Отговори
# 180
  • София

Адрианска,моля те,моля те Praynig,спаси горкото коте от тази гадна муха Grinning!
Joy много е готин аватара  Laughing  Peace
Благодаря ви за инфото за ясли и дг-та.  Hug Кой да се сети, че ОДЗ значи това  Embarassed , хем знам какво е съкращението.  Crazy И аз честно казано бих предпочела да го дам направо на градина, но до 3г му възраст няма кой да ми пази раб.място  Rolling Eyes И да продължа с излагането - и в яслите ли от септ.-окт. приемет?  Blush
Ние бяхме навън, Ивчо целия се намокри, яде сняг, пада, голям кеф. Много е приятно времето и е страшно красиво.
Да не го хваля, но по време на моето боледуване се държа много добре, все едно вижда детето, че ми е кофти и не ме ядосва.
Освен това започна да спи по 1 път дневно и така е екстра.

# 181
Здравейте и от нас!
Ние също бяхме навън, времето е страхотно, Ники много се кефи на снега, сяда в него, пипа го и му се радва Grinning Само шейна нямаме, ама може да вземем от село по-нататък.
Бибата ние също я използваме като заспива, сутрин ми я дава да я прибера, но през деня ако му е криво нещо, пак си я търси.
На гърнето го слагам отдавна и винаги след сън и разходка си върши всичко в него. Последно време понякога ми казва, когато ще върши голямата работа, но това е само ако сме си двамата удома. Ако сме навън, на гости или имаме гости не се сеща.
За бенките - Ники за сега има само една на лявата ръчичка. По принцип мъжа ми има много и може по-късно и на Ники да се появят, ама се надявам да не са много Praynig
Ние за яслата още се чудим дали да го пускаме или да го гледат бабите, но може да си подам молба за септември - октомври и ще решим до лятото.
Елвинг, мисля, че за яслите може по всяко време на годината да вземат детето, не е задължително да е от септември, но за градини е задължително.

Приятен ден на всички!!!

# 182
  • Някъде там...
Здравейте и от нас!

ЗА МНОГО ГОДИНИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ И ЕДНА ПРЕКРАСНА 2008 Г.!

До като ви прочета и забравих какво щях да пиша Simple Smile

Честито ви затрупване със сняг. Направо е ужас. Изкарах на Вики зимната количка, та се придвижваме идеално Simple Smile До 14.30 ч. бяхме навън и малкия капна от умора, толкова много вървя по тоя сняг, много беше доволен Simple Smile и накрая ми заспа в количката , дори не беше обядвал.

Иначе ние Новата Година е посрещнахме в един ресторант, но беше доста тъпо от към музика, но след 12ч. стана по-весело, но сигурно от алкохола  Mr. Green Вики го бяхме пратили да празнува с баба му и дядо му и е заспал още в 23 ч., но пък се бил събудил от бомбичките и доста им се е радвал Simple Smile
И сега тези дни само ядем и спим и само да свърши яденето и почвам диета, че вече не мога да се понасям.

Сега по въпроса за бибата- емии ние не можем без нея, постоянно си е търси през нощта и през деня. Как ще го отучвам незнам. На една позната момиченцето изведнъж е отказа като беше към 2 годинки някъде, майка й и каза, че пиленцето е изяло и то оттогава не е търсило. Та дано и при нас мине тоя номер.
За гърнето- до сега нищо не е вършил там, то и аз не го слагам, ако се сетя чат пат. Към 2 г. децата започват сами да се усещат и да си казват и аз за тва и не го мъча.
за бемките-еми вече си имаме една на коремчето от скоро Simple Smile

За яслите-аз много се чудя с тези ясли, дали да го давам или направо на градинка. На моята позната малката ходеше, но изкара 2 дена и е болна, после оправи се и пак същото се повтаря, та аз дори и да почна работа кой ще ме търпи така да излизам в болнични незнам  newsm78

val_stef мила, то направо верно много ви е затрупало, чух че там сте доста зле, ама чак пък толкова. Абе нали имаш нет  Heart Eyes
velmar4е Дари ляга по очи, а Вики като почне да се тръшка и ляга по гръб със все сила и направо някой ден така ще си изтряска главата, не ми се мисли  Sick, много ни манипулират малките дзверчета Simple Smile и като усетят къде минава номера и се почва Simple Smile

Ами да взема да спирам да пиша, че няма кой да ме чете Simple Smile
Айде лека вечер Simple Smile

# 183
Докато се разпиша отново,вие сте изписали още пет страници. Simple Smile

Честита нова година!Много здраве,късмет и много усмихнати дни ви желая!

Болните бързо да оздравяват!
На именниците от вчера и оня ден им честитя на патерици!Да са живи и здрави!

Сега започвам с представянето ни:

Тук са моите момчета - батко на 12г и бебчо на 30 дни.

Тези снимки са от първия рожден ден на Доби.

Тук при нас в Русе си е направо бедствено положение.Сняг до колене - буквално.Хляб няма никъде и утре също няма да има.Умея да меся хляб и пити,ама фурната ми не работи  Mr. Green.Ще я караме на макарони и ориз.

Моите момчета в момента се забавляват със снега на терасата.Малкият опитва що е това сняг.

След празниците и аз едвам дишам от качени килца  Mr. Green.Ще трябва да минем дружно на диета.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 17:50 от kabzimalka

# 184
Привет и от мен Hug Все по-трудно се добирам до компютъра.
Ние днес бяхме на пързалка. Деница вече беше по-спокойна и определено й хареса този път. Даже се сърдеше на Влади като вземеше шейната.
За снега съм съгласна, че е много красиво толкова бяло Heart Eyes Учудващо за мен е, че не ми е толкова студено /а съм ужасно зиморничава/ и ми е приятно да изведа децата навън.
След вчерашната лудница у дома, се зарекох, че повече РД вкъщи не Naughty Хората не случайно в клубовете са определили времетраене 2 часа. По едно време щях да полудея от крясъци и гоненици. Обаче заради Деница трябваше да съм там. Мисля че тя беше най-доволна, всички й обръщаха внимание. Влади получи много и хубави подаръци, въпреки лошото време само две деца от поканените не дойдоха. Мисля че децата бяха доволни, а това е най-важното Peace
Аз вчера успях да подам молба в яслата, където искам да ходи Деница. Списъци ще има след 24-май, по-рано ми казаха, че няма смисъл да питам. Но се надявам от септември-октомври да тръгне на ясла. В резервната е по интернет, че е ясленска група в градина.
Гърнето го ползва по предназначение, но това не й попречи на госпожицата да се напишка 2 пъти за пет минути преди малко.
За сега толкова, че чакаме пак гости.

# 185
  • София
kabzimalka , много са ти чаровни момченцата!  Hug
Дидка, мерси!  Heart Eyes То верно, че Дари Велмар я пусна на ясла май след септ.-окт., ама акъла ми го няма  Embarassed
И ние си нямаме шейна, но смятам скоро да вземем. Само се чудя от кои да е.
Ивчо си няма специален номер за изнудване, но с пищене постига каквото иска  newsm78
И наистина - къде изчезна Айла?

# 186
kabzimalka , много са ти чаровни момченцата!  Hug

Благодаря!

Атук сме с дядо Коледа.Ама се плаши от него и не го ще.Ми той и дядо Коледа не му донесе подаръци,щото мама забрави да напише писмото до него. Embarassed

# 187
Здравейте Laughing
 Ей,голям ужас ooooh! едвам стигнах до магазина,но то пък няма с какво да го заредят Rolling Eyes Дано утре се пооправи положението,че нямам вече мляко,а ние без него не заспиваме.
   adrianska те филмчетата са ми на дискове,но нямам DVD освен на компютъра Sad
kabzimalka големи са ти сладури момчетата Peace и много се радвам,че си имаме още една мама в русенската тайфа Laughing Вие в кой район сте?
  За ясла и ние май ще я пропуснем,поне за сега така мисля,ще видим за напред.
 А бенка Наско има на лявата ръчичка от бебе.
 Ember и Наско така със сурвакането,само паричките обра,даже докато спеше ги събра повечето Mr. Green
  MimSss голям купон сте му ударили Wink
  Сега ще трябва да се ровя да видя дали мога да оправя поразиите след моят компютърен специалист Crossing Arms Много бута и постоянно ми затрива отметките със сайтове,днес ми инсталира и нова версия на Мозила #Cussing out,но доста старичка  Shocked Баща му ще побелее със нас,да ни оправя бъркотиите Crazy
  Лека вечер от нас за сега Wink Heart Eyes

# 188
  • гр.София
Elli78, ако я карате така,свиркайте да ви пращаме провизии ooooh! ;
 kabzimalka, я какви синеочковци си имаш Peace. Можеш ли да качиш снимките в августинското ни албумче?
 Някой спец да каже,нали русите и синеоките уж намаляват, а ние имаме много такива момчета в темата newsm78?

# 189
Blanc, и на мен това ми направи впечатление, със синеочковците PeaceНе само момчета Wink
Деница още няма бенки, но със сигурнос ще й се появят по-късно. И Влади нямаше като се роди, пък сега има доста. Не знам дали има връзка това, че и двамата са с много светла кожа или има нещо генетично заложено newsm78
Русенки, дано при вас скоро се нормализира положението.
И аз заради снега не пътувах и отложих за събота и неделя. Дано почистят навсякъде тогава, че ми е спешно.

# 190
blanc Благодарим за предложението Hug Като гледам пак заваля и май ще се възползваме  Laughing

# 191
Наистина много ви е наваляло там.Даваха по тукашните новини София колко е снежна,даже я иzкараха съвсем zарината,нищо не работи,3тия свят и т.н.
А това с яслите и градините, кой пак го иzмисли по раzличен начин да става zаписването и какъв е смисълът от това делене?
Елвинг, Алекс още няма бенки,но има на крачето петно_мляко с кафе.Иначе и аz като Велмар по рождение бенки,после други и преz бременността и на мен на корема ми се тупна една голяма. А как се раzличава кои са лошите бенки?
Велмар не бъди толкова строга де.Четох някъде,че до 2г. може да си ги глеzиш колкото искаш,няма да станат лигави.Чак след 2г.почвали вече да се раzлигавят. Аz с удоволствие глеzя Алекс и ако вече много,ама много прекали,му иzсъсквам и веднага се оправя.
Марулка идваите вие,че както сте zатрупани там,не можем да стигнем. Иначе ние всякаква муzика обичаме,особено пък реклами.Танцуваме даже на бръмченето на сешоар или пералня.Но определено любим ни е рапа  Sunglasses.
Ембер сега вече раzбрах,zащо Алекс още от началото хвърли око на Вики,веднага е усетил,кой ще носи парите в къщата Laughing
Бланк радвай се малко на нищоправенето,че ще е до време. А zащо да намаляват русите и синеоките?
Мимс има,има кой да те чете,ти само пиши.
ели78 голям хакер тоzи Наско! Няма ли по детските канали на тв нещо интересно?
албена_влади съчувствам ти zа лудницата.Знам,че и мен това ме чака.
Адрианска аватарът ти е  Peace
кабzималка много са ти хубави момчетата,да са ти живи и zдрави. Как можа да zабравиш писмото до дядо Мраz?
zа кораба  Sad, че и бургаски даже. Нана има ли оцелели? (zа снега каzаха по новините,а zа кораба не). Освен Карим май няма други бургаzлийки? Дано нещата при нея да са се поуправили.
Децата се оправиха,майките се раzболяха сега,айде дръжте се,бърzо да се оправяте.Само Мадонката малко ме притеснява,да не са вкарали Ели в болница.
Айде каzвам ви най_накрая лека нощ и както каzваше Бланк " бърzо по леглата".

# 192
Здравейте, момичета! Навън е кучи студ Sick -19 градуса Crazy ЕДва запалих ooooh! А как съм стигнала до НДК- не знам-  изстърга си само едно прозорче и - на 6-то чувство го карах.Сега се опитвам да се размразя.
За яслите да кажа- вчера ми изкараха акъла по телефона. Звъни ми някаква госпожа и с леко притеснен  тон ме търси по име и доуто4нчва дали съм на Дария майка й и 4е се обажда от яслата.ЛЕлеее- изтръпнах.Какво ли не ми мина през главата.А се оказа че не ме търсят  от нашата си ясла , а от една ясла в Стрелбище, където бях подавала документи миналата година , и да ми кажат че трябва да потвърдя че сме на челно място за прием Shocked.Ами - майната им- аз исках  миналата година да  си пусна детето, а не тази Crossing Arms.Яд ме е че трябваше може би да запазя мястото и да го преотстъпя на една приятелка  в квавртала.Ей- много са нагли тия от яслите- за тях законовите разпореедби не важат.Искат да ти приемат детето коагто на тях им е удобно( т.е.- след 2 год.възраст, 4е да им е по-лесно #2gunfire).А иначе приема  по принцип е от септември месец, но  децата се приемат поетапно  и не трябва ако не искаш да го пратиш още на първия раб. ден, тъй като  има известен период на адаптация и първоначално  повечето деца ходят известно време само до обяд.Дари я пуснах средата на октомври , че нали  не се бяхме преместили още и пътувахме всяка сутрин до яслата ooooh!.
Бахи, кажи ми как точно съскаш, че Дария не ми признава моите интонации Grinning.Питам я къде са ти ушичките( тя ги показва), а после я питам- слушкаш ли с тях, а тя върти главичка и казва с усмивка нееееееееееее Joy
Дидка, на ДАри й купихме най-обикновена дървена  шейничка  и даже я сефтосахме навръх Коледа на Витоша Grinning.Първоначално  гледаше доста уплашено, ама после се кефеше.А и как няма да е така- майка й се нахендри на нещастната шейна и се спуснахме комплект hahaha.ДАже и се обърнахме с въпросната шейна Blush, а на всичкото отгоре мъжа ми снимаше , та имаме документирано падението Embarassed.Счупих си зверски и едн нокът, та стана кървава гледка Sick
Ох, спирам за сега, че едва си движа пръстите, сковани от студ.КАто се размразя ще дописвам  Wink

# 193
  • София
Мда, студът е зверски, на нас пък бойлера отказа да топли вода, той е на външна стена и не знам дали това има значение, след малко ще звъня във фирмата, че без топла вода не знам как ще я караме  ooooh!

# 194
  • гр.София
Питам я къде са ти ушичките( тя ги показва), а после я питам- слушкаш ли с тях, а тя върти главичка и казва с усмивка нееееееееееее Joy

Joy

Привет!
 (Ох,смешно. Току що някакъв идиот нарече Коритаров и Лора Крумова в ефир-" вие, двамата тюфлеци" ooooh!  Вече е пълно с ненормални)

Велмар, то да ставаше така някой да ти отстъпи мястото си в градината...
 Бахи,мерси на теб за споделеното за яслите.
 За сините очи.Имам бегли спомени от Анатомията,че руса коса и сини очи са по-слаб белег. И че при рус и тъмен родител надделява тъмното при детето. Но не съм сигурна.

Успешен ден на всички Hug

Елена,за първи път чувам да има значение,на коя стена е.
 В къщата бойлерът ни е на студено място.

Общи условия

Активация на акаунт