Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 727
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • welcome to the Jungle
Жужке, дано да е станало чудо  Praynig, въпреки, че при Т на водата 4 градуса...  Sick

Момичета, Оги не е на ясла и пак нямам за форум време Confused, обаче съм спряла яслата, че комай за първи път от мнооого време насам Огнян е здрав и без жълти сополи  Crazy.
Да не говорим, че хвърча по застрахователи, огледи, ремонти, майстори,че един китаец ми тресна колата предколедно и сега си сърбам пораженията  #Cussing out! Аз бях с бебето вътре и не усетих почти никакъв удар, обаче щетите са удивително много #2gunfire, а естествено - на китаецът не му направи впечатление и си отпраши без въобще да се поинтересува какво стана  #2gunfire.

Имах планове да записва Любослав на ясла, въпреки че плановете ми са да си го гледам до 2 години... И се отнесохме и забравих  Whistling. Дано поне за жизненоважната ми детска градина да не забравя за Оги  Praynig Hug.

Как сте с въвеждането на кравето мляко и глутена?
За глутена - още ме е шубе, а от млечните продукти мисля скоро да започна с изцедено козе сиренце (че най-добре се поняса този белтък като начало).

Опа, чакаме простиране  Stop, изчезвааааам  ooooh!
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ!  bouquet

# 211
  • Варна
Гери, браво за успехите с гърнето  Peace. Браво и на всички останали. Аз все още не мисля да си усложнявам живота като помня какво беше с Вики. Като стана на 1 год. и бягаше от гърнето и рев. Непременно ще пробвам рецептата за питата и аз. Студ не студ голям ми е мерак  Mr. Green.

Ди80, оправяйте се бързо  Peace Hug.

Асе, бързо да се оправя малката адашка  Hug. Може да е като в дядовата ръкавичка, но е топло  Laughing Heart Eyes.

Ди13, дано нямате повече проблеми с тока  Peace. Ние както се отопляваме само на ток, щяхме да седим под юрганите.

Бърборана, на нас ни отложиха изследванията, че бяха свършили направленията, но мисля, че е стерилна урина. Съвет за съжаление не мога да дам.  Peace

Жуже, стискам палци и се моля  Praynig да намерят още оцелели.

Лъвичке, успех с простирането на тези градуси  Mr. Green. Аз без да искам съм захранила Елчоне с глутен, който се намирал в едно пюре уж от картоф и морков. Чичо Ганчев много подвежда с тези етикети  Naughty. За яслата имаш шанс все още. Яслените групи към ОДЗтата приемат молбите заедно с градините  Peace. А тоз китаец да му се дръпнат очите още повече дано  #Cussing out. Язък, че ще трябва да се разправяш сега с такива батаци.  Hug

# 212
Гери браво за гърнето, аз пробвах но имах успех сама два пъти през другото време си блееше нагоре на долу. А гледах едни гърнета като столчета не знам дали те няма да са удачни newsm78

# 213
  • София
Ето го малкото мишле на жълтото гърне!  Laughing

BARBORANA, нашето доки днес ми даде направление за стирилна урина. Дано не се наложат АБ.
Лъвице, браво, че Оги е здрав. Много кофти за колата, не успя ли да запишеш номера? Егати хората  #Cussing out
Ани, за момента Ели си седи кротко. Мисля, че колкото по-рано се запознаят с гърнето толкова по-големи приятели ще станат (и по-бързо). Една приятелка сега почна да слага щерка си (9м.) и тя не е много очарована.
Тед, важното е, че има попадение. Трябва да не се отказваш.

Ле-ле, стана късно отивам да лягам. Лека нощ.

# 214
Добро утро  Sunglasses.Аз си пийвам кафенце а Симона ми пее песен за събуждане  Crazy.Жужи дано има оцелели  Praynig миличките хорица много ми е мъчно  Sad.Лъвичке вяствай се по-често липсваш ни съжалявам за проблемите с китайчето но важното е че не сте пострадали и и сте живи и здрави  Hug  Heart Eyes.Гери много е сладка Ели в гърнето да я нацелуваш много от мен и дано имаш успех и за напред все там да се изхожда  Wink така като се замислих да взема и аз да пробвам  newsm78.Асе дано свършват вече тия болести  Peace Ди80 и на вас бързо да ви минава  Praynig.Аничка браво че и Елито е по-добре и честит рожден ден на каката да ти е жива и здрава и много послушна   bouquet.Ох айде че Симона ревна после пак  Crossing Arms.

# 215
 Ха Добро утро !!!!
 Честити месечинки на
   АНТОН ,
   МЛАДЕН , 
   МИХАИЛ ,
   МАРТИ ,

Да са живи и здрави и много да радват всички с красивите си усмивки.

Ох , писна ми от това студено време.А и Мики само реве и направо ми е толко подтискащо.А днес сме самички ,че таткото ни  отиде на работа.Абе нямам думи просто. baby_neutral

Ама няма да ви развалям настроението. Joy

И нашият каприз си дърпа "атрибута" , ама татко му каза ,че като го заболи и писне и ще спре.Изобщо смяната на памерс е битка , а обличането след къпане е война.
 Е хайде стига за сега.Приятен ден и много усмивки и ведро настроение.

# 216
Добро утро, първо да почерпим за месечинката

да се похвалим днес сме по добре, таткото се оправи, а Младен тази нощ спа определено по- добре събуди се към 5ч сравнение с предишните нощи това е супер.
Трапезица така като гледам времето май скоро няма да се оправи за това като ходим на гости над вас ще отскоча и до вас да ти донеса чайчето , малииии как прозвуча.
При нас навън е голям студ cold то бива студено ама то прекалява #Cussing out ама пък вярно зима е но когато не можеш да отидеш на балкан и да я усетиш като хората започваш да е мразиш #2gunfire

# 217
Добро утро и от нас.
 Tad честита месечинка на Младен. Също така и на Михайл, Марти и Антон , Да растът живи и здрави и много послушни.
Ted ще се радвам да ни дойдете на гости , защото ми е едно толкова скучно , като не можем да излезнем , тъкмо да ви видим колко сте пораснали.
 Малкия заспа , вече стой по- стабилно седнал , но го подпирам още с възглавничка като е на дивана , да не падне като излезна от стаята , и за това по-често го оставям в стола за хранене , от там няма мърдане Grinning  .
 Хайде чао от мен , после ако мога пак ще се включа.

# 218
Жужке, мила, ужас, много ще се моля. От вчера не съм спряла да ги мисля тези бургазлии, само чета имената да гледам за познати, но мъжа ми ме успокои, че всички наши познати са на други кораби. Ох, дано се прибере вашият човек жив и здрав у дома!  Praynig Казват, че всички са облекли термокостюмите, което значително увеличава шансовете им, моля се да е така наистина! Praynig  Praynig  Praynig
Лъвице, китайците в България са хвани единия, блъсни другия!  #2gunfire Мои колеги са преводачи в съда на китайци, всяка седмица има поне по едно дело срещу тях, а те се държат така, сякаш са хванали Госопд за шлифера. Една беше ударила (в смисъл набила) полицай, спрял я за проверка! Rolling Eyes Дано се оправите бързо с този проблем и да не ви се е "паднал" твърде нагъл китаец!
ДИМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВСЕ ТАКА СВЕЖА, ОСТРОУМНА И ЗАБАВНА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ И БЕЗЦЕННИ МОМЕНТИ КАТО МАЙКА!

Честити месечинки на всички бебоци днес!   bouquet

# 219
Добро утро!
Тед,честито да ти е живо и здраво детето  bouquet
И аз не обичам много студа,тази зима направо ще ни умори, нямам търпение да дойде пролета.Да си кажа без бой май захраних Стами с глутен,ама то си му е време де.Вчера купих каша като поне 10 мин гледах опаковката да прочета дали има глутен и нищо не видях,а днес направо там ми се забиха очите Crazyта такива ми ти работи.За кравето мляко мисля до седмица две да почна да му давам newsm78.Хайде после пак че някой осра положението
П.П.Честити месечинки на и на Михаил,Марти и Антон

# 220
Гери, много сте сладки на гърнето! Mr. Green И аз снощи снимах Максим на гърнето, като пооправя братото, че още не е закусвал  Embarassed, ще сложа и аз. Ама нищо не направи вътре. Е, аз го държах около минута само, че беше гладен и ревеше за баня. Днес пак!

# 221
Ето ме пак  Hug.Честити месечинки на Младен на Антон Михаил и Марти да са най-прекрасните мъже  smile3525.Дими честито и на теб пожелавам ти най-вече здраве семейна топлина и уют и малката принцеса много да те радва  newsm59  bigdance2  party023.Ей пазарджиклийки  Naughty и аз приемам гости заповядайте и двете не само на вас ви е скучно в къщи  Crossing Arms тъкмо ще заформими едно бебешко парти  Crazy.Симона заспа аз изчистих подредих проветрих и ми остана само да пусна пералнята днес нещо съм много бърза  newsm78 чак си се чудя.

# 222
Добро утро и от нас!
Честити месечинки на АНТОН, МЛАДЕН, МИХАИЛ и МАРТИ! Да са ни живи и здрави момченцата, все така "послушни" и много да радват мама и тати! Mr. Green

Ама, вие май хич не спите Wink Вчера сутринта писах на 9та страница, а вече сте стигнали до 11 - та  Laughing

Еви, защо не пробваш да и даваш сокчета, за да не се запича? Вие вече хич не сте малки и определено ще и харесат..
Аничка, честита ви 4та годинка на патерици! Каката да расте все така послушна и много да се обичат сестричките  Heart Eyes  bouquet
ммм, как се справяш с кенгурото все още? #Crazy  Аз вчера изведох Катрин за половин час с нашето и после не можех името си да кажа, а тя  е доста по - лека от Алекс...Бях забравила как ме болеше гърба лятото и се зачудих от какво се почувствах толкова претрепана за секунди...
принцеска, честити ви именни дни със закъснение!   bouquet А за леглото - когато купувахме на времето (преди малко повече от 6месеца  Joy) моят мъж ме убеждаваше да купим от кошарите, точно заради тези решетки! Един приятел му беше казал, че децата много се удрят в тях, но аз така и не склоних.. А сега като виждам какво ни чака... Добре, че баба и купи едно такова легло и при нужда ще го командироваме в нас...Иначе няма спасение..
Анту, много лошо с това захранване! Ще питам, дано не си писала преди  Embarassed Защо не пробваш тогава със сладки пюрета и сокове? Щом толкова се мръщи на зеленчуковите... Не, че харесвам Ганчев (всъщност аз от сладките друго не съм пробвала), но нашето пиле много ги хареса от самото начало.. Аз всъщност бях почнала - сокчета, каша, плодови пюрета и после с малко зор - зеленчукови.. Доста се бях отчаяла също по едно време, но за месец - месец и половина свикнахме с всичко.  Peace Сега яде всичко - няма никакъв проблем  Hug А зеленчуците ги варя във вода, нормално. Може би не е най - правилно, но ...Беля, режа на не много големи парчета и варя до омекване. После пасирам с част от водата, в която са врели  Peace
Светли, една позната майка ми каза,че много зависи в каква ясла ще си дадеш детето. Тя беше дала нейното на 10м (проходило), но в частна ясла, където са 10 деца в група и няма никакви оплаквания.. В държавната до нас са 26 (!) А погледнато реално и в къщи да си стои, пак може да се разболее  Thinking
Ди13, ужас! Дано няма повече такива моменти Sad
Зойче, къде търсиш бавачка?
Петя, като заговорихме за биричка...
Wink
А иначе - с юнчетата май ще е така..Те не обичат да седят самички  Laughing За пюре - давам около 200мл. И дори май не и стига...

Гери, малката е страшна сладурана на гърнето!  Heart Eyes И май доста стабилно сяда? Как се реши да я пробваш толкова рано? Катрин още ми се клатушка и я слагам да посядва само ако я държа, иначе и аз си мечтая за гърне вече  Joy А за кърменето - по принцип - не се кърмим нощно време, но тука от 1 месец като видим зора - давам,ч е иначе няма сън...
Йойа, дръж фронта! Още малко и ще дойде пролетта  Mr. Green Да не съм чула за такива медали... (то не, че повечето от нас от време на време не се замислят за такъв  hahaha)
аби, и на м ен много ми се иска да гледам беба повечко време, но ако на баща и не вдигнат заплатата - няма да го бъде  Confused
Жужата, я кажи за тези бишкоти? Какво представляват и на коя фирма са? Катрин вече яде обикновени бисквити сама (как отхапва като няма зъби незнам), а от време на време и крайче хляб дъвче  Flutter А за момчетата ще се молим  Praynig Наистина вярвам,ч е надеждата умира последна  Hug
Асе, гледай каква снимка има и Катрин в ъгъла на леглото  Joy

С Вики са като братовчедки  Joy Дано се оправя по - бързо, че много е гадно детенцето да е болно! А иначе сега сте като в някой стар италиански филм - голяма и весела фамилия  Mr. Green
Ди80 , и вие да се оправяте! Дано не се окаже нещо сериозно!

Ееех, Лъвичке, пусти му китайци! Не съм расистка, но доста ме дразнят! Толкова мръсен народ (поне тези, които виждаме тука). Дано всичко с вас да е наред, а колата бързо да се оправи (т.е. да я оправят и да ви изплатят достатъчно от застраховката). При кого си правиш каското? За краве мляко - ние от месец даваме кисело мляко с бисквити и доста добре се понася  Hug
Лелеее, сега видях колко съм изписала..Спирам, че темата ще свърши

# 223
  • Варна
Добър ден! Тук пекна слънце, направо не вярвам на очите си! Тая нощ имах чувството, че ще издуха блока ...

Актуален въпрос: Как ще се снабдявате с това козе сирене?

Елица, и аз мислих за детска ясла, ама във Варна нещо са кът, досега не знам за такава.

Честито на всички празнуващи днес!

Бебешоците на снимките големи сладури! Аз днес правих клипче на малкия с фотоапарата, как мучи доволно и се търкаля по нашто легло  Laughing . А вие чак ме запалихте да му купя гърне. Мислех на 8 м. да пробвам, ама може и по-рано.

Айде, че иска да го приспя  Peace

# 224
Еличко много е красива Катринка иде ми да я гризна чак  Hug пу-пу голяма хубавелка  Flutter.Светли я качи някоя снимка и на твоят хубавец да го видим   Simple Smile.А ето и една снимчица от моята принцеса дето последно време много ме ядосва  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт