Разградлийка суровака мъжо с дряновица яка.

• 11 172
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Весело изкарване на новата година и от нас[/
хайде ние отиваме да празнувам

# 181
Весело посрещане на новата година и от мен  HugДа ви се паднат хубави късмети от баницата и догодина да се сбъднат.След час започваме да нареждаме масата и да се черпим.

# 182
Весело посрещане на Новата Година!

# 183
Весело посрещане на Новата Година и от мен! Много здраве и щастие ви пожелавам! Нека да е по-успешна новата 2008 година!

Аз месих питка за пръв път сама и тя взе че стана  Mr. Green. Павла и Николай ядоха, така че сигурно става като за първи път. Ще трябва да задобря през новата година  Mr. Green.

Ще ви наглеждам и аз, и ние сме вкъщи.

# 184
  • там нейде .............
Весело посрещане и от мен Hug Hug Hug
Гичева - БРАВО  bouquet

# 185
Скъпи мои ..едва ли ще успея да надникна до утре...
Затова ви пожелавам да посрещнете Новата година без съжаление за старата, без страх и със сърца изпълнени с топлота и надежда ! Дано се сбъднат всички наши мечти и желания..Наздраве

# 186
Гичева понеже каза, че ще минеш  Mr. Green - НАЗДРАВЕ

# 187
Миши-06 да ти се връща Mr. Green

# 188
Ние още не сме седнали на масата.Майка ми още е в банята.Пък какъв зор видях да преспя Габи.Направо го съжалих детето,тъкмо се унесе и като гръмнат и то подскача.Сега сигурно ще поспи 1-2часа и ще стане.

# 189
Аз съм си, аре наздраве. Аз съм си тук, гледаме се с Николай, може и да заспим до 12  Mr. Green. Поне за ядене има  Rolling Eyes.

Пуфе, така е дечицата се стряскат от тия гърмежи. Аз две години много се страхувах Павла да не се уплаши, ама нямаше проблеми, даже не се е събуждала. Тя днес даже не е спала следобяд, сигурно ще заспи след малко и после ще се събуди.

# 190
Гичева понеже каза, че ще минеш  Mr. Green - НАЗДРАВЕ

НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН

# 191
polly, gicheva
 наздраве

# 192
Лелеее ама сте писали,писали.....цяла тема сте изписали  Party
Здравейте мацки  Hug
Утре засядам да чета,че днес няма време,влязох само да ви пожелая : "Весело посрещане на Новата Година"

П.п Много яко заглавие на темата сте избрали  Joy

# 193
 cheers айде пак наздраве, аз съм и си

# 194
cheers айде пак наздраве, аз съм и си

Общи условия

Активация на акаунт