Отговори
# 285
  • гр.София
 Милена,поправка Stop Нощес е било повторение.
 А " Бяло" ще дават в петък от 21.50

Велмар,ще ви чакаме с добри новини Praynig

( Велмар,пиша ти по повод на темата за градините. Попитай ги в ОДЗ-то и ми кажи,какво са ти казали. Отговорът на Клеопатра е неверен. За да продължиш втора година в същата ясла-нищо не подаваш. )

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 23:08 от blanc

# 286
  • София
Велмар, стискам палци и аз!  Peace
Тази трилогия й се бях мераклисала още от едно време, като излезнаха филмите, но така и не съм я гледала още  Rolling Eyes
Аз имам не много хубави новини - девер ми и етърва ми (такива ли ми се падаха брата на мъжа ми с жена му?) са катастрофирали в немско, навръщане към БГ след НГ посрещане там и са в болница сега. Зле е той, ще го оперират утре, тя е само със счупен крак. По този повод хич не ни е до празник и ще пропуснем имения ден на Ивчо и баба му. Но аз ще ви почерпя. Молете се с мен!  Praynig
Обичам ви!

# 287
Велмар стискам силно палци всичко да е наред.
Елвинг искренно съжалявам. Ще се моля всичко да се оправи Praynig Praynig Praynig
Ако са някъде блиzо до мен,мога да отида в болницата да ги видя,да им zанеса нещо,ако трябва. Къде са точно?

# 288
  • гр.София
 Елвинг,дано,дано всичко се оправи и леко и бързо да се възстановят!!!

# 289
Elwing силни прегръдки от нас  Hug Hug Hug Ще се моля силно всичко да е наред с твоите близки  Praynig Ще чакам новини от теб  spoko

Велмар ще чакам да се включиш и ти с хубави новини  Hug

Ние сме си вече в къщи - след два дни мъки най-накрая татито успя да размрази водата. Сега съм се хванала да изчистя къщата и да оправям багажите, че тук е една малка лудница  Crazy

Целувки  Heart Eyes

# 290
  • София
Честит имен ден на всички, носещи името на св. Йоан Кръстител! Нека да са много здрави, весели и щастливи! Много любов и късмет в семействата ви!

Специално искам да пожелая на моето вече голямо момче да е много здраво и много усмихнато!

Елфче  Hug Дано всичко е наред!

Велмарче чакам включване Hug

# 291
  • гр.София

Да са ни живи и здрави всички именници!!Честит празник на Ваня на Айла,  на Vst80   bouquet, на Йоана на VesiG, на Ивчо на Спинки,на нашия приятел Ивчо на Елвинг, на мъжа на Маргото,на моя баща....  Ще допълвам списъка Grinning Моля,всички да почерпят Mr. Green( А последният да затвори вратата!)

Нана, и Калояновците ли празнуват?!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 09:45 от blanc

# 292
  • София
Blanc  Калоян идва от гръцкото Калос Йоанис т.е Хубавият Иван Wink Моето момче и по двата параграфа се класира Heart Eyes

Хайде да слагам масата

и нещо за пиене

# 293
  • гр.София
 Значи,честито и на синеокия хубавец !Никакви настинки повече!

Абе,мами,сутрин децата ви подпухнали ли са?Моята е като бухтичка в лицето. Но много бързо й минава.

# 294
# 295
        ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ !!!

Общи условия

Активация на акаунт