Коледа отмина вече, с трепет Новата година очаква МАЙското човече!

• 10 779
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Познай дали не знаех,че си ти Mr. Green
Айде сестро спешъл за тебе

# 46
Благодаря!
Наздраве!
Да се повеселим от сърце и така да ни върви през новата година... Само усмивки и добро настроение!

# 47
Весело посрещане на 2008 и изпълнение на всички ваши мечти през нея.

Ние сме си в къщи. Криси вдигна температура и не отидохме никъде. Сега е доста кисел и не иска да яде.

# 48
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,ДАМИ!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ И НЕКА ВСИЧКО,КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ ДА ВИ СЕ СБЪДНЕ!НАЗДРАВЕ!
В личен план аз,си пожелах да сме живи и здрави цялото ми семейство за да отгледаме и възпитаме Божидара и дай Боже през тази година да ни се увеличи семейството с още един член!

# 49
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!
С пожелание за много яки запивки,
чаровни забивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие.
Наздраве!

И да не забравя: СУРВААААААААААААААА!

# 50
Честита Нова Година!
Наздраве и от мен

# 51
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!
Да сте живи и здрави,късметлии и веселяци,заобиколени от близки хора и весели деца!

НАЗДРАВЕ!

# 52
  • Varna
Честита да ни е новата година и наздраве.

# 53
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ  Drunk

# 54
             За много години!!!  Честита 2008-ма година!
 По българскому де, ние още си чакаме новата година, остават още 9 часа Whistling Пряко от Русе, площада си гледах зарята, хорцата, концерта е чудесен, настроението също  bigdance2  ura Ех, даже и сълза ми се отрони на химна Mr. Green, домъчня ми за Българията Rolling Eyes
   Сложила съм капамата във фурната и чак довечера ще я видим каква съм я свършила Party Чакаме много гости, ще бъде весело.
       Наздраве женки!

# 55
За много годни и от мен!Да сте здрави и щастливи и още много години да пишете активно в тая темичка/а може и в други отчетни също/
Ние си прекарваме чудесно,като за такв тип парти....макар,че нЕкои половинки заспаха/визирам моята си/.....децата пощуряха....квартала е македонски и положението с гърменето е страшно/дано да им свършват вече амунициите,че поне към саба`лен да можем да поспим/...на мен от баницата ми се падна късмет,че щъркела щял дечица да ми донесе напролет......и понеже ми трудно вече да си следя мисълта-да не се излагам,ами да кажа едно:НАЗДРАВЕ!

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 03:34 от Анонимен

# 56
  • Плевен
Честита Нова Година ! Да е мирна,плодородна,щастлива и изпълнена с успехи и благоденствие !

# 57
4ЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА,МИЛИ МАМ4ЕТА И ХУБАВИ ДЕ4ИЦА!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Ние прекарваме прекрасно,весело е.Не съм ви 4ела,но бях в болница последните дни.Утре ще наваксвам,4е ми домъ4ня за вас много!

# 58
  • Велико Търново
Eто един клип на Божа със съдействието на гУспуджата Арковаhttp://www.youtube.com/watch?v=Ez-duJeMKGk

# 59
Сиске,само да ми падне тая сладурана...направо ти я отмъквам,да знаИш....... Mr. Green
И да питам,г-жата Аркова какво общо има с тоя клип?
И що не спите вие?/ако купонясвате,правете го на масата или на дансинга-не пред компа Naughty/

Общи условия

Активация на акаунт