Отговори
# 75
  • В ЛЮтеницата
Мадонка, дано Нори се оправи по-бързо! А за празнуването - не се коси - аз съм писала на Дядо Мраз всички дни да са ти празници  Hug!

Пак разни вкусотии раздавате, показвате, а аз пак не си влизам в дънките  Crossing Arms

Анди, и Лора от известно време е ужасна през нощта. Не дава да бъде завита, търкаля се непрекъснато, рита и дори се придвижва с пълзене. Добре, че аз спя като застреляна. И не й е от зъбите, защото вече са 16.

Пак са много хубави децата ви на снимките. А Найа на Дани ми се видя много пораснала и отслабнала, ама сигурно защото я крие и я показва рядко. Бубче, покажи Ината, че и нея няма да я позная сигурно!

kabzimalka, привет! Казвай бързо кое точно е "малко"  Laughing?

П.С. Ember, как можах да забравя  Embarassed! Браво на мъжа ти! Кажи му, че от форума казаха следващият път да ти запише и час за СПА процедури и да те посрещне с букет! (Това моят никога не го е правил, ама поне ти да се възползваш щом ни слуша  Laughing)

# 76
  • гр.Добрич
 В последните минути и аз да кажа: Честит рожден ден на Мадона и Ралка Балка.  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошла и на Kabzimalka! Между благотворителността да намираш повече време и за нас.

# 77
Айде, и аз с последния влак: Честит рожден ден на Мадона и Ралка Балка!!!
Привет и на Kabzimalka! Добре си дошла, във форумчето е страхотен купон!!!
Аз с четири очи гледам да се изтъркаля 2007г.
Много нерви, много болести, близки хора си отидоха... Sad
Искам да я оставя зад гърба си- с надежда, че Доброто предстои  Hug
Да си призная- срам ме хваща като гледам какви кулинарни чудеса творите Embarassed
Аз уж съм жена с опит... пък и прилично се справям в кухнята.... напоследък се излагам като кифла. Ядем само творения, които изискват максимум един час готвене, а и все по- често впрягам таткото с приготвянето на аламинутите. Ето, за утрешния празник ще се събираме с брат ми- моето участие се свежда в правенето на 1 /цифром и словом- една/ салата. ooooh!
Ще трябва да се взема в шепи, че това, моето на нищо не прилича Whistling

Утре пак ще драсна. Сега едва тръшнах малкия таласъм да спи /имам чувството, че е перпетуум мобиле- непрекъснато произвежда енергия/, боли ме гърло, та не мога да спя /то на фона на мъжовото хъркане си е трудна задача/
Лека ви нощ!

# 78
  • гр.София
Мадона,още ли се подвизаваш тук ? Ще си запомниш РД-то с толкова перипетии с болести. Пази се и си почивай Hug
 И да ти отговоря-нямам усещане за възраст, жалко,че и акълът ми е на това мнение.

Бахи,казах ти вече,добре си изкарахме Wink Я разкажи,как е при вас с яслите и градините.Или нямате такива планове засега?

Пепър, а да не би да знаеш кабзи какво е? Simple Smile И тая ли нощ няма да спим от любопитство?

Бебон, не го разбрах това за главата и Zzzzz ( тук се почесвам глупаво)

# 79
Момичета,привет... Голямо раздвижване с тази Бахи....браво!!
 smile3523
Добре дошла и на новото ни попълнение.
 welcome
Мадонка,мило бързо да ти оздравява малкото човече и никаква болести повече да не ви ловят  Praynig

За вкусутиите нямам думи....,ама спрете се малко,че и на двата тоалета дето си бях намислила им изхвърча по едно копче  hahaha

Днес съм много щастлива    Stuck Out Tongue Winking Eye  newsm44   Stuck Out Tongue Winking Eye -след 3 поредни дни търчане   animal037  из  3-те мола днес Триумфирах и аз като Маргото ,но подаръка,който ме усмихна са  хокейни зимни кънки   Laughing  И си вървя нахилена през НДК -гледам ледена пързалка-е,малко ми остана да обуя кънките и да ги сефтосам,ама пусто нямаха гардероб и щях да съм много смешна с всички торби,чанти и пликчета да се юрна  да карам.  perko ...пък и не съм сигурна до колко си спомням от предиииии 10 г ooooh!

Блан-радвам се,че сте изпразнували с тия три неща  Wink ,ама кажи как изкарахте онзи ден с приятелките?
Анди-Мартина спи при нас от 3-4 месеца и голям бой през ноща-кръчета в лицето,кой на кого ще издърпа одеалото и така.

Пък Марти от 3 дни е с конюктивит  #Crazy  А утре за първи път ще я оставя да спи при баба си и ние с татито се омитаме да копунясваме.И на 1-ви ще спя до обяд!!!

Пожелавам ви весело посрещане на НГ.. Hug   superuu Drunk newsm22 newsm24  ura dazzler1 dance
Утре ще пробвам пак да се включа.

# 80
  • гр.София
Милена,после да обясниш,каква е разликата на хокейните от обикновените кънки. И,да ти кажа, сестра ми се е спазарила с майка ми утре да гледа 7-месечния братчед,за да ходят през нощта на пързалката на ез.Ариана-дето била най-голяма на Балканите. Явно ще има голям купон там. Може да наминете с кънките.

Аз третото нещо не съм го правила (на пълно шкембе-желание отидЕ), просто се възползвам от лафа.

# 81
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДОНКАТА И РАЛКАТА!!!(със закъснение)

Мадонка ами и аз знам за кучешките зъби, че се изкарват трудно и по-късно, но явно при всеки е индивидуално, за сметка на това пък ние си нямаме един от долните 4-ри  резци, та си седи незнам от колко време с трички Simple Smile Та Вики си има 15 зъбчета Simple Smile

Добре дошла на новата мама!

Валка и ти си майстор кулинар, хич не се крий Simple Smile  Мен ме домързява в това отношение Simple Smile

Ember ти направо имаш златен мъж  Peace, моя ако трябва да чисти  Thinking после трябва да повтарям след него Simple Smile
Blanc това за главата и Zzzz , което е написала Бебонка е че ще ляга да спинка(Zzzzz)  Mr. Green
AndyB май всички дечица са в такъв период на обикаляне на цялото легло като спинкат. И ние сме така, то не са ритания в главата, някой път даже спя на една педя разстояние, защото принца трябва да заеме цялото легло Simple Smile

А пък ние снощи си прекарахме супер. Излезохме уж на кино от 22.30 ч. и се прибрахме в 6 сутринта  Mr. Green От киното забихме в дискотеката и там като се почнаха едни водки, едни танци Joy, голямо шоу беше. И така се напихме и на сутринта ядохме шкембета  с бири в едно кръчме Mr. Green Та и ние така ядохме , пихме и тея три неща Rolling Eyes И днеска едвам отлепих в 12 часа, но трябваше да се става, че магазините ме зовяха. И до 19 часа обикалям като луда , за да си търся блуза за ресторанта утре, та накрая щях да си артисам без блузата. И сега едвам гледам и вместо да си легна аз седя пак на тъпия комп Crazy

Айде лека нощ!
Ако не пиша утре ви пожелавам Приятно посрещане на Новата година -2008г.
  bouquet   

# 82
  • София
Добро утро!

Ние сме болни и двамата. Почти не сме спали с Митко цяла нощ  плаче това дете. Носът запушен, гори, лошо му е...абе...опазихме се цяла година и баш на края на Дунава се удавихме. Че и аз барабар Петко с мъжете. Гърлото ме дере, кашлям като магаре и май Колдрекса няма да ме спаси. Ще видим до довечера какво ще стане. А и съм на работа Sick

# 83
Първо да кажа Весело посрещане на новата      и не на последно място Честит Рожден ден на патерици на мамите ни! 
Добре дошла на кабzималка!
Нана, ние почти сме възстановени с малкия. Същата работя бяхме. Една нищо и никаква хрема, а много ни мори. Почти две седмици се влачихме.
Новата година ще си я посрещаме в домашна обстановка, за сега нещата при нас са мълчание и тишина, но това е по-скоро бомба със закъснител. Незнам. Нещата въобще не са розови. Дано новата година е с нов късмет. Почти съм се отчаяла че аз ямам такъв.

# 84
Пууу много болнички, желая бързо да оздравявате!  Praynig  Hug

Blanc, пълнен е злато http://valstef.multiply.com/photos/photo/40/6  Laughing 

Ади, сложих  каквото имам - кис. краставички, царевица, сварени яйца, кремвирши, салами -камчия и шпек, сирене настъргано и малко кашкавал  Peace

Леле Блу, аз си мислех че тортата ти е солена  Blush

Мадонка, за писмото към дядо Мраз съм супер навита, поне ще се изпълни мечтата на мъжо за лаптоп и няма да ме юрка за форума  Crazy

Айде ставам после пак  Hug

Последна редакция: пн, 31 дек 2007, 10:36 от val_stef

# 85
Привет и от нас Laughing
  Аз поприбирам,че бомба е паднала в къщата Twisted Evil и ще се гласим да ходим в свекървата Laughing
 Тази годино съм по гости Wink и много ми е добре Grinning Слагат ми ,гледат детето Mr. Green Но така ще е,тази година свекървата,до година снахата Joy Като гледам Какви гозби готви сватята... Laughing няма да се отърве от нас.
    Ние поне за сега се справихме със сополите пу...пу..
 А със зъбите сме назад само 8 си имаме Whistling
  Болничките бързо оздраявне Hug
  Трябва да ставам,че Наско реве за филмче Close и се тръшка по земята
  Весело посрещане на Новата годиа! Нека тя ни донесе повече здраве и спокойствие!
                             love001  love001  love001

# 86
Момичета, влизам за да ви пожелая Весело посрещане на Новата година Hug Пожелавам ви на вас и семействата ви най-вече здраве, много щастие и разбирателство  bouquet
Аз след малко ще пратя мъжката половина на кънки, оттам да вземат едната торта и последни покупки, че при нас се очертава празнуване до 02.Януари - първо баби, после дечица и така. Пък ние с Деница ще домакинстваме. Засега тя се забавлява с едни балони, които се пукат само като ги докоснеш. Аз се ядосвам, че са некачествени, а тя така се забавлява милата Laughing
Засега чао и ще се "видим" догодина. Hug

# 87
  • гр.София
 Elli78, Albena Vladi, весело изкарване.
И аз ще съм от готованките,дето ще седнат наготово,но нямам угризения,понеже готвя и шетам поне 360 дни в годината.
 Ще надничам и във Форума.

мимс, Бебон го е писала в ранния следобед,та не ми хрумна,че й се спи Hug
 След малко излизаме на пазар за храни и напитки-представям си ,каква лудница ще е .

Нана, аз пък останах с впечатление,че често настивате. Или поне на важни дати. Помня ти сватбата.Пожелавам ти довечера да сте закрепили положението Peace.

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДОНКА И РАЛКА-БАЛКА -БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  Peace   bouquet  bouquet  bouquet,на патерици,но от сърце  Heart Eyes
Валка,Адрианска много са ви хубави кулинарните изкушения  Peace
Анди със спането и при нас ситуацията е същата  Cry,а днес неиска и да яде,явно зъбчета я мъчат,но не ми дава да видя,кара само на плодови пюрета и сокове  Wink,иначе засега има 12 зъба и друго нищо и няма,дано да не ми се разболее  Praynig
Добре дошла на кабzималка Hug
Миленка,честит ти подарък  Peace и многооооо да се пързаляш  Party
Мимсс направила си тренировка преди Нова година  smile3521,аз се съмнявам дали ще мога да издържа на този ритъм  Embarassed

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ ВСИЧКО ЗА КОЕТО СИ МЕЧТАЕТЕ!

# 89
  • София
Привет!
Добре дошла на новата мама с трудния ник Laughing  и бебе Доби!  Hug
Весело посрещане на НГ ви желая! Нека сме здрави, щастливи и късметлии!  Heart Eyes
Може и пак да пиша, ако ме оставят  Wink
Болничките да оздравяват бързо (и аз в туй число Tired )
Поздравления за кулинарките! Новото име на ресторанта е супер!  Wink
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт