз, за да следя темата. В Швейцария живея от почти 3 години. Всичко, което досега сте написали за тази страна, го подкрепям! Швейцария все още не е страната, където решава човек да дойде ей така и да си търси работа, както е на други места из Европа.

lussi17, пожелавам ви успех!   Hug

mili46, непременно си хванете влака до центъра, имате достатъчно време да се разходите до Цюрих! Само не забравяйте да си купите предварително билет от гишетата!!! Летището не е голямо, така че всичко е под ръка. Пожелавам ви приятен престой - в Цюрих има много неща, които могат да се видят!  Peace

# 37

Е, ама ти си намерила австриец да слушаш  Wink. Иначе финансовото положение не им е розово, това е вярно, да. До септ. бая време има, не може да се каже отсега дали пак ще има гроундинг  Sunglasses. Ама какво може да ви се случи - или ще си останете в Австралия или ще си останете в Цюрих.  Laughing Те принадлежат между другото на Луфтханза. Ако искаш може да ми се обадиш да се видим. Аз съм на 15 мин. от летището буквално.  Grinning

Eeeeeeeee, най-после мераклийка да се видим!!!  newsm68 newsm44 Като наближи, ще се разберем кога, как и къде.. ако не фалират до тогава, де Rolling Eyes Поне застраховката би ни покрила направените разходи за билети...
mili46, непременно си хванете влака до центъра, имате достатъчно време да се разходите до Цюрих! Само не забравяйте да си купите предварително билет от гишетата!!! Летището не е голямо, така че всичко е под ръка. Пожелавам ви приятен престой - в Цюрих има много неща, които могат да се видят!  Peace
Определено ще идем до центъра. Имаме 7 часа престой преди обяд.. стига децата да не 'клекнат' съвсем след дългия полет.

# 38
Ако знаеш вече датата, може да ми я пратиш на лични, да си я сложа в календара Wink Децата наистина може да са кисели - бая време ще пътувате, нали? Ние ще сме си тук, че сме вързани с училището. Дано да е хубаво времето.

# 39
Мили мами от Швиейцария обръщам се към вас с една молба,ако можете да ми помогнете.Имам съученичка,която е омъжена в Швейцария в немскта част.Във вашата страна е от поне 5 години.казва се Миглена Данкова,второто име е бащино,но не знам фамилията на мъжа и.Все ако влиза тук или някоя от вас я познава аз се казвам кристина моля ви предайте и.

# 40
Привет отново!

Аз пак за швейцарските авиолинии ще се включа, за да няма излишни тревоги.  baby_neutral
Swiss International Air Lines са член на global Star Alliance. Избрани са за “Best Airline for Europe", както са носители са и на много други награди. Опасността от фалит е повече от фалшива след като са погълнати от Lufthansa. Копирам за по голяма прецизност.
" Lufthansa is providing substantial support for SWISS in its present expansion strategy, and is enabling the company to invest well over CHF 1 billion in renewing part of its intercontinental fleet: nine of its present Airbus A330-200s will be replaced by bigger and more advanced A330-300s. Once the new aircraft are in service, SWISS will be the only airline in the world to offer First Class to all its long-haul destinations, further confirming its quality airline credentials. With their greater capacity, the new A330-300s will allow SWISS to both share in current market growth and reduce the specific carbon dioxide emissions of its A330 fleet by 13%."
За повече инфо, погледни сайта (www.swiss.com). И не на последно място, от март тази година, ще има директен полет до София. Ура!   Laughing

Мили, не се тревожи. Няма да имаш грижи. Аз поканата за кафе едва с поста на Меги я забелязах. Пиши ме и мен ентусиаст.    Flutter

Меги, до сега ми убягваше факта, че живеем в eдин и същи град.  ooooh! Ще се радвам, ако се организираме и се видим преди септември. Ако ти допада идеята, ми пиши!

The Sleeping Beauty, вие в коя част на Швейцария живеете?

Кристина, за съжаление не мога да помогна!

Хубав ден на всички!

# 41
Хехе, преди гроундинга имаше и още по-гръмки слова  Laughing. Какво очакваш да пише на сайта на swiss иначе? Полетът до София и мен много ме радва, да. Много ме беше яд, че имаха до Букурещ а софийския го съкратиха. Не че много го ползвам, ама така за идеята  Crossing Arms.
Ванилла, до септ. надявам се да успeeм да се видим поне веднъж, то ще стане направо бг мамма парти.

# 42
Megi, не ми се ще да си говорим само за местните авиолинии. За да си обогатя представата, специално разгледах финансовите им резултати за последните две години. Цифрите са доста красноречиви. Ако разбираш от цифри и имаш време, може сама да си направиш изводите. 

http://www.swiss.com/web/EN/about_swiss/financial_information/fi … s/Pages/2007.aspx

Аз съм им фен и винаги сме оставали доволни от обслужването им. Ако имам избор, винаги предпочитам swiss.

# 43

Не ме взимай на сериозно, шегувам се за гроундинга. Надали ще имаме удоволствието да го наблюдаваме отново (това, защото не ме засягаше пряко). С удоволствие си спомням обаче как тогавашният ми шеф не можа да се прибере от Канада.

# 44
Ванила, живеем на 35 км. от Цюрих, в Адетсвил (8345). Това е в посока Ветсикон.
Познавам 2 българки наоколо, но с тях не съм се виждала още, а и нещо изгубихме връзка.  Thinking
Ентусиаст съм за срещи, но и аз напоследък нямам много време... уча и работя, и съм бременна, направо...  #Crazy излиза ми понякога през носа... Simple Smile

Аз май само с Еделвайс съм пътувала, със swiss след месец ще пътувам за Манчестър, така че и аз тогава ще мога да си кажа мнението (ако изобщо е нужно де)!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт