Отговори
# 195
Велмар, то да ставаше така някой да ти отстъпи мястото си в градината...

Blanc,става, става..... Wink С връзки   и натиск поне- със сигурност.АКО знаеш пък специално в тази ясла какви анкетни карти попълвах... ooooh! КАкво и къде работим с таткото, с какво бихме помогнали заподобрявна условията и т.н..... Crazy А между другото  тази ясла е най-доброто място  в което съм влизала. Чак  да не повярва човек че това е в България и че е държавна Shocked

А  ти недей само да се смееш и цитираш, ами като майка с опит, давай акъл как да укротявам  опърничавата Grinning

Елена, недей да търсиш причината за бойлера в стената.Няма логика в това.Звънни на техниците да идват и да  го оправят.МОже просот няакой кабел да се е отка4ил и за това да не нагрява...

# 196
  • София
Не знам, той подгрява вода, но само до хладка и така цяла нощ, не е изстинала, не е гореща  newsm78

# 197
Не знам, той подгрява вода, но само до хладка и така цяла нощ, не е изстинала, не е гореща  newsm78

погледни дали терморегулатора( не знам дали точно така се води), не  сте го  бутнали слу4айно.Така се зарадава до каква степен да нагрява.И ние бяхме неприятно изненадани.След като вързахме бойлера само за тест  сме му задали по-малки градуси.И той всъщност си загрява и ги достига тия градуси, а аз си 4акам гореща вода  и се 4удя що няма ooooh!.Накаряй някой мъж да  види преди да викате майстори.

# 198
  • гр.София
 Велмар, богатата ясла във 2-ро ОДЗ ли е? Въпреки,че то е в кв.Емил Марков?!
 И аз сега чак разбрах,какво е опърничаво дете Simple Smile.

А в упътването към пералнята ни пише никога да не се поставя в помещение,в което Т пада под нулата.

# 199
Велмар, богатата ясла във 2-ро ОДЗ ли е? Въпреки,че то е в кв.Емил Марков?!
Не, не е хошимин.Става дума само за ясла."Вълшебство" се казва  въпросната:peace:

# 200
  • София
Добро утро!

Бахи екипажът е бил от 10 българи и 1 украинец. Засега спасен е само 1 българин. И са открити две тела, но в Азовско море в момента има буря и едва ли ще има друг оцелял.

Велмарче споко и аз след малко отивам на тръстиката.

Калоян се е научил да казва НЕ! Ама с такава интонация категорично ни отказва, че понякога ме досмешава, а понякога ме ядосва зверски Simple Smile

# 201
Добро утро и от нас!

Бахи , проблемът е, че яслите и яслите към детските градини са към отделни министерства. А на мен лично не ми се вижда особен проблем подаването на документи. Peace

Георги не само че ми вика не, не, не, но и ми размахва пръст. Mr. Green

Елфче, ние взехме също дървена шейна, но е абсолютен боклук и вчера много се изнервих с нея. Незнам как е изчислена, но когато сложиш детето, тежестта е естествено в задната част и при най-малката неравност шейната се обръща. Така Гого 2 пъти се изсипа на земята и като ревна, се наложи да се прибираме на ръце. Освен това когато я дърпаш предницата се вдига. Таткото каза, че в събота ще я ъпгрейдва с някакви железа, но ще видим какво ще стане. Wink

kabzimalka , много са ти сладки момченцата. Гого получи същия камион за Коледа и сега се теглим с него из цялата къща.(е, когато не го използваме като кош за играчки) Grinning

# 202
Добро утро и от нас.
Ние вчере бяхме 2 часа на страхотна пързалка с шейната точно до нашият блок.С Малти се пързаляхме заедно ,само дето сега имам мускулна треска.И в този ред на мисли Дидка ,аз в дървените шейни с парапетче от страни не мога да си събера дупето  Embarassed ,пък камо ли да гушна и Марти.Ние се пързаляме с такава "тип леген",че да ни е широко и да не падаме от високо. hahaha

Ох, и на мен ми се пуска вече Марти на ясла,ама нещо не ми стиска.Казала съм,че до пролетта ще си я гледам,пък после ще му мисля-гледачка ли,ясла ли,някоя баба ли ще се навие ,не знам.

Бенки Марти още няма,а с бибата си спи задължително,но през деня не я търси.

# 203
Привет и от нас! От вчера и тук има сняг, но едва покрива подметките на обувките, а по асвалта вече никакъв го няма. Затова пък в Бургас брули сериозен вятър. Кофти работа. Сутринта беше -5 градуса, но вече има слънце и е ясно че ще се постопли. Вчера обаче Дани направи една разходка с баща си...да види детето сняг като хората.
С тези моряци тук насякъде се говори...все на някой се оказват познати потърпевшите семейства и така.. Тъжно е. Вчера колегите са ходили по домовете да правят репортажа за БТВ. Аз съм отпускара и научих клюката от новините.
При мен нещата са в застой някакъв. Даже не ми се мисли и не ми се разговаря по темата. Но определено не мога да се зарадвам.

# 204
Здравейте!
blanc, как да му помогна на котето, не мога да я хвана вместо него   33uu  Wink
Марулка и аз така предположих, че е вирусче и вървиме към подобрение, защото днес няма Т.
Мимс, да ти кажа, че дори и децата, които не са ходили на ясла, а направо на детска градина пак боледуват. Просто първата година от ходенето им на детско заведение е така, докато си изградят имунитет. А, иначе за яденето и кг, направо не ми се говори. Да свършват вече тези почивни дни и да почвам пак да си ходя на тренировки, че така незнам до къде ще я докарам.
Велмар, можеш ли да предостъпваш мястото си в яслата на някой друг? Аз си мислех, че това е право само на директорката  newsm78. И дай видеото със спускането ви с шейната, да се посмееме и ние  Mr. Green.
За бенките - моите деца и двете още нямат. И дано не им се появят, защото аз ги ненавиждам. Аз имах две на лицето и миналата година си ги махнах и съм много доволна. По този повод, Бахи, лошите бенки са тези, които не са изпъкнали и са светло кафяви или червени на цвят. Също така и тези, които са с изменена пигментация, например от едната страна са кафяви, от другата червени. И са лоши в такъв смисъл, че не трябва да си пипат или махат. Моите бяха големи, черни и изпъкнали и им растяха косми, които категорично не трябваше да се скубят  Naughty. Махнаха ми ги с местна упойка и след това ги изследваха. Ето вижте ми бенките какви бяха.

# 205
Айде да се сключа по подробно и аз, че то все през пръсти го карах до сега  Mr. Green

Първо снега вчера спря и тук днес имаме слънце, но е супер хапещо  Laughing иначе направо приказно, жалко че го гледам само през прозореца, не съм излизала изобщо  Tired

За яслите
съм записала Али още лятото, че и тук е като в София чака се по една година и евентуално имаме шанс  да я вземат най-рано юни или септември. На мен обаче също не ми се дава, заради това че боледуват децата повече  Rolling Eyes Свеки ни подхвърли една оферта и си предложи услугите да я гледа от март месец, за да се върна аз по рано на работа, което ще е чудесно, но не ми се иска да се навивам много, защото при нея днес е едно, а утре друго  Rolling Eyes

Елфче
за бенките
ние нямаме още никакви поне за сега.  Grinning

Бахи за бибите, ние никога не сме ползвали такова нещо, но пък пелените си цокаме здраво и с тях е постоянно  Crazy
Ето тук даже съм запечатала момента на цокането на “нани” така се казват  Mr. Green
http://valstef.multiply.com/photos/photo/8/43

Гърне не ползваме  Naughty  Mr. Green Стои съвсем малко на него и започва да иска да става  Tired

marulka_s, радвам се че Шушата е по-добре вече!  Hug
Адрианска, надявам се че и Сашко оздравява!  Hug

Kabzimalka,
май не съм те поздравила с добре дошла!   bouquet Дечицата ти са много сладки и се радвам, че отбора на русенки нараства!  Hug

Blanc
, много са ти правилни спомените мила  Grinning  Абсолютно си е така доминантен е тъмния цвят, а светлия е резистентния. Ама и при нас надделяха сините очи  Flutter

elli78, зетя ми май компютърен спец като дядо си ще стане, хахахаха  hahaha

blueeye®, ще те имам предвид  Laughing

Ember, как мина зъболекаря?

elen@, оправили се бойлера?

MimSss,
добре че е нет-а и ТЕЦ-а в тая снежна зима  Party

И накрая браво на повечето, че сте извели малчовците си на вън в големия сняг и аз ми се иска днес да я изкарам тук, ама тя няма да се вижда от снега   Joy и ме притеснява че го дават много студено, да не изстине  Rolling Eyes

Спирам вече, доволна съм от себе си  tooth- не съм писала така подобаващо отдавна  Crazy

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 10:59 от val_stef

# 206
Ей, искате да ми гледате сеира вие... Joy В момента съм на работа и камерата не е с мен. През уикенда ще гледам да го ка4а, ама ако и вие пратите малко от  "домашна идиотека" hahaha
Адрианска,  официално не може да се предостъпва избирателно място, но с натиск- става Peace.ДАри влезе с яки връзки в сегашното ОДЗ.Просто него избрах.Ако исках - можеше в това "Вълшебство" да я приемат.Между другото  периодично ми звънят от една ясла в ОК, да ми кажат че ми пазят мястото за...когато реша Wink.Всичко е въпрос на връзки и натиск!

Ади, за бенките имам да те питам мноооого неща, ама ще премина на лични Blush

# 207
Ади, мило, а остана ли някаква следа след като ти ги махнаха, защото аз имам една на стомаха голяма и супер я мразя иначе цялата от пред съм в ситни малки бенки, които не знам при вас дали е било така, но през бременността ми нарастнаха и те с мен  Sick но после не се свиха за жалост  ooooh!

Велмарче
и аз като теб имам да питам за много неща Ади ама я почнах от тука Simple Smile

# 208
Не се притеснявайте да питате, както казах, мисля че знам много неща за бенките и мога да ви помогна  Peace. Валка, останаха много малки белези, но няма начин да не останат, защото те всъщност я изрязват бенката и после се зашива. Тук вече е много важно как ще се зашие и с какви конци е. На мен ми сложиха специални конци, тъй като са на лицето, т.е. направиха го да изглежда и естетически добре. Иначе си махнах и една на тила и там белега ми е малко по-голям. После се мазах около 1-2 месеца с Контрактубекс и резултата е много добър. Ето на тази снимка може да видиш в мое дясно над устната е леко зачервено, но тази бенка беше много дълбока. Това е един общ приятел, да не си помислите нещо  Mr. Green

# 209
  • София
Привет!  Hug
Дон Иво не ме оставя да пиша  Close
Валка, рецесивни са, не резистентни  Wink  Heart Eyes Но не е задължително тъмния родител да наделее, ако е хетерозиготен може да се получат както тъмни, така и светли. Ама да не изнасям лекция по генетика  Wink
Анди, с това за шейната ме разколеба. Но все пак трябва да вземем някаква.  newsm78
Дриймс ми липсва нещо  Rolling Eyes
За музиката  - Ивчо е супер фен. Има си любими песни и дори пее  Crazy силно казано, но знае къде какво казват
За бенките - и сестра ми си махна една, на тялото, не на лицето обаче.
Айде до после, че сега ме дърпа нанякъде.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт