НАШИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

• 26 923
  • 213
  •   1
Отговори
# 105
  • София
костенурката Коста е с нас от 24 часа вече. Значи и ние си имаме любимец  Grinning Голям колкото кайсийка, но пък много любим.

# 106
И аз да се похваля-имам страхотно Българско овчарско куче -Рино,Московска стражева - Рита,малък мелез м/у пинчер и пекинез -Чери, освен това 3 котки и 3 папагала : 2-та са корели ,а третия е Жако .Преди имах Ризеншнауцер-най доброто ми и предано куче и страхотен пазач,но почина.След това купихме Каракачанката,а другите кучета ги взехме от познати ,които бяха решили ,че не искат да се грижат за тях /още бяха бебета,а вече им се виждаше трудно отглеждането/.Сега у нас е супер весело с тази менажерия,само като изключим факта ,че никога няма да отидем на почивка,защото няма кой да се грижи за тях , и става лудница като се разгонят.А и да кажа за тези ,които се интересуват от Жако-купете си от Зоомагазин,който издава сертификат за птицата,че е отгледана в развъдник-тези птици се хранят на ръка от човек и не са стресирани.Нашия Коко е с нас от 6 месеца вече вика по име на мъжа ми"Ванко-ко прайш?" ,а е още бебе и очакваме още да научи .Много е гальовен,но харесва само него,а нас с дъщерята не ни харесва.Така ,че ако го купувате за дете е важно да се харесат взаимно-все пак тези папагали живеят около60-70 год при правилно отглеждане!И цената за такъв папагал е около 2000 лв -аз поне не съжалявам за нито лев даден за животинка-носят ми страхотно удовлетворение моментите,когато дойдат да се гушкат в мен-те знаят колко много ги обичам!Чакаме скоро 2-те котки да родят,та ще ставаме баба и дядо пак  Joy

# 107
имаме си мини зайче... направо е напаст  Mr. Green

# 108
  • Oslo
След безброй папагали, костенурка, рибки и куче, сега отглеждаме игуана.

# 109
Имаме си ку4е-кокершпаньол,казва се Тина и котка Мишо,по прякор Сивото копеле Mr. Green

# 110
Аз си имам голямо и доста космато куче Бруно,бебе,мъж и баба /тя е особена и доста рядка порода!!  bowuu

# 111
От 4 дена си имаме ей тоз бръчко  Heart Eyes

И аз я имам същата, ама от 2 години.

# 112
  • по пътя на светлината
Вайлет,този бръчко е много сладък......Послушен ли е? Simple Smile

# 113
  • Бургас
Имаме си кокер-женски на 4 години и половина. Казва се Чара и е много гальовна. Не мисля да я давам на никой след като родя, надявам се да успеем да се справим, но със сигурност ще имам нужда от помощ. Иначе ми е супер вярно другарче  Heart Eyes

# 114
  • София
Здравейте!

През нас мина почти цялата фауна, в момента имаме морско свинче.
Не знам дали тук е мястото да се оплача и да попитам, но ...
Купих животинчето преди около 2 месеца от голям зоомагазин, когато се прибрах с него видях че едното му ухо е без косми, изглеждаше наръфано. Решихме че от глад събратята му по клетка са го ръфали ... Уви, оказа се че сме го купили болно, вече и другото му уше е започнало да се обезкосмява,  "изръфаното" е жива рана... Оказа се че е краста. Лекува ме го, но няма особен ефект ....  Cry
Въпроса ми е къде да се оплача ?!
Недопустимо е да се продават болни животни, още повече заразно болни, както е в случая !

# 115
# 116
  • София
 anabella---Много  е  красива  котката!Мъжка  ли е?Търсите  ли  женска?

# 117
Ние пък си гледаме три кучки: йоркширски териер, КГБ териер и неопределена порода, тип "куче в чекмедже" Joy. Много си ги обичаме. Работим по въпроса и за придобиване на четвърти любимец /бебе/, но все още не се получава Sad
От къде ви е КГБ териера?

# 118
Имам две прекрасни Немски Овчарки.  Моите бебета са те.  Много ги обичам.

# 119
  • София
Ние пък си гледаме три кучки: йоркширски териер, КГБ териер и неопределена порода, тип "куче в чекмедже" Joy. Много си ги обичаме. Работим по въпроса и за придобиване на четвърти любимец /бебе/, но все още не се получава Sad
От къде ви е КГБ териера?
Има развъдник в Благоевград,а иначе познати си докараха миналия месец от Русия! newsm53

Общи условия

Активация на акаунт