Коледа отмина вече, с трепет Новата година очаква МАЙското човече!

• 10 791
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
Олче, много готино си подновила снимчиците с Коледно - зимна тематика!  Peace

Ако все още многоуважаемото жури не се е произнесло по номинациите, искам да се включа в още една категория: "Карък" не знам дали е на годината, но само за днешния следобед ми се случиха потресаващи неща.
Първото по безболезнено е че ми падна акумулатора на колата малко преди да взема приятелките си за великото пазарене и в същия момент ми паднаха и прозорците и аз не знам как и умрях от студ да чакам около 40 мин един приятел да дойде и да намери от някъде си щипки че да ми подаде ток (нали мъжа ми беше на масаж, нямаше как да го безпокоя). А накрая се оказа че в колата ми имало и щипки,ама кой да знае. Трябваше да се сетя че мъжа ми е оборудвал и моята подобаващо,но друг път ще знам. И така след като ме размразиха отидохме да пазарим. И там се получи малък фал, но за него няма какво да ви тревожа, бял кахър е.  Laughing Другият ми инцидент беше едно потресаващо падане по замразени стълби. След което се отзовах в бърза помощ. Не можех да движа краката си. Бях в огромен стрес. Какво ти стрес, шок направо. След като ме раздвижиха и се уверих че мога да ходя изпаднах в някакво шоково състояние от което цялото ми тяло се тресеше и не можех да се спра. Такова чудо не ми се беше случвало. Правиха ми няколко рентгенови снимки гола на една ледена маса. След болкоуспокояващите вече съм добре. Боли ме съвсем малко и си вървя нормално. Радвам се че само се разминах с този стрес, което всъщност не е никак малко, но лошия сценарий които ми мина само през ума си остана там!
Дано никой не изпада в подобни ситуации!  Praynig Утре се надявам да съм във форма за танците!  Wink
Весело посрещане на новата година пожелавам на всички!  Party

# 31
  • Varna
Олче, чудесна си, и както казва Бетка когато е впечатлена от нещо ОЛлле Маллле. newsm10 smile3501 newsm51
 Ани, дано всичко да вече да е наед и друг път да не ти се случват подобни сценарии. Praynig
   Люба, на патерица честит ти рожденик, много да те слуша и да се потруди за една принцеса babydust7
   Като за празник и Бетка е  с лека температура, май от зъби ще е. Ill
  Весело посрещане на новата година и безаварийно  261uu
   Rumya, Зетчето ни е чудесно с това костюмче  love001

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 23:45 от Inochka

# 32
Олче, благодаря за снимката на Криси.

Люба, тортите са чудесни.

Ани, дано никога вече да не се повтаря тази ситуация. Сега добре ли си?

Аз седя и дремя пред компютъра. Затова по-добре да пожелая весело посрещане на новата 2008 год на всички и много късмет, щастие и успехи на вас и семействата ви.

Мъжът ми май се нави и утре сме на купон без децата. Нещо  не искаше - каза, че предпочита да си седи в къщи и да играе.

# 33
Весело посрещане на Новата Година на всички! newsm67  ura Wine Glass cheers
 Ани, съжелявам, че си минала през такъв стрес, новата година се надявам да ти носи само късмет!
 Олче, благодаря за новата снимка на Йони, изненада ме приятно. На всички деца си подбрала страхотни фотоси smile3501
 Предлагам и категория:
фотограф на годината: Ванилка, Мимозка, Ирка и др.
татко на годината също може Laughing
  Догодина пак ще пиша, че се уредих с почивка за Новогодишната нощ и сега се очертава парти в къщи. До догодина Mr. Green

# 34
  • София
hehe, smily, мерси за номинацията!! bowuu

журито кога смята да ги обяви окончателно, след НГ ли? като изтрезнее ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

дано е в настроение, че с туй заяждане от мен май няма да ме номинират за хубаво, ами за г-жа хормонална буря май само, Blush.

журито, дълбок поклон и извинения  Flutter

и за да ви умилостивя, да покажа каква игрива майка съм, мога да съм и забавна и весела освен бедствена  Mr. Green:

# 35
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Heart Eyes
Ванилка,ти внимавай с кфалификации на журито от към алкохола NaughtyНикога няма да забравя Ани на Априлци как ме попита"Сиска това коя бира ти е?"А пък за снимката ти ако не пуснеш то все едно нещо си болна Mr. GreenДобре ти е с права коса Peace

Аркова,айде ма сестро Heart EyesСнощи рано,рано легна -кво ри си правила,че още не си се появила тук newsm78
Деница и тя се покри като за световно,айде бе мацки пишете  Peace

# 36
  • София
сиска, споко, тези, които ме познават ще разберат, че тонът ми е безобиден и шеговит  Wink
дени и танчето включително  Hug

майтап да става.
а за снимките , наистина обичам да пускам, както повечето майки тук, модовете да ми кажат , ако прекалявам  Flutter Peace

весело изкараване довечера ви желая, догодина повече  Peace

# 37
  • Велико Търново
сиска, споко, тези, които ме познават ще разберат, че тонът ми е безобиден и шеговит  Wink
Друго не съм си помислила Peace
Моят тон е също безобиден и шеговит,тези,които ме познават знаят Peace

# 38
Ехо, минавам набързо...

Много безобисност и шеговитост тука, добре че ви познаваме, та знаем...  Mr. Green

Аз съм се разчистила кат`чели е последния ден на годината и утре вече няа никога да се чисти.. Пратила съм момцитге да си играят отатък, да не ми се моткат...

Марто две нощи подред и един следобед се буди с неистов рев и реве около 20мин. Баща му вчера следобед ме уби с теорията, че щото ядял шоколад, та му ставала пишката и го боляло и за туй се буди... Бе, колко шоколад яде, го питах аз, щото му давам по две парченца киндер, ма то афродизиак, то чудо...  Laughing Но "тъй е", твърди той, свидетелят на твърдата пишка.. Ужас, ужас, нищо не разбирам ни от шоколад, ни от пишки... после ще обяснявам още, че ша ме хванат тука, че не работя... Къде ми се дяна парцала... Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm28 newsm79 hang wash

# 39
Хайде и аз за последно да се разпиша тази година!

Олче, много благодаря за страхотната изненада!

Момичета, независимо къде ще празнувате, ви пожелавам незабравимо посрещане на Новата година, щур купон и веселие до зори!

Ще се срещнем пак тук догодина.  Laughing Отивам да пека гевреци за суровакницата.  Crazy

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 14:39 от Лони

# 40
  • Плевен
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ!

БЛАГОДАРЯ на Олчето за прекрасната изненада в страхотната тема!  bouquet

Живот и здраве ще ви пиша чаааак догодина!  Grinning

# 41
# 42
  • София

Весело посрещане на НОВАТА 2008-ма и от нас!   ura
Пожелавам ви най-съкровените желания да се сбъднат!

На себе си пожелавам здраве за Щурчето и всички близки и приятели, обичта на половинката и оня фест, дето така и не отидох тая година  Crazy А, щях да пропусна - пожелавам си и едно леко и безпороблемно отбиване на сукалчето на пролет ли, на есен ли - как дойде  Crazy

# 43
  • Велико Търново
Наздраве на Иночка и на другия скрит Mr. Green

# 44
Наздраве на Иночка и на другия скрит Mr. Green
Благодаря, другия скрит съм аз! Mr. Green
Сиске, Сискеее, тука ще си посрещнем ние новата година Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт