Отговори
# 45
  • София
Честит рожден ден на Мадона и Ралка Балка! Много щастие и късмет през новата година!

Бахи редактор съм в Дарик нюз - www.dariknews.net - работата ми е да редактирам материалите на репортерите на Дарик радио и да ги качвам на сайта, да пиша собствени материали и понякога да превеждам новините от света от западните агенции. Разбира се има много идиоти, които и се обаждат и пишат, въобще светът е пълен с хора, които страдат от американския синдром като видят камера или микрофон да кажат "Здравей, мамо" Mr. Green

Отивам да готвя, че следобяд съм на работа.

# 46
  • София
Честит рожден ден на Мадона и Ралка Балка! Бъдете здрави, обичани, щастливи! На бъдещата мама - лека бременност и леко раждане!  Heart Eyes

# 47
Честит Рожден Ден на моята мила и красива Мадонка-Бонбонка и Ралка Балка!
Да сте здрави, щастливи и все тъй красиви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мадонка, а на теб слънчице ти пожелавам безпроблемна бременност до края и да гушкаш още едно сладко, чаровно, здраво малко патенце също като кака!
  Heart Eyes

Иначе за мъжо направо няма свикване просто като ме види че съм във форума и все се цупандри, супер го дразня, че кибицам тук, а на мен си ми е много уютно   Rolling Eyes  Затова като си е в нас влизам супер на бързо, че уж да не го дразня  Crazy
А за крокито Мадонката / стига си се скатавала мило и с твоите кулинарни творби  Wink/ ме беше запалила преди доста време, ама аз чак тия дни го направих  Embarassed  Тъй че за ресторанта БлуМарул, аз ще съм чирака, не мога да се меря с двете ни сръчни готвачки, предлагам vst_80 да е третия готвач  Grinning
Ето тук я има рецептата за крокито:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.msg2053057#msg2053057

Бамбуча да оздравявате миличка  Hug И на всички останали болнички желая да изпратят старата година здрави!  Hug

Бахи, аз нали те хванах бе мило че гледаш снимките  Mr. Green то ти се издаде де  Wink  Hug

Ставам, че пак ще ми се сърдят  Crazy

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 11:22 от val_stef

# 48
  • гр.София
 Привет!
 Ч Р Д , Мадона! Запази силния си дух,бъди влюбена и много обичана.Чакаме с нетърпение здраво и красиво Мадонче!

Ч Р Д, Ралка-Балка! Бъди здрава и щастлива,мъжете ти само да те радват и обичат,да имаш повече свободно време за себе си и за нас!

Благодаря на поздравилите ме снощи по  тъмна доба мацки Hug
 Блу,обичам Бейлис!
 Валка,сподели за колко време го направи това кулинарно чудо.Цял ден ли ти отиде? А за колко го изядохте? ( за крокодила иде реч).

Ние сме решили въпроса с компютъра. Аз пред него, Любо на леглото,с лаптопа.Готов е на всичко,само мир да има. Пепи има един скапан стар комп. в стаята.Само София не е е съгласна с разпределението.
 Елиа,снощи и аз се мъчех с нея на ръце да пиша,тя два пъти ми изтрива всичко.
 Накрая й връчих 2 фулмастера-червен и кафяв,свалих я на земята,протегнах крак (с голи крака седях) и й казах : Рисувай! Joy
 Мили мами,сега съм с целите крака  и бедра в бодиарт.

Ембър,специални поздравления за мъжа ти.По-често да го прави, а ние ще го хвалим редовно във Форума Peace
 И сега разбирам,защо и ти като Ралка-Балка се побираш в юношеската номерация дрехи-за кг.говоря,не за ръст.След като караш на плодове...

Ние снощи ядохме,пихме и ей тия три неща... Grinning( Много готин лаф,виждала съм го в някакви теми на варненки из Форума)
 Не знам,как ще преживея и трапезите утре вечер.
 А около мен пълно с козирози.Майка ми три дни преди мен,леля ми след НГ.Плюс две близки приятелки. Питайте,как се живее с козирози Twisted Evil?!

За Т- никога не ми се е случвало да отшуми от само себе си.Ако не вземем мерки на 38С ,тя ще стигне 40. Съдя по Пепи и по себе си.
 Може би съм страхлива.Чела съм съвети и при много висока да се изчаква с лекарството,но не смея.

# 49
  • у дома
как да не ви се пофаля: докараха ни диването, точно след като приключих с новогодишната торта  Mr. Green и аз много уважавам бейлисчето  Crazy Mr. Green

ставам, че на диването зъби му растат  Crazy

# 50
Здравейте Laughing
 Най накрая успях да се докопам до тук Mr. Green При мен проблема е с малкият ми мъж Wink Само филмчета гледа и ако аз седна на компа,идва да бута или го изключва Twisted Evil не може да се разберем Mr. Green
  Честит Рожден Ден Мадонка! Много здраве и любов ти желая и още една звездичка да грейне във вашия дом Heart Eyes

Ч Р Д, Ралка-Балка! Здраве ,любов и щастливи мигове с твоите мъже!
  Ама какви вкусотии готвите,браво на вас PeaceЗащо така аз все не намирам време да сътворя нещо Thinking а хобито ми беше да готвя преди да се роди зверчето.
 Вчера беше при баба си,а ние поизлязохме Wink и дискотечка видях.Но детето пак се е проявило,този път не е ревал за мен,но много бели направил ooooh! Пуснал котлона и докато се приспиват в другата стая,яденето загоряло и една пушилка ooooh!ужас,ще подпали къщата.Отделно и други пакости. Close
  Пак има и болнички Tired и ние се борим още със сополите,но добре,че е само това,дано не става по лошо Praynig Бързо оздравяване на всички Heart Eyes
  Хайде лек ден от мен,надявам се довечера пак да се включа Wink

# 51
  • гр.София
 Леле, elli78, ако знаеш само,как вървя и гледам -контакти и ключове на печката.Уж трудно се прещракват,ама знае ли човек...
 Блу,и аниматорски способности имаш-ти си готова за работа в Холивуд с тези кукли-фигурки.Снежният човек е много забавен.

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАДОНКА и РАЛКА-БАЛКА!Много здраве и късмет!
Мадонка, а на теб едно здраво и послушно бебче!

Бахи, само трябва да се разберем за тарифата и ти го пращам. Mr. Green
Блан, не карам само на плодове, всичко хапвам, ама сигурно много енергия изразходвам.Никога не съм била толкова слаба, сега съм 4-5 кг. по-малко от преди да забременея. Peace
Блу, много идейна торта!Браво! Simple Smile

Днес вече не съм на работа, три дни ще съм си в къщи.Вики от сутринта не ме пуска да мръдна, затъжила се е за мен. Heart Eyes

# 53
  • у дома
Блу,и аниматорски способности имаш-ти си готова за работа в Холивуд с тези кукли-фигурки.Снежният човек е много забавен.

хахаха май ще трябва да те почерпя следващия път като се видим  Joy само дето бях забравила да му сложа шалчето:

Laughing

# 54
Честит рожден ден на Madonkata , с пожелания за много здраве и сили, лека бременност, щастливи мигове и либов ,разбира се!
  bouquet
Честит рожден ден на Ralka balka , желая ти здраве, щастие !

Немога да мисля повече, отивам да ударя една глава Zzzz

Незнам що целия текст стана цикламен, сигурно щот съм по-близо до Мадонка Thinking

# 55
Уф, счупих си очилата! Confused Close
Намериха кога да се счупят. Crossing Arms
Сега ще трябва са се пробвам с лещите, че нови ще има след Нова година.
Залепихме ги временно с лепило... Crazy hahaha, много съм готина... Flutter
Поне да ме изкарат няколко дни.

Къде сте всички?

# 56
Великолепни сте! Обичам ви! Много! Кога ли ще се запозная с всяка от вас?  newsm78 Време е за черпня, че корема ми стърже милия от на Блан фруктовата диета. Но нали трябва да се пазим и за утре. Нещо съвсем скромно от нас, но от сърце.

# 57
  • София
Тук сме, тук сме...умрях от скука. На работа съм от 14 часа и вече ми се спи зверски. Грам новина няма, а така без работа времето минава много по-бавно.

Оставила съм Митко и Калоян да ходят на пазар, след малко ще ги видя какво са свършили. Че и утре съм до  21 часа на работа и няма да има време за празнични трапези. С нещо бързо ще минем.  Wink

# 58
Здравейте,майчета!Чак сега ви откривам - голям пропуск!

Честито на рожденичките!Живи и здрави бъдете!

Нашият мъник Доби е роден на 01.08.06г. с тегло 3050г и ръст 49,5см.А вече е голям малък господин с тегло 11.600кг и ръст 80см.Имаме вече 16 зъбчета и чакаме два от кътниците.

# 59
  • гр.София
Чак сега ви откривам - голям пропуск!

Много си права Grinning  Здравейте с Доброслав  и батко му Hug!

Моята госпожица е само с 8 зъба.

Общи условия

Активация на акаунт