НАШИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

• 26 934
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
Рошава ,"розова " и обичлива маца  Grinning.
Хич не искам да си я давам на когото и да било,ама май ще ми се наложи много скоро.

# 76
Страхотни животинки си имате! Hug
Това са нашите красавци:
http://212.36.3.59/site_pics/177/a_1161599619_PIC_0013.jpg
  Много са слатки   bouquet
Аз си имам куче-сибирско хъски.Много е палава и почти неконтролируема   animal037 .По-късно ще й кача снимки.

# 77
  • Пловдив
НОНА, не си купувай контрабанден папагал, знаеш ли колко  много животни умират, за да хванат едно и да оцелее за продажба,  мястото на всяко продадено животно се запълва със следващо такова,   пазара на диви животни си е  престъпление, да затвориш такова създание в клетка  #Crazy , незнам обмислете го добре, защото както Таря писа много често изпадат в стрес и умират, дори да полагаш максимални грижи за него и да си с най-добри намерения !

# 78
Подкрепям момичетата относно жакото. Не само, че търговията с тези папагали е ужасно жестока, но и отглеждането им в плен е понякога пагубно за тях.
Препоръчвам на Нона да гледа филмите на нешънъл джеографик и енимъл планет за това какво точно представлява търговията с тези папагали. За съжаление не помня имената на филмите, но са потресаващи.

За арата знам, че ако си няма другар се привързва много силно към някой от семейство, обикновено противоположния пол /много са умни!/ и ако този някой отсъства по-дълго време от дома, примерно ходи на работа - арата се поболява от мъка, започва да си скубе перата и нерядко умира. Не знам дали важи и за жакото, но е твърде вероятно. Те са много интелигентни птици.

Освен това помислете дали имате достатъчно пространство за това животно, защото да го държиш в клетка е мъчение за него, а не знам колко време ще понесеш да ти ходи навсякъде и да ака....

Изобщо, гледането на тези животни в домашни условия според мен трябва да се забрани със закон. Както стана с гледането на маймуни, друг е въпросът колко ще го спазват в България.

# 79
Ние пък си гледаме три кучки: йоркширски териер, КГБ териер и неопределена порода, тип "куче в чекмедже" Joy. Много си ги обичаме. Работим по въпроса и за придобиване на четвърти любимец /бебе/, но все още не се получава Sad

# 80
  • жителство на место
кажете има ли някаква зараза, която котета могат дапредадат на бременна жена

# 81
кажете има ли някаква зараза, която котета могат дапредадат на бременна жена

надявам се да съм била от помощ: http://www.med.primasoft.bg/tips_for_all/veterinary_medicine/art … toxoplasmosis.htm   bouquet

# 82
Ние имаме лабрадор и персийска котка  Heart Eyes много са хубави и двамата

# 83

Много се кефя на Лабрадорите Simple Smile Аз имах доста дълги години кафяв кралски пудел- внос от Украйна...най-готиното куче на света Simple Smile...Но стана стар миличкият и умря  Sad Cry Но някой ден пак ще си взема кученце

# 84
  • España (Плевен)

# 85
Имаме заек казва се Оливър много е палав затова е оле оле Laughing. Също две костенурки червенобузести Коко и Коста. Освен това два аквариума с рибки. Купихме ги на синът ни Wink но ние се ги гледаме и много ги обичаме Hug

# 86

Много се кефя на Лабрадорите Simple Smile Аз имах доста дълги години кафяв кралски пудел- внос от Украйна...най-готиното куче на света Simple Smile...Но стана стар миличкият и умря  Sad Cry Но някой ден пак ще си взема кученце

Моя приятелка израсна с нейното куче, но той умря преди 2 години и тя каза, че не искат повече друго, защото раздялата с тях е много тежка Sad той и беше като брат, защото тя е едно дете и са го взели когато тя е била на 5-6 години!!!!

# 87
Аз имах немска овчарка , но умря преди 1 седмица от инфаркт, остана ми само Кокера, но вече не е същото без Чара .

# 88
Вкъщи си отглеждаме златна рибка - Голди /имаме я от 1 г. - беше малко рибенце, а сега е голяма колкото дланта ми/.
На вилата имаме Котьо /ясно, че е котка/ и страхотно куче - Барон /кръстоска е между боксер и "дворна превъзходна", но е невероятно красив, умен и невероятен пазач/. Имахме допреди няколко месеца и един Лижко - канадска лисица, ама си намери кучка при едни съседи и се засели там /което пък е удобно за нас, защото хем го знаем къде е, хем има кой да го обгрижва, когато ни няма/ - пък и кучето е невероятно глупаво и не ми беше любимец.

# 89
Вчера почина котаракът ми,цял месец не хапна нищо и така и не разбрахме какво му е било,знам само че преди да умре е плакал като малко дете,дали за да ни види за последно всички.....Тази нощ даже го сънувах горкото и изглеждаше много добре в съня ми,и си викам дано е на по-хубаво място поне да не се мъчи.И понеже в къщи искаха да вземем веднага друго коте,сутринта занесох две малки котачета...но мен все още ме боли за предишното и сега даже като пиша ми иде да заплача. CryНе знам защо съм такава...някой ще каже това е само коте,но може би аз съм по-чувствителна!

Общи условия

Активация на акаунт