Отговори
# 30
Блан, с варварина на ръце /съвсем буквално/ ти честитя рождения ден!
Да си жива и здрава, и по- често бяла и добра. Послушни питомци  и по- малко домашни ядове!   bouquet

# 31
blanc Честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая,и да те слушат всички вкъщи!

Надявам се утре да мога да ви изчета и да драсна някаой ред от нас Wink,че тези дни ми е доста натоварена програмата.
      Лека вечер Heart Eyes

# 32
Бланк, наздраве мило  cheers
И само да кажа, че съм чела от тук от там присъщо за мен особенно когато мъжо си е в нас /Елфче  smile3534/
Ама Блу съвсем ме засрами Embarassed
MimSss, специално за тебе душко ще го покажа моя Убавец  Mr. Green
http://valstef.multiply.com/photos/photo/40/4

Ох не е работа мъжо да си е в нас нонстоп, все зяпа що съм във форума и ко прая на компа   Twisted Evil Как да чета всичко ми кажете  #Cussing out

# 33
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЛАНК!!! БЪДИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ВСЕ ТАКА ИСТИНСКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛОРЕКСА!

# 34
Честит рожден ден и от мен на Бланк и Лорекса!!! Присъединявам се към пожеланията на всички че не мога да измисля нещо умно

Честити ходещи крачета на Даяна, а на Мис74 здрави крака да тича след малката сладурана!!

И двамата с Ицето сме на антибиотици. уж не е нещо сериозно, но ..... вече сме по-добре

# 35
  • София
Валка, съчувствам ти - за мъжо!  Hug Ние се бием за Пс-то като си е вкъщи моя  Confused Много ти е готин крокодайла  Laughing  Heart Eyes Пишем те в ресторанта - само име някой да измисли, включващо и теб  Wink
А и тортичката от цветя на Ели78 е разкошна!  Hug
Бамбуча, да се оправяте бързо и за НГ да се кукуряк, дето се вика!  Peace

# 36
Честит РД на blanc и Lorexa! Пожелавам ви много здраве, късмет и семейно щастие!   bouquet  Да хвана последния влак.

Бахи, правиме си нови халки, защото щерка ни, ни затри някъде старите и не казва къде са  Grinning. Иначе се омъжих през 2004г.  Laughing.

Елфче теб пак те обърках,ама никой не се усети тоzи път.Не е нарочно.Ще ходиш скоро към Испания, да zнаеш.
Аз забелязах, забелязааааах  Wink
Мадонке, аз Т свалям само когато е над 38 градуса. Дано Нори се оправи бързо  Hug
Вал, страхотен кулинарен крокодил  Peace
На всички болнички, бързо оздравяване  Hug.

# 37
Блан, лигите ми потекоха...ще ходя да ровя в кухнята, барем е останал някой портокал или банан, че иначе няма заспиване.Друго може да не ме съблазни, но плодове не отказвам... Simple Smile
Валка, ставаш почетен член на клуб "Сръчни ръчички"! Hug
А за мъжете - моя вече е свикнал с това, че форума ми е част от ежедневието.Днес си беше в къщи, докато аз бях на работа,решил да ми помогне и "облизал" апартамента.Сварих го да мие банята... Shocked. И след вечеря (също приготвена от него ) ми казва следното: "Други такива мъже едва ли има.Айде сега се похвали във форума." Joy

Отивам сега да се боря с една антивирусна програма... Thinking ooooh!

# 38
  • у дома
мацки, черпя ви по едно за лека нощ  Mr. Green

# 39
Блу, ще си налея задължително. Мерси!   bouquet
Ember, определено това си е за хвалене, по-честичко да ти се случва тази отмяна  Peace.

# 40
Честит Рожден ден на Мадонката и Ралка Балка!!!

Бъдете много здрави и обичани!!!

# 41
Ех Блу много рано ни сложи да си лягаме.А това бейлистче така ме раzсъни и сега пак ще пиша,пиша
Бланк мерси zа вкусната почерпка.Виното си го уцелила точно по мой вкус. Да раzкаzваш утре как е минал р.д.
Елфче много добро раzяснение,няма начин вече да zабравя.Тя моята свкърва си е добра.И zълвата и тя е добра,ама като се събере с жените на братята на мъжо(а те какви ми се падат?) и става вече zъл ва.
Адрианска аz нали съм иzостанала и те омъжих набърzо sorry Blush
Вале голяма кулинарка си (аz ти гледам тайно снимките в сайта) как го направи това проиzведение на иzкуството? А zа мъжа ти,не се притеснявай,ще свикне.И моят едно  време беше така,ама се оправи и даже zа жсеки по един компютър купи.
Ember прати го малко твоя мъж да даде уроци на моя.Не че се оплаквам,ама не стига,че нищо не пипа,ами и се състеzава с Алекс кой повече ще раzхвърля. Иначе zа готвенето готви и боклука хвърля,пу пу да не му е уруки.
Мадонке мисля те теб цял ден.Как е малката красавицата? Падна ли Т? Дано не  е нещо сериоzно.

Уфф много черпня днес,ще вzема да си легна и аz един път пред 3ч като белите хора
Лека нощ

# 42
Здравейте Hug!

Честит Рожден ден на Мадонката и Ралка Балка!!!

Аз докато сколасам и вие вече три страници сте изписали  Laughing. Ама като се приберем ще съм по-редовна  Peace

Ние днес бяхме в Севиля ама не можахме да разгледаме много, че моята спяща красавица си иска своето  Laughing. Но за сметка на това пак направихме доста покупки  Mr. Green. А между другото Лори много се радва на новата си играчка за колата, особено като е тъмно и се виждат светлините  Peace

Както винаги сам пропуснала нещо  Embarassed  -   welcome на новата ни духовита мама Бахи
Вълка искам уроци за крокито  Praynig

Спирам че тази латиница направо ме убива  ooooh!

Heart Eyes Hug

# 43
  • у дома
Мадона и Ralka Balka, ЧъРъДъx2  newsm51 newsm59  ura

# 44
Честит Рожден ден на Ралка Балка.
Честит Рожден ден на Мадонката.

Общи условия

Активация на акаунт