Отговори
# 90
  • София
Нана, аз пък останах с впечатление,че често настивате. Или поне на важни дати. Помня ти сватбата.Пожелавам ти довечера да сте закрепили положението Peace.

Тц...не е лесно, нито често. Ма явно наистина целим важните дати. На сватбата беше само Калоян, ама сега и двамата сме тръшнати, а аз сега даже съм на работа.  Sick

# 91
  • София
Madona, Ralka, Blanc, Lorexa   bouquetЧестито ! С много закъснение Hug  newsm51 newsm67

Добре дошли на новите мами  Party Hug

С Яна ви пожелаваме весело посрещане на Новата година ku-ku ku-ku cheers Close-mas: Nature Snowman

# 92
Милена,после да обясниш,каква е разликата на хокейните от обикновените кънки. И,да ти кажа, сестра ми се е спазарила с майка ми утре да гледа 7-месечния братчед,за да ходят през нощта на пързалката на ез.Ариана-дето била най-голяма на Балканите. Явно ще има голям купон там. Може да наминете с кънките.

Аз третото нещо не съм го правила (на пълно шкембе-желание отидЕ), просто се възползвам от лафа.

Кънките за хокей са без зъбци отпред,а тези за фигурно пързаляне  са със-това май е основната разлика ,а и обувката нагоре се различава.Дано наистина отида поне веднъж да се пробвам. Wink
Иначе и ние все не успяваме да направим и трите неща,ама гладни и жадни не се оставяме. hahaha Joy

Много здраве изпращам на болните,дано до довечера сте кукуряк-и малки и големи.

# 93
Мацки пожелавам на вас и семействата ви весело посрещане на Новата година,да ви донесе много zдраве и късмет! Хубаво да си хапнете и пийнете довечера!
Ааа не съм аz виновната zа оживлението тук.То си беше оживено отпреди,аz zатова се zаписах.
Бланки zа детските градини ще раzкаzвам друг път,че е много дълга история и да не ви zанимавам сега на праzника точно.
Айде приятно и умната cook Drunk

# 94
  • варненка от София
ЧРД на Мадонка и на Ралка Балка, със закъснение, но пък с най-сърдечни пожелания за много здраве, щастие и късмет.

Ние се подготвяме усилено за празника, ще празнуваме вкъщи, но и аз съм в редиците на болните, не мога да си сваля температурата, стигна до 39, пих течен аналгин, парацетамоли не и не. Ето сега едва успях да я сваля до 37,8 и ми светна пред очите. Аз сега пък ще похваля моя мъж - цял ден готви и приготви празничната вечеря, аз вчера успях да направя само тортичката - торта Гараш и ви черпя с нея.

# 95
Мили майчета, пожелавам ви весело посрещане на НГ и това, което сте си пожелали за старата, но не се е случило, нека се сбъдне през новата!!!

# 96
Честит рожден ден на Мадонка и Ралка-Балка!Момичета пожелавам ви да сте здрави и да имате най хубавите и умни деца на света!Нека във всеки ваш ден има поне един щастлив миг!

Извинете ме за голямото закъснение ,но не стигнах до компа вчера,тъкмо отворих форума и ми звънна сестра ми и си откарахме едно 2 часа приказки,после гости имах и така.

На болничките им пожелавам да оставят всички болести в 2007 ма година!  Hug
а за кулинарките ,какво да ви кажа ,клавиатурата ми се намокри от лиги вече,майсторки сте няма спор ,браво ,  chef а как ми се иска да съм ви наблизо и да ви идвам на гости  smile3508
Ние сме на винен кебап с говеждо месо и гарнитура пюре ,баница и разни там салатки,торта ще направя за Ивановден за мъжо специално .
Бахи ,аз да взема да направя една обиколка в Европа преди да минем океана ,Душето ми е обещала едно виенско кафе ,ако и ти предложиш един щолен ,няма да имаш грижи с гостите  Mr. Green
Добре дошла на новата мама  welcome Тук е весело!И да не се скатаеш ,искаме разшифровка на името ,повече инфо за вас с малкия ,снимки ,тук не се влиза лесно  smile3503
Миленка честита придобивка! Със здраве да си ги караш!Ако ти отеснеят пързалките,ще ми идваш на гости ,в Канадата лед да искаш  Mr. Green Hug
Валка ,айде душо проси си си лаптоп от Дядо Мраз ,че не може така набързо!

И за завършек ,пожелавам ви да си изкарете старахотно тази вечер ,да се повеселите ,да си пийнете (не пушете че кожата се съсипва ,а остаряхме с още една година  Mr. Green) ,и другото нещо  luvbed че догодина може и да попълним редиците с някоя друга Дева или Везни  Mr. Green
С две думи оставете лощото зад гърба си,и дано се сбъднат всичките ви мечти,за да имате място за други по големи!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!  Hug

# 97
Марулка, аз торта Гараш не ям, но с удоволствие се наслаждавам/визуално/ на това произведение на изкуството  bouquet
МамаМарго, това последното истина ли е или се бъзикаш с нас?
Аз преди малко разбрах, че на 02 цирка у нас ще е пълен. Сестра ми се обади да пита мога ли да гледам племеничката. В този ден ще има още едно бебе /Деница/ и 10-тина 8-9 годишни хуни. Познайте вечерта как ще изглеждам и как ще се чувствам Mr. Green, с една дума идилия

# 98
  • София
Аз все още съм на работа Sick, но искам преди да стигна до вкъщи и да се бухна директно в кревата, да ви пожелая от все сърце много здраве, много щастие, любов, искреност и борбеност пред новата година!   bouquet Hug

# 99
Първо искам да пожелая бързо оздравяване на всички болнички...много гадно точно да празниците да се чудиш как да сваляш Т.  Confused
Аз чакам гостите да дойдат, а тати и Гого спинкат. Mr. Green

Мацки, пожелавам ви много здраве, късмет и берекет през новата година!
Да сте винаги усмихнати, с много топлина и обич в сърцата и душите си!

# 100
  • у дома
ния спинка до камината, ние с татито мезиме и пийваме  Mr. Green мислих, мислих и накрая реших да споделя нашата трапеза с вас - скромна, но от сърце!  Heart Eyes

ЦЪК-ни  Tada

весело посрещане на новата година! много късмет, здраве, усмивки и любов за всички!  Hug   bouquet

marulka, разменям парче рафаело за парче гараш  Mr. Green

относно кой хапва сладките неща у нас, предимно аз  Mr. Green помагат бабата, дедото и вуйчото  Mr. Green

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 23:01 от blueeye®

# 101
  • гр.София
 М-м-м,Блу! Не,че имам място в търбуха,но благодарности за споделената трапеза Hug
 И ние започнахме с торта-часовник,солена.
 Току що приспах София и пак слизам долу при родата на таткото .
 София типично взе да изперква от превъзбуда и преумора и няма смисъл да я мъча до 12ч. Накрая вече пееше с пълно гърло заедно с Лили Иванова...
 Пожелавам болните ни да оздравеят скорострелно Praynig Peace Praynig
 Мир и щастие в домовете ви!

# 102
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА Е МИРНА И ЗДРАВА ЗА ВСИЧКИ! Hug
При нас е страшно, но предполагам, че навсякъде е така.
Днес мойто момче става на 8 години и по този повод ви черпя сромно, но от сърце/ пак не разбрах за картинките на екрана/  newsm38 cook cheers Drunk

# 103
  • София
Честита Нова 2008 година!
Честит рожден ден на Влади! Hug
Честит имен ден на празнуващите днес!
Желая на всички много здраве, щастие, любов, хубави емоции! Обичам ви и се радвам, че ви има! На сладкишчетата ни - щастливо детство и да са много здравички!
  Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 104
  • гр.София
                                   Ч Н Г ,мили мами!     newsm51 newsm51 newsm51

Албена ,Честит Рожден ден на Влади-умен,силен и добър да расте newsm59

Елвинг,наздраве Hug

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 01:08 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт