Коледа отмина вече, с трепет Новата година очаква МАЙското човече!

• 10 790
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Ние сме на купон в съседите,а аз,прелитам само да видя дали Божа и Надя спят Blush
Не си ли спомняш колко пъти ми обяснява как се качват снимки,а пък Таня да си спести обясненията,защото аз,казах,че трябва да са като на олигофрен тя ми го качи ,а аз само го постнах Blush

# 61
Ми ако искаш,заповядай на нагледно обучение.......
А той тоя купон много интересен-така с претичване.....ама важното е,че се веселите/но тук да кажеш на Чемширов да купи бебефон и лаптоп и тогава спокойно ще си запивате из махалата/

# 62

За много години, да сте живи и здрави и много щастливи!

Ние бяхме на гости и малкия издържа до 1 часа. Опитах се да ги приспя по-рано,но не искаше и си играеха с другото детенце. Обаче си стана в 9, как не му се спи незнам!
     Божа е голяма сладурана и косичката и е пораснала!

# 63
Добро утро, мили дами!

Да ви сервирам празничното кафе и да ви пожелая лек и весел ден!

# 64
  • Велико Търново
Добро утро и от мен в новата година Heart Eyes
Таня сервира кафето,а аз чай и мляко за любителките им Grinning

# 65
  • София
Честита Нова 2008 - ма, мили момичета!
Желая ви хиляди сбъднати мечти, много нови възможности, умението да ги откривате и енергията да ги осъществите!

Сисе, Танче, мерси за кафето (и млякото)! Heart Eyes Божа както винаги е страхотна, но и ти си го знаеш, де. Blush Пожелавам ви да се увеличите с още едни малък кротък бебок, който да има твоя дух и очи. Heart Eyes

Ние празнувахме по домашно му. Имахме 1 - 2 възможности да посрещнем нг някъде другаде, но М изненадващо за мен  Shocked предпочете в тесен семеен кръг. Вели, за наше щастие си заспа както обикновено и въобще не усети нищо от Босна - та и Херцеговината навън... То беше страшна работа.
От Новогодишната баница ми се падна "Повишение в службата" Flutter, а на Вели "да стяга куфарите, че ще замине надалече"  newsm78 А на М "учението"...  hahaha

На всички ви желая спокоен и празничен ден, приятна почивка,аз утре съм на работа...  Sick, а на имениците Васил-овци днес - ЧЕСТИТО! Да им е живо и здраво името.  bouquet

# 66
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!!! ДА Е УСПЕШНА, ЩАСТЛИВА И МИРНА ГОДИНА!!!!

Аз си пийвам и от кафенцето, и от млякото и от всичко. Ние бяхме в къщи с Ива, Ники и бъдещия татко  Mr. Green Децата особено моето дивяха до 1 и нещо, и после се тръшнха и заспаха за секунди  Mr. Green
На мен ми се паднаха следните късмети от баницата: "Ще се сбъдне твоето желание, ще бъдеш душата на цялата компания" и "Забравил всякакъв комплекс, ще мислиш само ти за секс"  Blush Mr. Green Mr. Green

Слагам 2-3 снимки тук просто никой не се сети да снима повече, а и май основните снимачи, вардихме деца и покъщнината...

# 67
  • Русе
   За много години!
   Нека новата 2008 донесе на всички много здраве и сполука!
   От баницата на мен се паднаха късметите-Екскурзии в чужбина и Запознанство, на Пламен-Лозето и Много пари, а на Дарито-паричката! Grinning
   Тук вали чуден сняг на парцали, ние сме на топличко вкъщи и се наслаждаваме на последния почивен ден на нашия тати.

# 68
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!НЕКА НОВАТА ГОДИНА ДА Е МИРНА
ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ЗА ВСИЧКИ ВАС!

Да споделя и нашите късмети: на мен нов дом,на татито кариера,а на Иван много работа.

# 69
  • София
СУРВА-СУРВА!

Косьо схвана идеята за сурвакането само с едно показно от моя страна и така му хареса, че унищожи сурвачката да ни налага  Mr. Green От баницата късметите се падаха само на мен и Борис - всъщност при мен се падна парата и половинката от здравето - другата половинка и всички останали късмети все в неговите парчета се падаха  Crazy

За наше учудване и Косьо като Вели не се събуди от гърмежите, дано все така му върви на здрав сън тая година  Praynig

# 70
  • София
Честита Нова Година!
Бъдете живи, здрави и късметлии! Дано да имаме една щастлива и мирна 2008-а!

# 71
Честита Нова Година и от мен!   
С пожелания за много здраве, успехи, много късмет, любов  ,
много незабравими мигове, много верни приятели и всичко най-хубаво!

Ние празнувахме на домашно с приятели. С късметите от баницата се получи много интересно. Детето на домакините искаше да му се падне паричката и все това повтаряше докато редяхме късметите. Затова женската част решихме да сложим още една паричка специално за Дани и да бележим парчето. Но да не е само паричка и написахме и късметче "Сестричка за Дани". Майка му беляза парчето с малко кашкавал, но то й се разтопил и не можахме да открием кое е парчето. Така че тя пъхна в друго парче една пара и проблема на Дани беше решен. Интересното вече беше на кого ще се падне белязаното парче.  Laughing И понеже Дидо и домакинята си имат лафа че са любовници уж и аз веднага пророкувах на кого ще се падне късметчето. И за изненада на всички късмета се падна наистина на Дидо. Голям смях падна. Ама кажете ми сега съдбата не си ли знае работата!  Mr. Green А на мен ми се падна Късмет! Може би късмет сестричката все пак да е за Иван , а не за Дани!  Wink На Ивко му се падна Кола и Пътешествия, но от днешните баници на бабите, които ходихме да сурвакаме. 

Сисе, тая Божа ми скри шайбата. Много умничка тя! Ники каква е пухкавелка, гаджето Макси се губи пред нея!  Heart Eyes

# 72

В УТРОТО НА НОВАТА ГОДИНА,
С БЛЯСЪКА НА ИДВАЩИТЕ ДНИ,
НЕКА РАДОСТТА НЕ ВИ ОТМИНЕ,
С ЩАСТИЕ И ОБИЧ ВИ ДАРИ!

Сега се връщаме от имен ден и вече едва гледам. Пожелала съм си близките няколко дни, а може и месец да си седим вкъщи, че тизи път по тези празници множко ми дойде.
Снощи бяхме на вилата на едни приятели и беше супер, изкарахме си страхотно, а мъжете ни направиха голямо шоу. Този път пропуснахме войната в града, но днес от обед пак се почна, явно тези, дето са се украсили рано-рано  Crazy и не са могли да си пуснат бомбите снощи, продължаваха днес.

# 73
Честит рожден ден на Симби и на Пастичка-да са много здрави и щастливи мами и съпруги..и да им остава повече лично време!Пожелавам им приятно прекарване на празника и много поводи за усмивки!

# 74
Здравейте момичета,

Пожелавам ви една изпълнена с много приятни емоции Нова Година! Нека за всички нас тя е много успешна, красива, щастлива, пълна с любов и веселие и най-вече нека сме живи и здрави, децата и ние да се грижим за тях!

И ето нещо, което на мен много ми хареса:
НОВАТА ГОДИНА

Безименна идвам.Вий дайте ми име!
И празна дохождам.Вий дайте в мен плод!
Такава ще бъда, каквато сами ме
изваете вие във своя живот.

Щастлива наричат ме Нова година
онези, що не знаят, че празен съм съд.
Аз пусто поле съм, което в градина
цветуща превръща единствен трудът.

От мен радост чакат онези, които
в съдбата измамна са вдали сърце.
Аз буен поток съм и в моето корито
се крий златен пясък за смели ръце.

Аз взимам и давам.Въздигам и свалям.
Аз водя към Бога, към ада влека.
Аз чистя душите и в грях ги окалям.
Аз давя и къпя – чудата река.

Безименна идвам.Вий дайте ми име!
Безлика дохождам сред вас във света.
Такава ще бъда, каквато сами ме,
о, люде, отпратите към вечността.

Нека направим така, че като си отива 2008 да я изпратим с усмивка и задоволство! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт