С връзки и натиск поне- със сигурност.АКО знаеш пък специално в тази ясла какви анкетни карти попълвах...
КАкво и къде работим с таткото, с какво бихме помогнали заподобрявна условията и т.н.....
А между другото тази ясла е най-доброто място в което съм влизала. Чак да не повярва човек че това е в България и че е държавна 

.Накаряй някой мъж да види преди да викате майстори.

. И дай видеото със спускането ви с шейната, да се посмееме и ние
. Махнаха ми ги с местна упойка и след това ги изследваха. Ето вижте ми бенките какви бяха. 

Дечицата ти са много сладки и се радвам, че отбора на русенки нараства! 
Абсолютно си е така доминантен е тъмния цвят, а светлия е резистентния. Ама и при нас надделяха сините очи 

и ме притеснява че го дават много студено, да не изстине
- не съм писала така подобаващо отдавна
В момента съм на работа и камерата не е с мен. През уикенда ще гледам да го ка4а, ама ако и вие пратите малко от "домашна идиотека" 
.ДАри влезе с яки връзки в сегашното ОДЗ.Просто него избрах.Ако исках - можеше в това "Вълшебство" да я приемат.Между другото периодично ми звънят от една ясла в ОК, да ми кажат че ми пазят мястото за...когато реша
.Всичко е въпрос на връзки и натиск!
но после не се свиха за жалост 
. Валка, останаха много малки белези, но няма начин да не останат, защото те всъщност я изрязват бенката и после се зашива. Тук вече е много важно как ще се зашие и с какви конци е. На мен ми сложиха специални конци, тъй като са на лицето, т.е. направиха го да изглежда и естетически добре. Иначе си махнах и една на тила и там белега ми е малко по-голям. После се мазах около 1-2 месеца с Контрактубекс и резултата е много добър. Ето на тази снимка може да видиш в мое дясно над устната е леко зачервено, но тази бенка беше много дълбока. Това е един общ приятел, да не си помислите нещо
Но не е задължително тъмния родител да наделее, ако е хетерозиготен може да се получат както тъмни, така и светли. Ама да не изнасям лекция по генетика
силно казано, но знае къде какво казват
Препоръчани теми