Отговори
# 120
  • варненка от София
Мацки, искам да ви питам нещо - какво се правеше за молитвата на 40тия ден? Една позната мама пита, а аз съм изкуфяла и не помня  Blush Носи ли се нещо за църквата? Записваше ли се час предварително? Ако някой се сети - моля, споделете!
Цунки!

Ами добре е да се обади предварително да си запише час, плащаше се нещо в църквата и ние поне нищо не носихме. То тогава молитвата е за майката, за да се очисти, че до 40-тия ден се води мръсна. Аз поне нищо не съм носила, свещички си купихме и толкова.

А ето тук ви представям танца на Шушел за Коледа

# 121
  • София
Мерси, МарулкаHug А Шушето е кукличка!  Heart Eyes

# 122
Честита Нова Година! Да донесе на всички ви много zдраве,любов и усмихнати дечица! Бременните майчета да ни zарадват със сладки и zдрави бебоци!

Честит рожден ден на Влади!Да расте умно и добро момче!

Честито и на всички именници,да са живи и zдрави!

На всички болнички малки и големи бърzо оzдравяване.
Мерси zа почерпките. Марулка гараш ми е любимата торта,а ти даже с допълнително екстри си я направила и е направо кулинарен уникат.Блу да ви имам и скромната трапеzа,скромна ама ми иzтекоха лигите.
Мама Марго няма да ти честитя още,ще чакам реzултатите. Добре си ми дошла и щолен ще ти сложа и шварцвалдер кирш,каквото пожелаеш. Къде ще ходите в Канада? ще се преселвате ли или само на гости?аz пак не съм раzбрала
Ние също вкъщи си иzкарахме пред фондюто и тв.Опитах се да държа Алекс буден до полунощ,ама няма шанс,още в 22ч zаспа и никакви пукоти и фойерверки не можаха да го събудят. Ама и то имаше голяма мъгла,та гледахме фойерверки само по тв.
Ето и от Алекс коледен танz клик
Марулка ще каже дали става zа партньор на Шуши

# 123
  • Sofia
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МАЦКИ! ЖЕЛАЯ НА ВАС  И МАЛКИТЕ НИ СЪКРОВИЩА ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ, ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ПРЕКРАСНИТЕ МИГОВЕ ОТ ЖИВОТА!
ДРУГОТО ЩЕ НИ ГО КУПЯТ МЪЖЕТЕ НИ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ!

# 124

Ние снощи бяхме до 22ч при наще,приспахме си принцеската и отидохме при едни приятели и сладко,сладко си приказвахме до 6.00
Много съм доволна от изкарването ни.

babydust7 Пожелавам ви страхотна 2008-ма година.Здрава,щастлива и успешна,изпълнена с много любов и сбъднати мечти!!!!  babydust7

Честит Рожден ден на Влади на Албена Влади.Да расте най-щастливото,умно и силно момче.  newsm59 nbirthday  party023

# 125
Честита да ни е новата 2008!Да е мирна ,да е плодородна и да ни донесе много щастливи моменти!
Честит рожден ден и на Влади!Да расте здраво умно и усмихнато дете!
Честито и на всички именници!   bouquet

Блу пак ми взе ума ,какво въображение и търпение!Браво!  chef
Много хубаво танцува Шушето с температура,а ако беше здрава кой знае какъв кючек щеше да друсне  Mr. Green
И кавалера си го бива  Peace
Няма бебе при мен  Mr. Green,това беше просто пожелание за тези които искат такова!Аз се отчетох за световния прираст ,ако има още едно ще е само по случайност .
Бахи преселваме се в Торонто,а дали ще е за постоянно не знам,това ще го решим по нататък  Wink
Ние си изкарахме неочаквано добре,в последния момент си поканихме на гости едно съседско семейство и беше много весело,хапнахме,пийнахме,шегички,много свежо беше. Ники се надивя с другото момченце Боби,а Елица само тичаше след тях ,хилейки се без да знае защо точно и добавяше и по някой възторжен възглас за колорит.На връх Нова година излязохме на терасата с бенгалски огньове и гледахме фойерверките,Ели малко се стресна но не се разплака ,после му ударихме едно дунавско хоро,което беше по скоро блъсканица с подскоци  и благополучно приспах децата в 2:30ч,после чистих трохи ,солети и куп други неща от пода ,изплетох 5 реда и в 5ч си легнах,абе с две думи луда работа  Crazy

# 126
 Само да добавя-Блу-невероятна трапеза.Личи си ,че с голяма любов и мерак си я направила.
Много са сладки танцуващото джудженце и Шушел. Hug  Heart Eyes

# 127
Честита Нова 2008 година, момичета!!! Нека да е по-добра за всички, да донесе много здраве, щастие в семействата ви, незабравими мигове и сбъднати мечти!!!

Честит рожден ден на Влади! Да е жив и здрав и много послушен!

Честито и на всички именници!

Ние се прибрахме днес от гостуването при свекърите, добре си починахме и весело посрещнахме годината, имахме си дори и Дядо Коледа или Дядо Мраз  Laughing

Блу, страхотна трапеза, поздравления!!!

# 128
омичета, благодаря ви за пожеланията към Влади, ще му ги предам Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС  bouquet

# 129
  • у дома
Да ни е честита Новата 2008-ма година!!!

Здрави, щастливи, засмени!
Обичащи и обичани!
Умни и красиви!
Нека 2008-ма да е по добра от 2007-ма!
Обичам ви и наздраве!  Wine Glass

ЧъРъДъ
на Влади   bouquet Честит имен ден на всички именяци  Hug   bouquet

радвам се, че ви е харесала трапезата ни  Hug доста труд положих, но наистина с любов и желание.  Heart Eyes по този повод от утре отново сме ергени с татито за няколко дни  Laughing е, той е на работа, но никога няма пълно щастие  Mr. Green

ние си изкарахме страхотно, хапнахме, пийнахме и тези 4 неща  Whistling тропнахме хорце начело с Ния и благополучно успяхме да заспим към 2.00 естествено след приключване на новогодишната "бомбандировка"  Crazy  ooooh!

лека нощ!  Hug   bouquet

# 130
Тук имаме една традиция подобна на сурвакането,но беz сурвакници. Събираме се кегел клуба на мъжо на 1.1 мъже и жени и ходим по къщите на всички да ядем и пием и при това с колелета,че са отдалечени и е доста трудно пеша. Цялата процедура трае към 12 часа в студа с колело,като и в моята къща ходим,т.е. трябва и аz да съм се подготвила с ядене и пиене.Аz таzи и миналата година си имам супер опрадвание и пропускам.Ама те не ме пропускат и бяха преди малко вкъщи,иzпратих ги и вече мога да кажа,че праzникът е свършил. Не е лошо като идея,ама и на предната вечер си пил и ял,а пък и е супер студ тук(снощи на терасата ни zамръzна шампанското в чашите) и в тоя студ да караш 12 часа колело не си е работа.
Мама Марго дай повече информация де-кога,zащо,как?
Мадонке ти оцеля ли мила?Губиш се нещо.Как е куклата? И все zабравям да ти кажа,че много се радвам zадето се гордееш с мен Grinning.
Отивам да почина.Лека нощ

# 131
Честита Нова 2008-а година!Пожелавам ви от сърце здравето да не излиза от домовете ви!Само добро,радост и щастие да изпълват дните ви!Късметът и благополучието да ви следват неотменно навсякъде!
Радвам се,че ви има Hug!
Иначе ние пак бяхме гости на свекърите за 4 дни,на два пъти стигах до компютъра,но безуспешно/скапваше се нета/.Снежина заспа към 22ч.,не се събуди от бомбардировките/беше изморена от дивеене/.Аз съм също болна-от 31.12,и съм попълнение в редичката/дано детето оцелее/,но това не беше достатъчно,ами си скъсах едната леща ден преди това и посрещнах НГ и като едноок слепок.
Още веднъж на кулинарките ни- засвидетелствено преклонение!
Колко сладки са танцуващите ни малчовци!
На Мадонка и Ралка Балка пожелавам здраве,радост и много любов да получават от мъжете до себе си!
На хубавия син на Албена Влади-щастливо детство!
На всички ви по едно кафе  bouquet!

# 132
  • София
Добро утро на всички!

Който няма работа с кола навън, по-добре да не излиза. Едвам стигнах до радиото тази сутрин. Не знам къде са му на Бойко 250-те снегорина, ама сигурно в гаража има толкова. По улиците на София - тц Naughty  #Cussing out
Дано се оправи ситуацията до обяд.

Успешен ден!  bouquet

# 133
Леле,на вън е зимна приказка.
Ето Марти сурвакарче  Laughing   http://www.youtube.com/watch?v=mmfthWx-w7o

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 09:45 от mmilena

# 134
Добро утро и от мен!  Hug Благодаря за кафенцето  Wink
На вън наситина е голяма виелица и студ  cold добре че сме си вкъщи  Grinning

До сега гледахме клипчетата на нашите сладури, ама много танцувални са - душици, а Марти как сурвака само  Grinning Али ме кара да и го пускам клипчето към десеттина пъти поне  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт