Отговори
# 15
  • по света
Честит рожден ден на Blanc и Lorexa!Желая ви много здраве,любов и щастливи мигове!!!

# 16
  • София
 Мерси за темата  Hug 
Честит рожден ден на Блан и Лорекса! Много здраве, късмет, любов и хубави емоции! 
После ще пиша повече.
 Heart Eyes

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 15:43 от Elwing

# 17
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЛАН -ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛОРЕКСА!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА    bouquet  bouquet  bouquet

Бахи,започна да подтичва Даяна,но все още не е толкова смела,като останалите августинчета  Laughing,последната играчка и е да дърпа пердето и да се крие и преди малко така си удари главата,че си порева доста  Sad
Мадонка скъсваш ме от смях  Joy Joy,продължавай в същия дух  Peace и други непроходили няма,Даяна беше последна  Laughing
Отивам да пазаруваме за нова година,довечера пак към тук  Laughing и се надявам Блан да е сложила трапезата  Heart Eyes

# 18
Блан,ЧРД!Запази свободата и непокорството си-те ще са извора на твоето здраве,на младостта и любовта ти!
ЧРД на чаровната Лорекса!Все здрава,хубава и щастлива!

# 19
Честит Рожден ден Лорекса ,Блан !!!
Честит Рожден Ден!                         
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

# 20
  • София
Привет от мен!
Яд ме е, че Ивчо ще проспи хубавото време  Confused
Мис, това с пердето е любима игра и на моя синковец  Crazy
Бахи, Елвиня ми харесва  Hug Ника ми идва от елфското ми име в този сайт http://www.chriswetherell.com/elf/  Peace Иначе съм Ани.  bowuu
Дали ще си вися сама днес тук?  Thinking

# 21
Честит Рожден Ден на две супер слънчеви и готини мами!
Планини от здраве ви желая от сърце
и усмивката ви ведра да не слиза от вашето лице!
Блан, Лорекса
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 22
Честита нова тема
Честит Рожден ден и на Лорекса (че нея я пропуснах)

Бланки няма проблем,раzпъвайте.Аz съм жилава и толкова лесно няма да се оттървете от мен.Не живея в БГ от 5 години,но си ходя често.Последно бяхме лятото zа 2 месеца там. Мерси,че ме спаси снощи от беzсъние,а zа люлката  love001 Пожелавам ти да си прекараш яко р.д.
Душко много го цакаш немския. Да не пишеш и ти в немската темичка?Мерси zа хубавите думи.
Тони М ти бг клипчета ли търсиш? Мисля,че някъде гледах на анг.песнички.Ако ще ти свършат работа,каzвай да ги търся къде бяха.
Мисс 74 радвай се,че още не е толкова смела,че после да са ти zдрави краката и нервите.
Нана ти така ли ще се раzминеш? Кажи сега какво работиш в Дарик?как е там? обаждат ли се много слушатели идиоти?
Елфче теб пак те обърках,ама никой не се усети тоzи път.Не е нарочно.Ще ходиш скоро към Испания, да zнаеш.

Сега да ви раzкажа какво направи моят хубостник днес. Пусна си муzика да танцува и ме иzгони от стаята.И аz си викам айде да иzполzвам да иzчистя банята. А той отива в кухнята,отваря хладилника,намира си шоколад,отваря си го и си отхапва въzможно най_голямото парче.Аz най_прилежно си чистя и банята и по едно време идва мушморлокът с шоколада в ръка(шоколадът с внушителен отпечатък от zахапката му) и ми го покаzва с гордо питащ поглед.Аz му се сропнах и веднага даде шоколада нито хленчи,нито протестира.Та така почерпи се и той zа р.д. на Бланки.
Айде оставям ви сега,че и аz ще ходя на р.д. на сестрата на мъжо(каква ми се пада?). Другите тайни довечера ще ги раzкривам.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 15:58 от Бахи

# 23
  • София
 Embarassed Наистина не съм видяла, че ме питаш - объркала си ме с ВСТ - за Испания!  Wink Имах възможност да ида преди години, ама явно любовта ми не беше достатъчно силна, че да зарежа всичко тук  Rolling Eyes
Сестрата на мъжа ти се пада зълва май  newsm78 Да е жива и здрава! Брей, колко хора празнуват днес!  Hug Да го запомниш по-лесно - зълва ида от "зла", демек - страда по брата, дето си й отмъкнала, а свекърва - от това, че "все кърви" пак по същата причина - така ми го обясни една филоложка, поправете ме нашите такива, ако не е вярно.
Блан, шефката ми не е на 80, към 65 май е  newsm78 Аз ги позакръглих "малко"- дето рекох, че е двойно по-стара.  Mr. Green

# 24
Блан това е за теб с пожелание да си здрава и никога да не ти се налага да броиш!
Запази страхотното си чувство за хумор,никога не се отчайвай и знай че винаги има кой да те обича и това са поне двама души !Не брой годините, а само щастливите мигове!

И ето една песен за настроение и от мен :
Happy birtday!

Dusheto картичката ти е много готина! Peace

# 25
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Blanc!!! Много любов и щастие ти пожелавам.  bouquet  bouquet  bouquet

Бланк, щом шефката на Елфчето е на 65, значи ти пак младееш двойно. Laughing

# 26
  • гр.София
 Привет,мили,ненагледни,многобройни приятелки ( не-е,не съм пияна Naughty)
 Чак сега посядвам.Цял ден скиторих,а сега чакам роднинското джамбуре.
 Благодаря за красивите думи;прелестните цветя;кутийките с изненади;за шоколадовите изкушения; за Джордж Клуни,естествено; за песните и стиховете. Темата ни е пълна само с талантливи и идейни жени.
 Ето ви една много здравословна почерпка от мен Hug

# 27
  • гр.София
 Ето го и винцето

Много болни има.Оздравявайте,всички хлапета Hug,че още празници има.

# 28
  • София
Ммм, Блан, добре ще ни дойдат тези плодове след Коледното и преди НГ плюскане  Heart Eyes

# 29
  • варненка от София

ЧРД на Блан и Лорекса, желая ви много здраве, много щастие и късмет, положителни емоции и планина от веселие и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт