НАШИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

• 26 929
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
Имаме кученце и морско свинче.Живеем в апартамент, но ако някога се настаним в къща, ще си взема Сандбернар-обожавам ги. Като дете си имах...

# 91
От 15 години имам куче - френска булонка. Наистина го чувствам като братче, то е неразделна част от семейството ни. Гледала съм също червенобуза костенурка, много хамстери и няколко морски свинчета. Обожавам животни.

кажете има ли някаква зараза, която котета могат дапредадат на бременна жена
Доколкото си спомням, болестта се казва токсоплазмоза. Затова, ако си гледала котка, е добре преди да решиш да имаш деца, да си направиш тест.

# 92
# 93
Вчера почина котаракът ми,цял месец не хапна нищо и така и не разбрахме какво му е било,знам само че преди да умре е плакал като малко дете,дали за да ни види за последно всички.....Тази нощ даже го сънувах горкото и изглеждаше много добре в съня ми,и си викам дано е на по-хубаво място поне да не се мъчи.И понеже в къщи искаха да вземем веднага друго коте,сутринта занесох две малки котачета...но мен все още ме боли за предишното и сега даже като пиша ми иде да заплача. CryНе знам защо съм такава...някой ще каже това е само коте,но може би аз съм по-чувствителна!
Съжалявам за котарака ти, много ми е странно обаче как на мястото на скоро загубено или загинало животно някой хора веднага се сдобиват с нова newsm78 Това нещо като утеха и заместител ли го ползате, ако моя котарак умре няма да мога да се заема с ново животно поне 1 година сигурно Rolling Eyes

# 94
Съжалявам за котарака ти, много ми е странно обаче как на мястото на скоро загубено или загинало животно някой хора веднага се сдобиват с нова newsm78 Това нещо като утеха и заместител ли го ползате, ако моя котарак умре няма да мога да се заема с ново животно поне 1 година сигурно Rolling Eyes

На мен пък ми е странно как хора, които уж много обичат животните, след смъртта на любимеца си отказват да си вземат друго, което да дарят с дом и любов, само защото са решили да направят дома си музей в памет на първото или водени от егоистичната мисъл да не им се наложи някой ден да скърбят отново...
Разни хора, разни идеали...  Rolling Eyes

# 95
Имаме тлъст и див Ротвайлер. Имахме и немска овчарка, но почина.

# 96
Моля, ако някой подарявам породисти или не чак до там породисти кученца, които ще останат малки, нека ми пише на ivanadimitrova@abv.bg Мечта ми е да си имам породисто кученце.  Praynig

послепис: Моля, не пишете тук във форома, за да ми отгожорите, защото не жлизам често тук.     Много искам кученце, пък и на 1-ви февруари имам рожден ден... Praynig Praynig Praynig  

Ще се грижа много, ама наистина много добре за кученцето. На 13 съм но съм много отговорна. Искам само още да кажа, че живея в къща с двор, но искам да гледам мъничето вкъши. Надявам се някой да се отзове... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Grinning Grinning

# 97
Имаме си едно сиамско коте, което малките преследват по цял ден Twisted Evil

# 98

Ще се грижа много, ама наистина много добре за кученцето. На 13 съм но съм много отговорна. Искам само още да кажа, че живея в къща с двор, но искам да гледам мъничето вкъши. Надявам се някой да се отзове... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Grinning Grinning

А родителите ти какво мислят по въпроса?  newsm78
Нали знаеш, по новия закон никой няма право да ти подарява животно лично на теб, защото си непълнолетна и не можеш да носиш отговорност за него. Може, но ако то се запише на името на родителите ти. Което означава тяхното съгласие. Но дори и да не е влязъл още в сила този закон, съгласието на родителите ти е задължително, защото кученцето има нужда от храна, ветеринарни услуги, имунизации, аксесоари, козметика и т. н. - все скъпи неща, които едно дете трудно би могло да финансира само.

# 99
Здравейте и от мен. Имаме 2 котки /котарак и мацка-Джони и Роза/ и 2 аквариума с рибки. Решили сме да вземем и куче,но не знам как ще съжителства с двете котки Laughing.

# 100
ние си имаме декоративно зайче.

# 101
Аз съм го показвала и в други теми, но и тук не можах да се въздържа  Laughing.

# 102
здравейте.мойели и аз да се включа.ние си имаме аквариум с рибки,костенурка,куче и два папагала.и децата искат още животни-игуана и котка (ако можело).жива менажерия.мий,чисти и храни по цял ден,а аз ходя и на работа и децата.но това ми носи страшно много удоволствие,не искам да го заменя с нищо.

# 103
И ние си имаме домашен любимец,когото страшно много обичаме.Котка е,сиамка вече е на 14 години,ама все още е много игрива,когато иска де,само че е много злобна.В стаята на детето никой не може да влезе. Аз и викам куче пазач,външни хора е абсурд да припарят там.Към нас е голяма глезла.Ама си е котка с характер.

# 104
ние си имаме 2 кардаринки и 2 бели мишлета.но много ми се ще да си вземем котенце.

Общи условия

Активация на акаунт