НАШИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

• 26 919
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
Имам си и аз домашно гевезе, коте.

# 121
Имам си пекинез ,2 костенурки и аквариум със златни рибки.

# 122
аз имам померан -Валентино ,голям пухчо е

# 123
Ние пък си гледаме три кучки: йоркширски териер, КГБ териер и неопределена порода, тип "куче в чекмедже" Joy. Много си ги обичаме. Работим по въпроса и за придобиване на четвърти любимец /бебе/, но все още не се получава Sad
От къде ви е КГБ териера?
Има развъдник в Благоевград,а иначе познати си докараха миналия месец от Русия! newsm53

Аха, от Джамалица

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 14:20 от elndim

# 124
Ние имаме лабрадор и котка. Сега си мислим за някакъв папагал, иска ни се да е жако.   bouquet

# 125
  • UK

Гога я няма от 2 години  Cry. Не мога да я заменя с друго животинче. Може би когато малкия си писка ще му подаря. Искам и той да изпита тази любов която цялото семейство изпитвахме към това Ангелче  Cry

# 126
Моето ангелче вчера стана на 1 годинка..

# 127
  • гр.Добрич
Имаме си котарак на 8г. В момента е номиниран за втори път да стои на терасата при следващата лоша проява остава за постоянно там.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6089837

# 128
Да се запиша и аз ...значи живея в къща с двор и имаме куче немска овчарка ,пекинез ..папагал Жако ..декоративен заек ...и една котка взе ,че роди на двора => 4 бр котки  Joy  Joy
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 129
  • София
Да се запиша и аз ...значи живея в къща с двор и имаме куче немска овчарка ,пекинез ..папагал Жако ..декоративен заек ...и една котка взе ,че роди на двора => 4 бр котки  Joy  Joy
 Joy Joy Joy Joy Joy
Олеее, при вас е много весело Simple Smile Аз за сега трудно удържам фронта само с куче, моя малкия постоянно ми намила: "...искам костенурче, искам папагалче, искам рибки, котка, хамстер................" До кога ли ще устискам фронта Simple Smile

# 130
lo80 , ох не е за говорене  ooooh!  hahaha

# 131
Здравейте и от мен.
Ние си имаме едно красиво чау - чау Ерика се казва. До преди няколко месеца имахме и коте Чочо, но него го върнах ме на старите му собственици, Понеже беше много буен и започна много да се бие и се прибираше целия в кръв Sad

# 132
Един лабрадор вече на 10 години. Наистина кучето е голям ангажимент.

# 133
Имам кокер на 8 години.Иска много грижи,но пък ти дарява много любов.

# 134
ние пък си имаме ротвайлер на година и един месец, преди него си имахме друг, ама умря, много тъгувах...имаме си и котка, на 10 години е

Общи условия

Активация на акаунт