Отговори
# 105
  • София
Наздраве, Блан! Hug Аз още в 20ч се напих Blush Embarassed Crazy
Пропуснах - на настоящите и бъдещите бременни - здрави, сладки бебенца!  Hug Heart Eyes

# 106
  • гр.София
Аз още в 20ч се напих Blush Embarassed Crazy

И как издържа до сега? Ако ме хване пиенето ми се доспива.

# 107
  • София
Аз още в 20ч се напих Blush Embarassed Crazy

И как издържа до сега? Ако ме хване пиенето ми се доспива.
А, то силно казано напих се  Laughing - няма и 50гр да съм изпила, но ми се замая главата. С 3 в 1 се оправих.  Wink

# 108
Здравейте Hug !

Честита Нова 2008 година!
Честит рожден ден на Влади! Hug
Честит имен ден на празнуващите днес!
Желая на всички много здраве, щастие, любов, хубави емоции! Обичам ви и се радвам, че ви има! На сладкишчетата ни - щастливо детство и да са много здравички!
  Heart Eyes  bouquet  bouquet
Elwing извинявай ама не се справям с латиницата и ми е трудно писането

И ние посрешнахме новата година болни  Cry - Лори от 19h е с 39,4 градуса Т и чак сега успях да я сваля. Сега сам капнала и отивам да се пробвам да поспя.

Целувам ви  Heart Eyes Hug

# 109
  • София
Честита Нова Година момичета! Желая ви много щастие и любов, много здраве и късмет!

Честит рожден ден на Влади! Да расте умно и щастливо момче!

Ние заспахме още в 22.30 ч. снощи. Не сме чули нито бомби, нито гърмежи.  Laughing Днес ще полежа и се надявам да се вдигна на крак до утре, че пак съм на работа.

# 110
  • варненка от София
Честита Нова Година и от нас.
Честит имен ден на празнуващите днес.

Ние също сме болни, Шушето се събуди с 39,3 слагам свещички Ефералган, но май без успех. Някой помни ли по колко капки Хексалгин се даваха, че аз съм хвърлила листовката и много ме е яд. Към всичко това буха и чувам, че й хъркат гърдичките, но аз съм същата. Два дена не мога да си сваля Т, сега пак е 37,6 и съм като дроб. Чудно почваме новата година, няма що. Tired

Имаше и един бабешки лек за кашлица, но не си го спомням добре, в черна ряпа се слага захар и се пие сиропа, който се отделя, но не помня пропорции, ако някой се сеща, моля да сподели.

# 111
  • София
Честита Нова Година!
Пожелавам ви много късмет и много щастие!
Elwing , благодаря за пожеланието и аз се присъединявам. Мадона, juliana   bouquet
Ние бяхме на гости при едни съседи, с бебе на 5 месеца и батко на 4 годинки. На Марти му беше много интересно, поигра си детето, посрещнахме Новата година и към 1 часа заспа. Малко се поизплаши от гърмежите, но взе една книжка с Мечо Пух и се успокои.
Пожелавам на болните бързо да се оправят и тази година всички да сме по- здрави, и Марти е малко болен, мина една седмица откакто спряхме антибиотика и пак кашлица, сополи, но вече се оправя, аз си мисля, че е от зъбките, има вече 14, още 2 пробиват  Crazy
Пожелавам ви хубав ден  Hug
marulka_s , виж тук

# 112
Честита Нова 2008 година момичета!
Здрави, щастливи, засмени!
Обичащи и обичани!
Умни и красиви!
Нека 2008-ма да е по добра от 2007-ма!
Обичам ви и наздраве!  Wine Glass

Честито на всички празнуващите днес!   bouquet

# 113
ЧЕСТИТА НОВАТА 2008 ГОДИНА! ДА Е МИРНА, ПОЛОДРОДНА И ВЕСЕЛА. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, УСПЕХ И МНОООГО ЛЮБОВ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ И НА ПОСЛЕДНИТЕ НИ РОЖДЕННИЧКИ!
Добре дошли Бахи и кабzималка Simple Smile
Бахи наистина бих се радвала ако песничките са на Бг. за сега продължавам с търсенето - БЛАГОДАРЯ за отговора.
Мами с болни дечица - оздравявайте бързо. И не се притеснявайте за това че така почва годината - ние миналата Н.Г я посрещнахме болни...а смея да твърдя че 2007 беше за нас  хубава година. Дай Боже 2008 да е още по-хубава!

И ние си бяхме в нас, само тримата, ядене, пиене и ТВ..ама не беше лошо, сега ми се спииии, а чакаме гости...ама така е - празници.ю
Ако има именници - с гордост да си носите името - ееййй!

# 114
  • София
Привет!  Hug
Ние станахме в 11ч  Party , поне малко успях да се понаспя. Ивчо заспа в 23.45ч и по военно време спеше здрав сън, та не усети нищо.
 Аз съм с нос-чешма, кашлям, но нямам Т все още. Ивчо засега удържа фронта.  Praynig Дано и не го заразя!
ВСТ, аз мислех, че за НГ ще сте си тук вече, но явно не съм разбрала Rolling Eyes Да се оправя бързо Лори!
Марулка, не го знам този лек. Аз мисля да си взема някакъв сироп за кашлица. Бързо оздравяване и на вас, и на Нана и Калоян! Както и на всички други болнички!  Peace
 Heart Eyes

# 115
  • по света
Честита Нова 2008 !!Желая ви здраве,късмет и много,много щастие!!

# 116
Честита Нова 2008 година!
Честит рожден ден на Влади! Hug
Честит имен ден на празнуващите днес!
Желая на всички много здраве, щастие, любов, хубави емоции! Обичам ви и се радвам, че ви има! На сладкишчетата ни - щастливо детство и да са много здравички!
  Heart Eyes  bouquet  bouquet

То как да го напишеш по-хубаво?! Heart Eyes

Наш Гошо проспа Новата година, въпреки че баща му упорито се опитваше да взриви къщата. Събуди се към 2, играхме до 4 и сега спим на смени с таткото. Иначе изкарахме много приятно - едни приятели ни дойдоха на гости и хапнахме, пийнахме и се наприказвахме.

Сега гледам Шоуто на Азис...е, такава глупост не бях виждала скоро, че и Катето Евро се изявява подобаващо. #Crazy

# 117
Честит имен ден на васил, Веселина, Василена и т.н. Да си носят името със здраве!

Ние изкарахме една весела вечер... Даниел на няколко пъти се разбужда от бомбите, то не беше гърмене, трещене и пукот. Имах усещането че взривяват града. Но беше красиво с тази разноцветна заря. Сега пак спинка чопърчето...

# 118
  • гр.Добрич
Честита Нова Година!!!

Честито и на имениците днес!!!

Ние решихме в последния момент да отидем на ресторант. Много хубаво си изкарахме, толкова отдавна не бяхме ходили никъде. Майка ми дойде да гледа Ивчо, че и без това вече е самичка. Той пък и разказал играта. Mr. Green Сега баща и син наваксват със съня, а аз се опитвам да си инсталирам една игра.

Пожелавам и бързо въстановяване на всички болни майчета и бебчета.  bouquet

# 119
  • София
Мацки, искам да ви питам нещо - какво се правеше за молитвата на 40тия ден? Една позната мама пита, а аз съм изкуфяла и не помня  Blush Носи ли се нещо за църквата? Записваше ли се час предварително? Ако някой се сети - моля, споделете!
Цунки!

Общи условия

Активация на акаунт