Отговори
# 270
Благодаря ви,майчета за разясненията!Справих се.

Честит имен ден на малки и големи!

# 271
Здравейте и от нас  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet

Благодаря ви за милите думи, прекрасни сте   bouquet и страшно много ми липсвахте  Embarassed Heart Eyes

Нашто тати от вчера безуспешно се опитва да оправи водата  Sad, а ние мръзнем  при баба и деди  Sad - а нямаме и почти никакви дрехи - абе картинка сме страшна  Laughing

И аз ги мислех тези дни Дани и Мадонката - дано всичко да е наред  Praynig

От гърнето ние пищим и го използаваме предимно за складиране на играчки  Laughing
А без биба не заспиваме, а и като пътува в колата винаги си я търси  Rolling Eyes

Надявам се скоро да се приберем и да мога да сваля снимките и да ви разказвам.
Целуваме ви  Hug

# 272
  • В ЛЮтеницата
Да ви е честита Новата 2008 г. и от мен!
Бъдете здрави - вие и вашите близки!
Радвайте се на всички малки, хубави неща!
Работете за осъществяване на мечтите си!
А изненадите нека да бъдат винаги приятни!

На всички тазгодишни именици - днешните и тези, които пропуснах - Честит празник!

# 273
  • гр.София
 Как да се включи човек след Новогодишното президентско Grinning Приветствие на Пепър?!
 Пепър,какво прави Лора?

Душе,да са живи и здрави и твоите именяци  bouquet

# 274
Честити именници! Да Ви е здраво името!

И аз несъм чела страници назад, но виждам че е време за нова тема
Имам предложения за заглавие

Люта зима, минусови температури, АвГуСтИнЧеТаТа стават все по-щури

до скоро Hug

# 275
  • София
  Честит имен ден на всички празнуващи днес  Simple Smile Утре ще почерпя и аз  Simple Smile
  Ние сме добре, здрави са и стават все по-палави.
  Ето и едно клипче от днес по случай навършването ни на годинка и пет месеца, колко бързо минава времето...  Grinning - http://www.youtube.com/watch?v=Uj8jAW17fRY

# 276
Aila големи сладурки са твоите принцески  Heart Eyes да са ти живи и здравички. Радвам се, че сте добре  Hug

bebon на мен ми харесва името  Peace

# 277
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ -ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Vst,радвам се че вече сте тук  Heart Eyes,дано скоро се оправи проблема с водата и да се прибере в къщи  Peace
Aila,много са пораснали двете сладуранки  Peace
Кabzimalka ,в кое албумче си качила снимките,нещо неможах да ги видя  newsm78,видях в януарското само принцеска Али  Heart Eyes Laughing

Люта зима, минусови температури, АвГуСтИнЧеТаТа стават все по-щури  Peace,Bebon ама много те бива в римите  hahaha
Ние днес бяхме на детски рожден ден,та имах малко социални контакти  Laughing,че от една седмица не сме излизали и вече не ме свърта в къщи  Mr. Green
Мадонка,хайде включи се и ти  Heart Eyes,дано да сте добре  Praynig

# 278
  • гр.София

Люта зима, минусови температури, АвГуСтИнЧеТаТа стават все по-щури  Peace,Bebon ама много те бива в римите  hahaha

Ами ,гласувайте,де Peace

Отивам да разглеждам снимки.

Бахи, доникъде не стигнах с книгата,понеже се заплеснах да гледам един филм-"Синьо"  по БНТ.

# 279
  • варненка от София
Честит имен ден на празнуващите днес! Да са много здрави, много ведри и щастливи! Желая им една успешна година.

# 280

Бахи, доникъде не стигнах с книгата,понеже се заплеснах да гледам един филм-"Синьо"  по БНТ.

Eй,че ме е яд......Това са ми едни от любимите филми-"Червено","Бяло","Синьо".Ако някой не е гледал  случайно тази трилогия му я препоръчвам с две ръце  Peace .Блан от колко часа го гледа филма,че и през ум не ми винава да пускам Канал 1?  Rolling Eyes

# 281
  • гр.София
Милена,май започна в 1часа. Ей сега погледнах програмата им и съм озадачена,понеже снощи преди филма ми се стори,че обявиха за тази нощ " Бяло" ( и си рекох,край,изпуснала съм " Синьо"-а пък той взе,че започна Simple Smile),а сега в програмата пише друг филм newsm78.

# 282
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ДНЕШНИЯ ДЕН!  bouquet

ВСТ, добре дошла на българска земя Hug Дано всичко се оправи бързо при вас Peace
И на мен ми хареса предложението на Bebon за заглавие на новата тема Grinning
Май все повече болни има, вместо да се оправят вече болните.

# 283
Някой ще пусне ли нова тема... Rolling EyesЗаглавието е решено Wink
Аз имам да доработя още половин час и се прибирам да спяяяяяяяяяяяяяяяя Tired
уте няма да водя Дари на ясла, че няма смисъл особено.В ранния следобед сме на лекар, та трябва ако я водя да е само до обед и не си струва ранното ставане и пътуване в студа.Стискайте палци за прегледа утре Praynig, че ми е  притеснено......

# 284
Милена,май започна в 1часа. Ей сега погледнах програмата им и съм озадачена,понеже снощи преди филма ми се стори,че обявиха за тази нощ " Бяло" ( и си рекох,край,изпуснала съм " Синьо"-а пък той взе,че започна Simple Smile),а сега в програмата пише друг филм newsm78.

Просто Канал 1 - нещо ,като Аерофлот-винаги се запазват правото да променят всичко-час,модел самолет,филм и т.н
А утре ще дават ли Червено?аз кво питам,вместо да търся програмата на ТВ.Сорри. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт