Отговори
# 240
Казва се Герисан. Действие: профилактика и лечение на вредното въздействие на радиацията; мощна профилактика и лечение на вирусните и бактериални инфекции; неспецифичен имуностимулатор; регулира кръвното налягане. 10 хапчета са 4лв и нещо и стигат за месец при профилактика. ето тук намерих още инфо http://www.velevipharma.com/gerisan.html
но днес ги пих за първи път и не мога да споделя мнение

Отдеве бях на танци и взех Ицето с мен. е какъв кеф падна....., само дето забравих да взема фотото да запечатам бъдещият танцьор

# 241
Карим и аз съм чувала за този човечец в Бургас, но аз лично не посмях. Заложих на сигурното и отидох при специалист-дерматолог  Peace.

# 242
Докато се включа колко много сте иzписалиии Shocked
Велмар и аz чакам клипчето с шейната. За уzъптяването то всяко дете е раzлично. Алекс сякаш иска да слуша,но не zнае точно как и zатова пробва раzлични дяволии. Аz нарочно се zанимавам с домакинство пред него и той като види,почва да "помага" и така не му идва наум да прави пакости. Винаги обяснявам какво правя и той много сериоzно си иzпълнява zадълженията. Има естествено и дни,в които е толкова крив,че никакви обяснения не помагат,тогава съскам ссссссс и правя вампирска фиzиономия,той почва да се смее и готово. А понякога си поzволявам да иzбухна и му се сропвам много гадно,тогава най_бърzо се оправя. Ако не си го чела,можеш да прочетеш това http://www.bg-mamma.com/site/content/view/965/51/
Адрианска мерси zа инфото с бенките,аz май всякакви имам.Преди 3г.и на мен ми иzлеzе на лицето с косъм.Защо не трябва да се скуби? А ти и с бенки и беz си си много чаровна. Кьорих се на онаzи снимка да ти видя червеното петно,но нищо не видях Май много на ляво гледах
Валя браво zа дългия пост.Как иzлъга мъжа си?
Бланк биологията никога не ми е вървяла(добре,че учителката ми беше адашка и ми пишеше само 6ци) и zатова винаги съм се чудила zащо бебетата са със сини очи. Алекс напр. се роди с кафеви очи и черна коса.3 дни по_късно му иzруся косата и очите му станаха сини.Сега очите му почнаха са потъмняват(вече са сиви),но косата си му е руса. Чувала съм,че окончателният цвят на коса и очи чак към 2,5г. се оформял.
Нана и Карим много кофти с кораба,но поне един като са успели да спасят,да се надяваме,че има и още оцелели по чудо.
Ембер честити очила,по_малко да ги чупиш.
bamboocha стягай се zа второто.
мис74 добре дошла в клуба! Като първо при катеренето можеш да я научиш как се слиzа,че да не се притесняваш толкова.А раzхвърлянето...то сега почва.
кабzималка май тук почти всички сме го имали тоzи проблем,можеш да пробваш дали не е жаден или гладен и zатова да се буди.Сам ще се оправи,няма страшно.
Мама Марго добре си се zабавлявате вие там. Твоят метод на откаzване на биба и аz съм го пробвала,но сега с тия zъби няма шанс.Иначе си zаспиваме винаги хванати zа ръце,но и с биба в уста.
Поzдравления на всички смелчаги,които иzведоха децата в снега и се пуснаха с шейните Laughing
Като иzвинение zа дългия пост,ще се иzповядам.Момичета,аz малко ви иzневерявам и пиша и в друг форум.Преди да дойда тук, бях в друг форум,но нещо не ми допадаше толкова.Тук се zаписах zаради чужбинските майки,но от вас не мога да се добера до тях Grinning.Но в отчетаната на другия форум също има готини мами и не мога ей така да ги zарежа. Whistling иzповядах се,че ми тежеше.
Вие отдавна спите,но все пак лека нощ.

# 243
Момичета пак съм аz,голямо беzсъние ме гони последните 2 месеца и докато си обикалях форума,намерих нещо доста полеzно,та ето zа теzи,които обичат да четат Иzкуството да бъдеш родител книгата е на Додсън и приятели много са ми я хвалили. Аz не съм я чела още и не мога да кажа нищо.Ако някой я е чел,да каже,струва ли си хвалбите.
И по тоzи повод, когато отворих zа първи път таzи темичка,ми направи много добро впечатление линковете с полеzна информация на 1ва стр. Та мисълта ми е,не е ли време вече да ги обновим с текущи въпроси и проблеми.Всеки,който е чел някоя полеzна статия,да даде линк,който да zамести старите. Аz мога zасега да се включа с детски сайтове,ако на някой му трябват.Това е само предложение,не е zадължително да бъде прието.
Каzах ви лека нощ,а сега да ви кажа и Добро утро

# 244
Добро утро от нас!!!

Кафенцето от мен днес:

Дриймс, много ти благодаря за разяснението за майнчинсвото, Hug от другата седмица ще започнем да събираме документи, първо от моята работа и после майка ми да ги даде в нейната. Ако възникнат още въпроси ще пиша Simple Smile

Бамбуча, Герисана съм го пила преди да забременея, един колега ми го препоръча и наистина е добър имуностимулатор. Дано да ти подейства добре!

Хубав ден на всички и до скоро!

# 245
Добрутро, мацки!

Хайде да драсна два реда докато Гого се опитва да изрине пръстта от саксиите ми.

adrianska, все се каня да питам Боби и Сашко в една стая ли спят или единият е при вас? Аз още от сега се вълнувам по проблема. Mr. Green
didka25, и аз мисля като велмар: рано или късно идва време да се започне работа и когато и да е този момент не е лесен. Hug
Ей, направо не вярвам на очите си..Дриймсчето се появи...къде се загуби толкова време бе, мацка?
bamboocha, аз точно мислех да започна танците и то натрупа, а на мен не ми се кара в тези прести... дори днес за традиционното ни Люлинско посещение ще бъда закарана. Wink
Ааааа, miss_74, без оплаквания...ние те предупреждавахме, така че си знаеше.... Hug

# 246
Добро утро!!
Днес съм в ужасно настроение. тая година ми почна само с болести, но се надявам до тук да бъдат и да ни очаква много здраве!!! първите две нощи от 2008-та се будех с много силни коремни болки по силни и от раждането и след това прекарвах по 1 час в тоалетната  Cry доктора каза, че е хранителна алергия и да наблюдавам от каква храна ми става. а онези дни определено ядох най-различни неща. тази нощ мъжът ми вдигна 39 градуса с треска, абе ужас

И при нас сините очи са наследство от пра баби, лели, дядовци и т.н. понякога като му погледна очичките под определен ъгъл и леко бият на зелено. но се надявам да му останат сини, че вече свикнах с мисълта. а русата коса и аз съм била с такава, но към 4-5 години ми е потъмняла

AndyB, нищо не ме спира за танците. дори и виелица, че спра ли веднъж после трудно пак ще се наканя

Бахи, ама ти верно страдаш от безсъние. на мен ми помага мн компютъра. правя една игра карти или нещо подобно и след това заспивам от раз.

Мис 74, добре дошла в клуба Hug Hug Hug

# 247
Здравейте с днешна дата  Party
Благодаря ви за гостоприемството  Hug Heart Eyes
Аз съм сама и скучая,Даяна спи и аз веднага на компа да видя какво става  hahaha
Анди,не се оплаквам бе миличка,просто споделям  Mr. Green
Бахи,тя се качва доста смело,а и се научила да слиза назаден  Joy Joy,а как издържаш без да спиш незнам,аз вече в 12 едвам гледам  Laughing
Карим,а аз като имам бенки по целия гръб пръснати,дали ще може да ми ги махне този човечец  newsm78
Vst в София ли сте вече  Rolling Eyes

# 248
Здравейте  Hug

miss_74   Hug

Вече сме на българска земя  Laughing и аз съм много щастлива, че взеха много да ми липсват всички и всичко тук  Rolling Eyes - в Испания беше много хубаво ще разказвам и ще показвам, ама друг път. Снощи имахме доста тежък полет, със силна турболентност /така ли се казва Embarassed/ и направо беше кошмарно. След това кръжахме доста дълго време над София, заради лошата видимост и имаше вероятност да отпрашим за Бургас  ooooh!, но слава богу успяхме да кацнем благополучно и да си легнем към 2 ч.  Tired Лорка сега е гроги и спинка  Grinning А на нас нали все трябва да ни е весело и интересно та си пристигнахме в София, но не и у дома  Sad - снощи установихме, че ни е замръзнала водата, та сега сме при родителите ми  ooooh! , само с една чантичка с най-необходимото, а багажа ми седи в къщи непокътнат  Laughing Снощи в суматохата забравихме млякото на Лори и тя взе че писна в 6 ч. за ядене - нещо което почти не прави вече  Crossing Arms Та сутринта й давах някакви плодови пюрета, които майка ми държи тук за резерва  Laughing Абе добре ни тръгна новата година  Laughing

Надявам се скоро да се оправим и да мога да се включа както трябва и аз  Laughing, че вече много ми липсвате  Embarassed

# 249
Пуу то човек не може да си почине от вас бре!  smile3534 Пиши та пиши.  Mr. Green
Първо да се извиня на най-готине мами които така й не успях да поздравя за Рожденните им дни. (blanc, Lorexa, Madona, Ralka_Balka и т.н.).  Embarassed Много ви обичкам.  Heart Eyes
С тези празници през декември като почнеш с Курбан байрам от 20-ти декември после Коледа, Нова година и тя стана една... Ходихме на гости на бабите, а за нова година дойдоха братовчедите ми от Турция. Оставиха леля у нас и сега тя гледа малкия. Та от толкова празници, работата ми поизостана и се надявам през януари да успея да наваксам. Освен това ще има и малко административни реформи и сега докато пак си подредим нещата ще ни е малко нанагорно. Пак ще забегна откъм писане.  Mr. Green Не ми давайте зор че чак ми става неудобно.
Аз и Токи подсмърчаме нещо и сме със зачервено гърло. Разболяхме се заедно. Сега пием разни сиропи и така. Хубавото е, че гърдите са чисти.
Иначе много се радвам, че станахте толкова активни (особено Мадонка, ама пак забегна последните два дни).
Добре дошли на новите мами!  Peace
Сега чакам и dusheto да каже какво става с интервюто за работа. Мина ли втори кръг. Така както описа кантората останах с впечетление, че ще работиш при Али Макбийл.
Хайде до писане! (сега поне два часа никой няма да пише.  Mr. Green)

# 250
А има кой  да пише  Mr. Green
Ще наваксаш Дрийсмче тя работата няма свършване, ами добре че сте си изкарали весело,и  дано бързо се оправите  Peace
vst_80 какви премеждия сте имали  ooooh!,дано скоро се наредите и да имаш настроение да разказваш и пишеш повече  Hug
Браво на бамбуча за танците ,аз от кога се каня поне на фитнес да отида ,но пусти мързел  Blush

Днес пуснах двете ми деца от мъжки пол сами на пързалка,че много щипе бузките този студ,а ние с Елица по женски бяхме на пазар,по едно време обаче бяхме в поза ,тя на конче на гърба ми, а аз балансирам с две торби в ръка  Crazy
Ставам че утре пак имам гости, а още за днес не съм готвила  Whistling  chef
Лек и успешен ден!

Сега и ако Блан и Душето се включат ...

# 251
  • гр.София
 И аз ще пиша пък!!
 Дриймс, поне по едно " Заапис" можеш да изцеждаш от клавишите Simple Smile.Работи си спокойно, а нашата работа е да ви мислим.
 Ей,на,мислех я Лори как ще долетят и къде ще кацнат. Друго си е като гледам новините от летище София да знам,че конкретно ме интересуват Grinning. wavey

Бамбуча,ще го купя това лекарство,сигурно от билкова аптека? newsm78

Елена,какво стана с бойлера?

Бахи,няма лошо да обновяваме информацията от първа стр.
 В подфорум Нашите деца много го спрягат този Додсън. Остава да го прочета.( Ама не искам от монитора)

Сега и ако Блан и Душето се включат ...
ШЪ се включим...

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 15:34 от blanc

# 252
Здравейте!
Аз днес най-накрая отидох да потренирам малко, че покрай тия празници, само ядене. И в момента се чувствам страхотно, ама утре сигурно няма да мога да мръдна  Rolling Eyes.
Анди, не само Сашко и Боби спят в една стая, ами и 4-мата спиме в една  стая. Ние живееме заедно със свекърите и въпреки, че апартамена ни е 3-стаен, те си се шират на широка, а ние ...  #Cussing out. Но, напролет ще има реформи и ще се разместваме  Laughing. Но, никога не сме си пречили взаимно, с децата, както и те не са се будили един от друг, ако това искаше да ме питаш  Peace.
Vst_80, добре  сте си дошли на Бг земя  welcome. Това с водата е много неприятно и как ще се оправите? Само да не е напролет  Wink!

# 253
  • София
  Елена,какво стана с бойлера?

Счупен е, вероятно терморегулатора, във вторник ще дойдат да го оправят, но съм изгубила някъде гаранционната карта. Утре продължава издирването.

Vst_80, добре дошли! Дано скоро се оправите!

# 254
Бланк, аз си го взех от обикновенна аптека. даже сега се чудя да ли да взема и на малчо такъв сироп, че при нас върлуват две инфекции и всеки втори е болен.
сега ще ходя да спретна един крокодайл от бутер тесто, дано да стане

Общи условия

Активация на акаунт