Отговори
# 135
  • варненка от София
Днес имам имен ден и искам да ви почерпя

Още сме болни и нямам сили да спретна нещо по случая, надявам се скоро да се оправим, че ни смля тази болест и температура.

Миленка, Марти е очарователна  Heart Eyes

# 136
  • София
Марулка Силвия ли си? newsm78 Днес доколкото знам е денят на св. Силвестър, ама освен Силвиите за друго производно не се сещам...  bouquet

# 137
  • варненка от София
Марулка Силвия ли си? newsm78 Днес доколкото знам е денят на св. Силвестър, ама освен Силвиите за друго производно не се сещам...  bouquet

Тъй вярно, приятно ми е Силвия  bowuu

Иначе като Марулка бих могла да празнувам на Цветница  Laughing, празници да има и поводи, това е хубаво. А още по-хубаво е здравето. Praynig

# 138
  • София
именно!  Peace
Честит имен ден, Марулка! Здрава, щастлива и все така готина!

Аз днес съм мааалко по-добре. Ама снощи вдигнах Т, мани. Ивчо засега удържа фронта.
Бахи, много интересни традиции имате  Crazy  Laughing
Блу, да похваля и аз трапезата ви  Peace
До после.
 Heart Eyes

# 139
  • по света
Честит имен ден на Марулка!!Да ти е живо и здраво името!

# 140

Честит Имен ден на Марулка-Силвия!!!

# 141
Здравейте, момичета!

Честита Нова 2008-ма година! Пожелавам на всички много здраве и късмет!
Честит РД на Влади, на патерици! Да е жив и здрав и да има много щастливо детство!   bouquet
Честит имен ден на Марулка!   bouquet  Hug
Ние изкарахме Новата Година вкъщи с децата. Беше ни забавно, много се смяхме, мъж ми изпи една кана с червено вино и стана още по-забавно  Joy.
Сашко снощи вдигна Т 38,6. Сутринта като се събуди му беше над 39 гр., направо гореше. Сега го заведох на лекар и нищо му няма. Нито гърлото, нито ушите, нито гърдичките, явно е някакъв вирус  Shocked. Дано не го лепнеме всички и да се разминеме само с Т. А, навън наистина е страшна зима. Снегорините вече излезнаха, но не могат да смогнат, то не спира да вали, ние докато седиме в поликлиниката и като излезнахме се оказа, че трябва пак да риеме колата  Rolling Eyes.
Пожелавам и на другите болнички деца и мами, бързо оздравяване  Hug.

# 142
  • гр.Добрич
Честит имен ден на Марулка!!!

И при нас времето е много гадно. Снощи заваля дъжд и през нощта го е обърнало на сняг. Не е много, но отдолу пак остана леда. Имало и много силен вятър. Въпрекит времето мисля да се възползвам от това че майка ми и днес не е на работа, че да пийнем кафенце.

# 143
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИЛИ МАМИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици на ВЛАДИ!ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ!

Марулка, честит имен ден!  bouquet

Ммиленка, Марти е много чаровна!А клипчето е много свежо, успя да ме разсмее. Hug
Блу, и аз няма да пропусна - трапезата е страхотна!  chef Peace
Kabzimalka, добре дошла!

Ние добре си изкарахме.Празнувахме с приятели.Вики я оставихме да се гледат с баба си вечерта, за да може да си легне нормално, но тя заспала чак в 1 часа, голяма игра е паднала със съседчето. Simple Smile Вики получи още подаръци и вече не знам къде ще ги слагам. Simple Smile
И тук вали ли вали, сутринта едва стигнах до офиса, газих сняг до колене.А колко е студено... cold
Много болни... Confused , бързо оздравяване!И повече никакви болести през Новата година! Peace

# 144
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,  МОМИЧЕТА!

Нека тя да донесе на всички нас преди всичко здраве, много радост, любов и топлина. Нека бъде изпълнена само със хубави моменти и приятни преживявания и накрая нека я изпратим с много успехи и сбъднати мечти!

Марулке, честит имен ден! Специални целувки за теб.

Ние посрещнахме много спокойно новата година- вкъщи заедно с едни съседи и племенничката ми. Взех я за да отменя малко брат ми и снаха ми да празнуват малко без нея. Аз така и така съм вързана поне да направо едно добро и останах много доволна от това. Йоанка така се радваше на кака си, че забрави да ме тормози мен, а започна да тероризира нея. Направо не я оставяше да диша, само вървеше след нея, не и даваше да яде, да ходи до тоалетната...А аз си почивах блажено и хапвах и пийвах на спокойствие.
Успяха и двете да посрещнат бомбандировките будни. Йоана хем я беше страх, хем все ме караше да излизаме на балкона да гледа и да се страхува. А после едвам я приспах от превъзбуда. Тъкмо се унесеше и стане и вика "бууум".

# 145
Честит Имен Ден на една от най-кадърните мами в нашата тема  Grinning  Hug
Желая ти мнооооого здраве!!!
Hug

Блу,
еми че на тая трапеза да ни беше поканела поне  smile3534  Hug

# 146
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МАРУЛКА! ДА СИ МНОГО ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!  bouquet
Миленка, браво на Марти! Нашите минисурвакарчета /Деница и племеничката ми Яна/ ги беше страх от сурвачката, та се наложи аз да я държа. Само че паричките бяха за тях Mr. Green
Жалко, че болния сезон продължава дълго. Така че се пазете и бързо оздравявайте Hug

# 147
Честит имен ден,Силви!От здраве само да не се отървеш!

# 148
Честит имен ден Силве!Бъди все така усмихната ,чаровна,позитивна и креативна!Ти си истински талант!
Бъди много здрава и обичана!

# 149
Честита 2008 година, милички! Да сме живи и здрави всички и само положителни неща в живота ни.

Честито на малък-голям Влади. Щастливо детство.

Честит имен ден, Марулче-Сиси. Оздравявай на първо време, другото ще се нареди.   bouquet

Ние прекарахме доста добре в новогодишната нощ. Първо бяхме в нас с нашите и в 00.30 се ометохме на заведение с приятели. Хареса ми. Танци-манци, ядене, целувки и много усмивки. Само крачката ми пострадаха, че съм позабравила как се ходи с високи токове. Малката бесняла с пълна сила до 2.30 и никакво намерение нямала да си ляга. Като се прибрах към 5 ги намерих с дядо си глава до глава, омотани в играчки, юргани и кво ли не. Така си мислех, че е оздравяла, но уви. И днес е със супер висока Т и не се оправя от пустия му антибиотик. Утре отново е на лекар, а в това време не е истина как ще се доберем до там.

Постингът не е много розов, ама ще наваксам тези дни. Добре, че е нашата гордост Бахи да пише дълги постове.   bouquet

Пожелавам  на всички да оздравеем. Мернах, че доста болни имаме. Много тъжно.
Подадохте ли днес документи за ясли?

Общи условия

Активация на акаунт