НАШИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

• 26 847
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
Ками, в сайта на без дом  и дог бг често подаряват породисти малки кученца, разгледай форумите там може да си харесаш някое! Peace
Мерси,преглеждам го!

# 61
  • Горна Оряховица
Имаме си кученце(дребна порода).Като родих го бяхме махнали от къщи,но след 6 месеца го върнахме.То е най-голямата радост и игра за дащеря ми.На НИЩО друго не се радва и смее така rotfImbo.Трудничко е с гледането и на двете но си заслужава Peace.

# 62
http://i206.photobucket.com/albums/bb12/Mdaaa/006.jpg?t=1200154784
Моята котана в ролята ... "кацнал на едно дърво" и проверка за идентифицирани летящи обекти.

# 63
ние си имаме две кучета,мопса Доли и добермана- Ада.Ще се опитам да вмъкна снимка,но много не съм наясно как става

# 64
Ние си имаме котарак, който много обичаме, но като родих го дадохме при познати да се грижат за него докато свикнем с бебо и стане на 2-3 месеца...Е, малкия стана на 3 месеца и сега се чудим какво да правим...Кога да го прибираме...дали да го прибираме...Много го обичаме, незнаем дали ще се справим с малкия и котарака... Cry

джиджа и ние си имахме любимата писана персийка и страхотно умна, уникална. Но по същия начин ни посъветваха да я махнем като родя докато бебка не стане на поне 6 месеца. Да обаче това ни беше грешката, дадохме я на наште те страшно много я обичат и добре се грижат за нея, обаче нашта джеска се страхува от малката и сега вече не можем да си я вземем. Просто ще травмираме животинката, като ходим на гости писана не се показва изобщо дори до тоалетна ходи вечер след като малката заспи. Много ми е мъчно сега и ме е яд , че тогава я дадохме, но това е сега май ще си търся нова котарана

# 65
# 66
mamamaya, тия дни ще дни го взимаме в нас малкия дзвер Heart Eyes и дано всичко да е ОК Praynig

# 67
Е по-голямо животно от мъжа ми едва ли има  Mr. Green, но си отглеждаме и едно морско свинче(много диво). То ни е като трето дете, много сме привързани...

# 68
  • София
Вкъщи е малка зоогическа градина. Имахме до преди няколко месеца немска овчарка, гледахме я 14 години, но получи инфаркт и се парализира задните крайници, спря да яде и взехме речение да го приспиме.. Имахме и доберман, за съжаление преди 4 дни и той почина. Докато дойде ветеринара, той вече си беше заминал. Ето прекрасен Бари http://images23.snimka.bg/004935109.jpg. От вчера имаме нов член на семейството, немска овчарка - Глория. Сладуранка голяма, на почти 3 месеца. Ето и нея; http://images23.snimka.bg/004935106.jpg . Имаме 3 морски свинчета. Купихме си едно и тя след няколко дни роди 2 бройки  Rolling Eyes Та си ги гледаме - сестри Кушлеви. Имаме декоративен заек, който гледаме от 3 години, ама зимата така се угоява, че много не прилича на декоративен... И разбира се, на къде и без една котка - Сузана. И нея гледама от 12 години вече. Тя е кралицата на къщата!!! И това... Гледали сме и хамстери - 12 броя и риби имахме за малко, ама старата ми котка - Мъри се справи бързо, бързо с тях!  Mr. Green

Мъж, деца не ги броя!  Crazy

# 69
  • София
Ние имаме котарак,когато забременях мислехме да го дадем на някой,но сърце не ми даваше Cry и така сега си е с нас,нямаме никакви проблеми с него и с бебка,дори много добре си я прие Heart Eyes .Ето го и няшия дебелак http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178144&photo=16

# 70
имам нужда от помощ:дъщеря ми и аз искаме да си купим папагал-"Жако",но в зоомагазините са станали доста скъпи-по 1000 лв.Имам спомен че преди години се намираха и контрабандни на доста по-ниска цена.Някой ако случайно има по-конкретна информация моля да ми пише за което предварително БЛАГОДАРЯ!:))))

# 71
  • по света
Имам куче,това на аватара ми.

# 72
  • София
имам нужда от помощ:дъщеря ми и аз искаме да си купим папагал-"Жако",но в зоомагазините са станали доста скъпи-по 1000 лв.Имам спомен че преди години се намираха и контрабандни на доста по-ниска цена.Някой ако случайно има по-конкретна информация моля да ми пише за което предварително БЛАГОДАРЯ!:))))

Не те съветвам да купуваш контрабанден папагал по няколко причини:
1. Тези папагали ги свалят направо от дърветата в северна Африка (има даже и в южна Испания) и те не са социализирани ИЗОБЩО;
2. Не знаеш какви болести носят (напр. орнитоза) и колко са заразни;
3. Има голяма вероятност папагала да умре скоро след като сте го взели и представи си какъв шок ще е това за детенце;
4. Папагалите са много чувствителни и често изпадат в депресии - спират да се хранят, оскубват си всичките пера и т.н., а шанса див папагал хванат и затворен в клетка да се депресира е много, много голям;
5. Не знаеш на каква възраст е;
6. Може и никога да не проговори.

Сигурно има и още за които не се сещам...
Обаче произхода на папагалите от зоомагазините също не е много ясен, така че ти си решаваш  Hug

Може да потърсиш информация в някой форум за животни.
Поздрави!

# 73
  • София
Имам котка, зайче, морско свинче, костенурка. Хлебарките ги прогонихмел

# 74
Страхотни животинки си имате! Hug
Това са нашите красавци:
http://212.36.3.59/site_pics/177/a_1161599619_PIC_0013.jpg

Общи условия

Активация на акаунт