Коледа отмина вече, с трепет Новата година очаква МАЙското човече!

• 10 783
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Честито на днешните рожденнички, много щастие, любов, усмивки и подаръци!

# 16
  • София
Честито на днешните рожденички  cheers

здраве и усмивки! Heart Eyes

# 17
Здравейте!
Тук си личи,че са почивни и празнични дни-пустошшшшш Simple Smile
Ние кротко и самотно си боледуваме и се нервим взаимно(особено Алекс мен Mr. Green).Таткото ни още е с болки,аз се опитвам да си ги гледам и обслужвам и двамата и хич не ми е зор за празници LaughingАлекс днес отново падна и си ожули много грозно брадата и сега е белязан Twisted EvilАз излязох докато спеше да му напазарувам и умрях от студ,а почти час чаках такси натоварена с три чанти(което така и не се появи #2gunfire).Накрая се прибрах пеш и се чудех ще стигна ли въобще жива в къщи.Затова пък успях да стигна до тотото и да си пусна фиш(и тук не беше като хората-задрасках едно число в повече и ме съдраха с 10лв. по случая)
Надявам се поне след толкова каръщина джакпот да спечеля Mr. Green
Честито на рожденичките-да са здрави,а всичко друго се оправя!
Целувки на всички вас Heart Eyes

# 18
Честито на рожденничките Надя и Рая! МНого здраве и щастие Hug
 Да се включа и аз в номинациите, предлагам:
Пътешественик на годината: Катя, Мимизка, Ирка(ако се сетите още добавяйте)
                    Купонджийка на годината:Катя, Сиска...
                    Кулинар на годината:Смайли Mr. Green, Ани, Люба...
                     Раннобудник на годината:Катя, Сиска и др.-тези които най-често черпят кафенце сутрин Wink

Моля допълвайте, става интересно Mr. Green Много се смях на номинациите на предцедателката Laughing
Аз сега се мъча да се сменя с един колега и да не работя на НГ и се надявам шефа да одобри молбата Praynig, че Дидо организира парти в къщи. Малко му бях сърдита, че решава да прави купон, след като аз съм на работа,  но вече ми мина, а и особенно след като се откри възможност да си уредя почивка. Пожелавам на всички весели приготовления за посрещането на НГ, а и вселео изкарване Heart Eyes

# 19
Записвам се Н-та в новата тема,...ама ще пиша утре/тоест по-късно днес,че хем съм доста напред с алкохола...хем досега ринах кочинката и мих чинии,че партито беше качествено/.......рожденника си остана само с тортите,останалата част от подаръка-като изтрезнее и придобие приемлив по моите стандарти вид........Засега черпя набързо с торта/за негово здраве,пък и вече се похвалих,че се изложих здраво с приготвянето им,но поне на вкус ги бях докарала-или гостите бяха прекалено напред с мат`риала и затова ги харесаха....моля кулинарките да бъдат снизходителнией,на на и нас-да видите каква хармония излъчваме,та чак се не траем............утре ще се разглеждам по-подробно кой какво е писал/ и в на Олчето красотите/...ама сега вече нямам сили........................отивам да полягам и ако преди обед някой посмее да ме събуди ще има брутална саморазправа/но ако не се наспя,ще мога чак догодина да го направя,`щото и Новогодишния купон ще е у нас..........то познайте какво ми се пише/пак/

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 04:49 от Анонимен

# 20
  • София
Люба, как издържаш на това темпо, не знам, като гледам и в колко часа си се отчела... Тортите изглеждат супер и няма помен от какъвто и да е кулинарен провал, а само си личи колко си се старала. Мисля че достойно заслужаваш номинации в категориите за самокритичност и едновременно с това за кулинарните умения. Шашна ме, аз с толкоз деца, гости и купони не мога да се оправя, признавам си.
За вчера си планирахме един шопинг, тъй като все още не си бяхме направили коледни подаръци, а аз си бях наумила, че трябва да имам ново палто и от около един месец се оглеждах за такова. Та оста вихме Румен при бабата, дядото, лелята и братовчедка му и тръгнахме. Бързо си харесах едно палто, мъжо часовник и блуза, разходихме се още малко и се прибрахме. Румчо точно го бяха приспали, дремна си, после като се събуди игра и след това взе че вдигна температура 37,5. Дадох осцилококцинум и вит. С като се прибрахме и очаквах да има безсънна нощ, но той пък си спа, даже още не е станал. Дано не е грип някакъв Praynig
Честито на всички празнуващи тия дни и на мосю Кабрански включително!
Пипиив, стискам палци да се намери решение на проблема ви Praynig Praynig

# 21
  • София

добро утро!

люба, на визия са ти много красиви тортите, аз самата никога не съм правила такова изяюество, така че е ясно, че нвма да ти ги откажа  Mr. Green

а наистина излъчвате нещо хубаво, ти си винаги усмихната а асен ми изглежда винаги спокоен. не знам всъщност какъв е , нопоне фотосите му са такива Simple Smile гушкай си съпруга и да го храниш все с такива красоти ти пожелавам. ееееееех, да имаше едно парче сега, хахахахах,с  кафенцето. аз като еидн гаврош, да ме извините  Blush Joy (гаврош, който скоро не е ял торта  Wink)

приятен ви ден на всички!

пс велиса, сигурно идва хубаво след всичко това, махни с ръка и си свиркай, да сте здрави , това е важното!

# 22
  • Пловдив
Честито на патерица на Асен на Люба и на вчерашните рожденнички   bouquet  bouquet

Ние активно си почиваме тези дни, такъв мързел ни е обхванал, че спим до 10 всички, ядем, после пак си полягаме.... от време на време и разходки  Embarassed

# 23
Определено Асен е много спокоен.  Peace Любе да ти е жив и здрав рожденника. И много много да се обичате!
Аз отивам с още две приятелки да пазарим за новогодишния банкет, че е голяма лудница по магазините. А Дидо отива на масаж. Малко ще разменим ролите днес!  Wink

# 24
  • София
Я да видим дали някой ще забележи изненадката на I- ва стр...  Blush
Жокер: свързано е с най - хубавата част от темичката.

# 25
  • Велико Търново
Я да те поздравим дружно за усилията и старанието,което полагаш за всички нас!Наистина смяната на всички снимки на децата е трудоемко-Олче,отново ти благодаря Hug

# 26
  Олче, браво на теб, много хубаво е станало с новите снимчици.  bouquet  bouquet  bouquet Винаги намираш време да ни зарадваш Hug

Днес ходихме на пазар със семейството, с което ще посрещаме Нова година. Ради усилено вилня из Хит, добре че таткото тичаше след него.

Пожелавам от сега весело и назабравимо посрещане на Новата Година!

# 27
  • София
Лелее, Олче, колко труд си хвърлила! Много ти благодаря!  Heart Eyes

Люба, да ти е жив и здрав рожденикът! Все забравям да ти кажа, че на връх Коледа ви сънувах семейно - по-точно Мосьото с моя организираха концерт на някаква немска група в  читалището на село  Crazy обче ние с теб бяхме вързани с децата и се бяхме прибрали рано-рано след концерта. По едно време към 4 сутринта отидохме да ги търсим - а те двамцата се натаралянкали подобаващо, чак не могат прави да седят  Mr. Green интересно беше, че в 4 сутринта беше светло - явно е било полярен ден  Crazy

И ние днес успяхме да понапазаруваме, сега връзвам престилката да подготвям празничната вечеря утре.

# 28
Добър Ви ден Grinning....за мен е по-скоро добро утро.`щото яво в края на годината ударих супер джакпот-а и спах до 3/но още от снощи имаше стройна организация кой кога ще гледа децата-та дядо и татко се бяха справили/...отделно,че татито и един приятел са напазарували всичко за утре/и то доста разумно-в смисъл,че от мен ще се очаква само да намяткам нещата по чиниите,и да се усмихвам/........но още снощи се разбрахме,че предпочитам варианта с мо`абета`пред тоя с висенето в кухнята..........
За тортите-мерси Ви-ама аз си знам `що не ги харесах-`щото едно е да почнеш да правиш торта с млечен крем и фигурни декорации отгоре,а накрая да сервираш парфе/и то въз розово,но слава богу рожденника не обърна внимание на тая подробност/...но важното е,че свърши добре одисеята/с която май три дни ви занимавам Embarassed/Мерси и за комантарите на семейната снимка-но специално за вас помолих да ни снимат снощи/а за спокойствието на Асен-ми спокоен е,че то иначе би ли ме изтраял......./

Олче-невероятна си.......направо ти се чудя кака успяваш/а и явно методично се работи при теб...`щото гледам,че си събирала снимки от темата/........Незнам вече като се видим дали ще си изпиеш всичкото черпене дето имаш да взимаш/поне от мен/ Thinking......
Руми-лошо няма...само да се разберем за музиката и как да си ги разделим след това/че моя мъж и твоя ако си паснат на стилове и пиене ще има да се мъчим с прибирането Twisted Evil/...но не пречи да виидм тоя сън реалност може ли да стане/макар,че съм малко скептична дали читалищнто ръководство би позволило да пусне някоя от любимите ни групи да пее на техен терен...виж ако сме в полярната област-може..но тук newsm78/
Отивам да си пусна още едно кафенце,че нещо не мога да се събудя..ама то и друг път съм ви казвала,че аз угодия нямам..като не съм спала-ми се спи,като съм спала-пак съм терсене......абе категорията мрънкяло на годината си е лично моя/напомням на журито да ме има предвид отново/

# 29
  • Русе
   Привет, момичета!
   Ние тези дни сериозно го ударихме на празници и почивка, дори не съм припарвала до компютъра. Не ви поздравих за коледните празници, за което се извинявам Embarassed, но то тогава ни беше едно скапано настроението, та не ми се искаше да ви мрънкам тука. Вече ми поразмина, та ще ви кажа само накратко - първо банкета с моите колеги беше голямо разочарование. Не знам даже дали ми се връща на тази работа... Освен това тази година за първи път не дадоха 13-та заплата на мъжа ми, нито премия, нищо! А ние бяхме намислили едни подаръци за всички роднини, че и за нас нещичко, но си останахме с мечтите само! За капак на всичко мъжът ми изтри снимките на Дарито от Коледа - бях я снимала как си отваря подаръците и си поревах порядъчно, ама и това мина.
   Днес се поразходихме въпреки студа и настроението ми се пооправи - имам нова шапка и последната книга за Хари Потър.
   Олче, както винаги и темичката и изненадата с новите снимки са страхотни!  bouquet ( Между другото видях на снимките, че вашето пеещо слонче е в отлична форма. Нашето вече е без уши, ама така е - като не се научи да "лети", т.е. да пада от високо Wink)
   Много се зарадвах на всички празнични снимки на дечицата Hug
   Весело посрещане на Новата Година утре! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт