Отговори
# 60
kabzimalka, добре сте ни дошли   bouquet

Мадонка, мерси за почерпката  Laughing
И аз днес съм много силна в кухнята, тортата е готова, тараторчето също и картофеното пюре   chef Сега ще къпем Пъцка (партизанското име на Али) и продължавам да махам по набелязаните гозби за празника  Crazy
Блу и аз си мисля тия снежковци да направя, но чак утре твоя няма ли да се размекне до тогава   newsm78 Ама Рудолф, много як си го направила  Laughing
Бланк, крокозъбела става много бързо. Тестото бързо втасва докато си нарязах нещата за пълнежа и беше готово, после разточваш, пълниш и му оправяш външния вид  Mr. Green След това в незагрята фурна го бухваш и той там си довтасва. Изпича се за 25 минути, изстива и се изяжда целия на веднъж  Joy Поне моя мъж така направи, заколи му главата и го опатка за нула време  tooth Добре, че го снимах да го има на снимка поне  Wink

Ние сме с 13 зъба   Flutter 14-тия почти боцка, но са ни надути и последните 2  Crazy

Айде отиваме да се къпем  Grinning

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 18:43 от val_stef

# 61
  • София
kabzimalka добре дошла!  bouquet

При нас зъбите са 11, а 12-ят пробива в момента и е ужас.  #Crazy

# 62
  • гр.София
  ooooh! Той бил и пълнен-крокодилът.

# 63
Честит РД на Мадона и Ralka Balka! Пожелавам ви да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Добре дошла на kabzimalka  Laughing!
Ember, пожелавам ти хубаво да си починеш след толкова много работа  Peace.
Блу, поздравления за Новогодишната торта  Peace.
Вижте и аз какво сътворих вчера. Малко по-различен кекс по рецепта на Звездев с тиква и ананас тук и тук. Стана много вкусен и със сигурност ще го повторя  Grinning. Аз днес имах среща с едни съученички и си полафихме по женски  Grinning.
Вал, ти с какво го напълни крокодила и отгоре маже ли се с жълтък?

# 64
Ехей, и днес си имаме две сладки мами - рожденички! Да сте ни живи и здрави, и от двете очакваме по още едно сладко бебче! (е, едното ще е по-скоро от другото Wink)

Мадона, страхотна почерпка си ни спретнала, ама хич не е нискокалорична! Wink
blueeye® , и още не мога да си обясня как вашият тате не обича сладко?! newsm78
elli78, Наско е много сладък на снимката... абе въобще са страшна двойка с Алекс. Hug

Незнам какво му става на Гого напоследък, но освен че спи само при нас, по цяла нощ е едно ужасно въртене, пълзене и обръщане по спалнята, а да не забравяме и реването. Rolling Eyes Такъв ужас не е било никога... newsm78
Ние мислехме да ходим на вилата утре, но едното детенце вдигнало Т и плановете се провалиха. Сега въобще незнам какво ще правим, защото вариантът е да се събираме на гости у родителите му, а не ми се рискува да се сдобием с още един вирус. Накрая може да се окаже, че ще празнуваме на площада. Mr. Green

# 65
  • София
Ох, имам още цял час, а  Митко се обади, че Калоян не е добре. Сополи шурнали и плакал само да го гушка Cry Дано бързо мине това време да отивам да видя какво става...Май болни ще посрещаме Новата година ooooh!

# 66
  • София
Честит Рожден ден, Мадона и Ралка! Пожелавам ви всичко най- хубаво!   bouquet  bouquet

# 67
Бахи, много се радвам, че на тази важна дата сте се гаджелосали с Бахчо, вероятно ще раждам обаче месец май, тъй като ще се наложи второ секцио. Айде сега ти върни жеста и вземи направи един термин, примерно за моя следващ рожден ден. Трогната съм за шпионската титла, не я давам никому.
И как да пиша по_малко като сте толкова много?Надминавате и семейството на мъжо даже. Докато ви мина всичките и то роман станало.

Ей, затуй става въпрос и аз не мога им насмогна и после що всичко било в цвят цикламе. Ще им се измъчат очичките с този кич.
Ксеналгин и Хексалгин едно и също ли е? Това давам за температура, но и аз като я видя над 38 и отгоре.
Блан, каква старост, кви пет лева. Ти си си младеж по душа и тяло даже.
Леле, Нана, как не ти се пие, не знам. Аз откакто не мога да пия поради бременности, кърмения и кво ли още не, така ми се е допило, че човек ще каже че съм най-голямата алкохоличка на света. И от съвсем скоро страшно почнаха да ми липсват цигарките. Въх дано не почна пак, че голяма мъка ми беше спирането преди две години.
Не знам за вас ама и на мен ми изпадаха очите по шоколадовите изкушения и ягоди, не помня от къде ги взех, ама реших да споделя взетото с вас, че да не стана съвсем слон. Пък като ви се дояде бг варианта му е този дето Миленка го е пратила като картичка. Милка с ягодки и шоколад. Мнмммммм много вкусно.
И Валка, наистина не скромничИ. Крокито ти е върхЪ. Да пиша ли на дядо ти Мраз и на теб да донесе лаптоп, че с татито да не се борите за комп? Няма да ни изтърваш от поглед, я! То ако няма комп, кой знае какви красоти ще заформиш в кухнята, я не се хаби.
Бебонка, вие от март ли се преселвахте отново във Варна? Дано има места в яслите. Аз се отказах за сега.
Мимс, наистина ли бре, всички кучешки зъбки? Ако е така, завиждам ти да знайш. Те нали най-трудно и бавно избиват.
Бамби, как сте с Ицето, каква болежка имате вие? Аман от антибиотици.
Ембър, да поздравиш мъжа си, за хубавата работа с “облизването”. Дано му стане навик.

Честит Рожден Ден на моята мила и красива Мадонка-Бонбонка и Ралка Балка!

Мадонка Бонбонка и Ралка Балка БЛИЗАЛКА. Ех, че вкусно! Честито и на теб и на още една мама, която е родена на 30-ти - tsveti_bg.

Елионка ли мернах в темата или не съм добре с очите? Тоест познах Димана в един аватар.

После ще довърша дъъъъъъългия си пост, обещавам!
[/color]

# 68
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧКИ МАДОНКА И РАЛКА-БАЛКА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКИ ХУБАВИ НЕЩА НА СВЕТА, МОМИЧЕТА!  bouquet
Ембер, няма да спрем да го хвалим твоя мъж Wink/аз чак такова нещо няма да дочакам/.
Добре дошла на новата мама welcome
Спирам, че трябва да къпя Деница. Пък и четох по диагонал и ще взема да се изкажа неподготвена.

# 69
  • у дома
val_stef, от началото на седмицата съм се захванала с фигурките  Mr. Green направени са от млечния марципан и ги бях оставила на стайна температура, за да изсъхнат добре  Peace няма опасност да се разтекат, поне се надявам  Mr. Green аз днес успях само с тортата и баклавата, утре всичко останало  Crazy
adrianska, кекса изглежда мноооого апетитно  Hug
Andy и аз това се чудя  newsm78 повечето неща дори не ги и опитва  Crazy

ама много ми е мъчно като чета само за болнички, температури..... да оздравяват всички, ей  Praynig  Hug   bouquet

# 70
  • по света
Честит рожден ден на Мадонка и Ралка Балка!!!

# 71
Честит Рожден ден на Мадонка Шпионка smile3525

Пожелавам ти още дълго да ни радваш с бодрия си дух,а също и с много Мадонки и Мадончовци  bigdance2

Честит рожден ден на Ралка Балка Flowers Rose

# 72
Мерси и на останалите майчета, с прекрасните цветя и пожелания. Супер сте.
Валка, то мойто крокодилче не мяза на такова. Твоето си е цяло произведение на изкуството, няма шега, няма измама. Запалих се аз по таралежите на Блу и правих скоро едни подобни като източа фотото ще покажа да се посмеем. Създавам явно нови животински видове.
Е, значи Блан имаш арт подарък и от щерката. Щастливка! Туй за варненския лаф, не е нашенски, мисля че беше от един филм с Тодор Колев, ама не съм сигурна.
Блу, пак си се справила за шестица. Ама щом като мъжът ти не яде сладко, кой омита вкусотиите. Казвам ти пак, пращай към Варна, някоя трохичка ако остане.
Ели, добре че той не се е наранил. Пък загорялото нали е полезно за стомаха.
Бебонке, близо-близо, ама не сме се виждали повече от година май?
Kabzimalka, добре дошла при нас, моля те не изчезвай, вземай пример от Бахито. Нашата гордост.
Блан, наистина е ужасно лесен тоз крокодил, не се плаши от месене, точене и туй онуй. Щом аз успях няма начин да не стане при теб. Вервай ми.
Ади и твоят кекс изглежда вкусен с тези тикви и ананаси. Аз вече отказвам да ви гледам красотите. Имам чувството, че пълнея и само като гледам.

Хайде и ние да се включим в отбора на болните – на Анди другарчето и Калоян на Нана. Малката Мадонка искаха да я вземат да я сложат на системи. Нали ви бях казала, че е с висока температура – 39,5 от онзи ден. Ту я свалям с оцет и нурофени и хексалгини, ту пак се покачва. Ангина. Изписаха й антибиотик Аугментин, но от силната деряща кашлица тя се задави и почна да повръща всичко – лекарства, кърма, вода, храна, абе беше на път да се обезводни. Хайде пак по доктори и то в почивните дни. Препълнени кабинети, обмяна на още бацили, късане на нерви, пълна програма. Та доктора вика вземай тез свещички за повръщане за дупе и ако пак продължи да връща всичко – води да я дупчим и да слагаме системата. Аз инато магаре – не та не. Овладяхме положението. Днес е по-добре, но пък е адска лигла. Всички й уйдисват на акъла и аз страшно се дразня. Та затова няма да празнувам. На обяд ходихме на ресторант с част от близките и явно ще се празнува януари подобаващо. Здрави да сте ей. Всички болести да оставим в тази 2007 година.

# 73
  • В ЛЮтеницата
Честит рожден ден Мадона! Бъди здрава, щастлива и доволна! И по-често да си Примадона, отколкото Мадона  Wink!
Честит рожден ден Ралка! Бъди здрава, щастлива и любима!

# 74
Да не си помислите,че съм ви zабравила.
Добре дошли на кабzималка и Доби. Тъкмо на време идвате да ме подкрепите,че и аz от скоро съм тук. Как ги иzвадихте толкова много zъби? Ние сме още с 9.
Бланк честит ти бодиарт.Нищо не каzваш, как иzкара?
Еmber zа тарифата ще се раzберем,няма страшно.Той мъжо и беz това беz да плаща не научава. Даже и на бг не можах да го науча,та ходеше на уроци при бившата ми класна,че да плащал.Не че научи бг де,той калпаzанин,хич не  учи.
Радвам се,че най_накрая си вzе и ти малко почивка.Нарадвай се сега на принцесата,че и Алекс много й се гласи Grinning
Анди Б и ние от един месец насам сме така със спането,направо ужас.
Vst80 мерси zа двата пъти добре дошла. Кога ще се връщаш ти от тая Испания? По обратния път може и преz Германия да минеш,ей го къде е.
Тъкмо щях да каzвам,че Pepper ми се губи и тя вzе,че се zаписа.
Нана и на теб не ти е лесно.
Адрианска много апетитно ти иzглежда кекса  Stuck Out Tongue Winking Eye. Блу ти голяма торта,голямо нещо,ама как ще zабравиш да му сложиш шалчето ЦЦЦ. Направо ме zасрамвате с вашите вкусотий.Хич ме няма да правя сладки кулинарии. Ресторантът предлагам да се каzва: AdiValBly&MarulVST80
Maдонка като ни е zле,все такива скромни почерпки да се черпим. Много малко време ми даваш,само 3 месеца, нас zа юнака ни трябваха 4 години.Бърzата работа ...нали zнаеш. Нека се поглеzка малко Ели де,ти пък сега,болно е детето,какво искаш от него?Така по_лесно ще й мине.Жалко,че е трябвало да жертваш праzнуването на р.д.,ама ще има и други.И се радвай,че се е раzминала със системите.
Ако съм пропуснала някого,да ме иzвинява.

На всички болнички бърzо оzдравяване и само с някоя настинка да се раzминете.
Чужбински мацки къде се губите?

Общи условия

Активация на акаунт