,спаси горкото коте от тази гадна муха
!
много е готин аватара
Кой да се сети, че ОДЗ значи това
И аз честно казано бих предпочела да го дам направо на градина, но до 3г му възраст няма кой да ми пази раб.място
Само шейна нямаме, ама може да вземем от село по-нататък.

До 14.30 ч. бяхме навън и малкия капна от умора, толкова много вървя по тоя сняг, много беше доволен
и накрая ми заспа в количката , дори не беше обядвал.

, много ни манипулират малките дзверчета
и като усетят къде минава номера и се почва

Все по-трудно се добирам до компютъра.
Учудващо за мен е, че не ми е толкова студено /а съм ужасно зиморничава/ и ми е приятно да изведа децата навън.
Хората не случайно в клубовете са определили времетраене 2 часа. По едно време щях да полудея от крясъци и гоненици. Обаче заради Деница трябваше да съм там. Мисля че тя беше най-доволна, всички й обръщаха внимание. Влади получи много и хубави подаръци, въпреки лошото време само две деца от поканените не дойдоха. Мисля че децата бяха доволни, а това е най-важното 
То верно, че Дари Велмар я пусна на ясла май след септ.-окт., ама акъла ми го няма
едвам стигнах до магазина,но то пък няма с какво да го заредят 
и много се радвам,че си имаме още една мама в русенската тайфа 
Много бута и постоянно ми затрива отметките със сайтове,днес ми инсталира и нова версия на Мозила
,но доста старичка 
Не само момчета 

.
, че и бургаски даже. Нана има ли оцелели? (zа снега каzаха по новините,а zа кораба не). Освен Карим май няма други бургаzлийки? Дано нещата при нея да са се поуправили.
-19 градуса
ЕДва запалих
А как съм стигнала до НДК- не знам- изстърга си само едно прозорче и - на 6-то чувство го карах.Сега се опитвам да се размразя.
.Яд ме е че трябваше може би да запазя мястото и да го преотстъпя на една приятелка в квавртала.Ей- много са нагли тия от яслите- за тях законовите разпореедби не важат.Искат да ти приемат детето коагто на тях им е удобно( т.е.- след 2 год.възраст, 4е да им е по-лесно
).А иначе приема по принцип е от септември месец, но децата се приемат поетапно и не трябва ако не искаш да го пратиш още на първия раб. ден, тъй като има известен период на адаптация и първоначално повечето деца ходят известно време само до обяд.Дари я пуснах средата на октомври , че нали не се бяхме преместили още и пътувахме всяка сутрин до яслата
.
.Питам я къде са ти ушичките( тя ги показва), а после я питам- слушкаш ли с тях, а тя върти главичка и казва с усмивка нееееееееееее 
.Първоначално гледаше доста уплашено, ама после се кефеше.А и как няма да е така- майка й се нахендри на нещастната шейна и се спуснахме комплект
.ДАже и се обърнахме с въпросната шейна
, а на всичкото отгоре мъжа ми снимаше , та имаме документирано падението 

Вече е пълно с ненормални)
Препоръчани теми