Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 723
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейтеее!!!
Ето ни и нас, нещо тези дни ме домързвяваше да пиша  Embarassed
Първо честити месечинки Младен, Антон, Марти и Михаил!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!!
Дими честити рожден ден!!! Много здраве и само хубави емоции!!!
Пожелавам и всичко най, най - хубаво на всички който съм изпуснала през изминалите дни
Ние днес ходихме на консултация рано рано в студа. Станали сме 7630 /+ 300/ и 70 см/+2/. Взеха ни кръв за изследвания, и падна един рев, но само докато и стискаше пръстчето и после милото омаломощено заспа и сега още спи, а не е яла. Половин час я дебнах сутринта да и събера пико и след всички усилия събрахме по - малко от 10мл, но слава богу се оказа достатъчно. сега ще си чакаме резултатите, дано всичко е наред. Педито каза да започвам с кашите и сега съм в чуденка, нямам идея какви са  newsm78  newsm78. Ако може да ме светнете какво да дам за начало, гледам че сте писали, ма не мога да се ориентирам.
 Embarassed
ох събуди се после ще си допиша
хубав ден  Hug

# 226
  • Варна
Честити месечинки на Младен, Тони, Марти и Михаил! Да са много здрави, палави и безгрижни.

ДимиHug  bouquet честит рожден ден, мила! Бъди много здрава и обичана, запази невероятното си чувство за хумор и бодрия си дух. Ей, ти си била моята зодия  Wink.

Гери, Еличко, Чоко, много са ви сладки девойките, пу-пу! Ако ги видя ще ги схрускам Heart Eyes. Абе Юнчета, няма какво повече да говорим  Mr. Green.

Еличко, ние не сме имали такива инциденти с кошарата. Зависи си от детето. Много са здрави и Вики си спеше в нея докато не се роди Ели, така че не бързай да съжаляваш.

# 227
Здравейте, мами и бебчета!!!

Първо да почерпим, днес Марти става на 7месеца!   bouquet на всички, които са се сетили за нас!!!   

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ!!!МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ, МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ДА СЛУШКАТ Laughing!!!

Мила Дими, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Пожелавам ти много щастливи мигове и да си най-желана, най-обичана, всичко, което си пожелаеш да се сбъдне!
извинявам се за поста! Embarassed

# 228
Дидинка, благодаря за почерпката! Да ти е живо и здраво порасналото детенце!   bouquet
Еличко, при нас не е от манджата, а от приборите. Не признава ни шише, ни лъжица. Иначе си ми е лакомчо, не вярвам да проявява злоядство в бъдеще, просто нали не е цица... Rolling Eyes Ама днес пак ще го мъча с кашичка.
Димииии, къде си? Няма ли да почерпиш с по една торта?  Mr. Green

А ето го моят господин как се кефи на столчето на батко си и как седи на гърнето!

# 229
  • Варна
Аниита, аз почнах с безмлечна оризова каша на Нестле. Малкият е луд по нея!

Ето го разкошко:

# 230
4oko 25 страхотно предложение си дала да се съберем и аз както съм с двама юнаци , само да не уплашим твоята хубавица  Laughing , но поне ще забравим за скуката.  Ех , трябва да приключвам , че баткото не иска да залисва Евгений. Чао

# 231
  • София
Честито месечинки на всечки!

Честит рожден ден на Дими!

Аничка честита ти рожденничка, вечар съм я пропуснала. Embarassed Утре свекърва ми прави 60. С нея сте на една дата. Grinning Аз малко по нататък.

Ами, че разходка с кенгуру в този сняг и бебе с дрехите сигурно наближава 10кг си е фитнес. Вярно, че кг от бремеността са минало, но имам доста да свалям и предполагам, това също помага да го нося по лесно. Освен това ходя да плувам, което помага да нямам проблеми с гърба. И новия хит на благоверния е подаръкът за коледа - PowerBall. Това е топка с жироскоп за трениране на мускулите на ръцете. Каза да съм тренирала, за съм заяквала, за да ми било лесно да нося нашият син. Laughing

Гери - ходих естествено след раждането на лекар. Ама каза, като вляза в цикъл да ходя пак. Което отдавна е факт, ама ... за това си трябва нагласа. Пък и направление да взема от джипито. Аз след като останах без такова, се записах при педиатърката на малкия. И вече съжалявам за направеното. Още не съм искала направление и не знам дали няма да ми прави въртели.

Исках да питам, какво ползвате за кошара или каква сте купили. Защото малкия вчера почти стана от легнало положение. Просто се хвана за възглавнцица, а тя не го задържа и тупна обратно с нея. След което повтори няколко пъти със същия неуспех. А днес почна да се катери по мен и от седнал стана на крака. Което ме навежда на мисълта, че трябва да измисля място, което да му е удобно, да се учи и на тези умения. А не знам какво е удачно. Тези от плат кошари не ми се струват подходящи с оглед, че няма за какво да се хване да се набере. Или може би бъркам.

# 232
Здравейте милички  Hug
Честити месечинки на малките сладки пораснали бебоци
Момичета имате прекрасни дечица Hug Hug, а малката прицеса на гърне е божествена  Party
Пак да се оплача..оказа се,че буденето нощно време стана тенденциозно  Sick От няколко дни се буди точно около 2-3 после 5-6 часа  #Crazy Определено иска цица(макар и за 1 минута), нито биба нито чай е в състояние да я залъже  Close Преди два дни си направих експеримент и дадох АМ преди заспиване,но промяна нямаше  Confused Вече се чудя какво да правя, вече е голяма,а и на мен адски ми се спи.После през деня ходя с егати гръговете под очите и се нося като дух. А така хубаво си спеше преди.... Tired
anii_ta ние започнахме с оризова на Милупа.Днес дадох и млечно-бананова на същата фирма.Но имай в предвид,че запича  Sick
Момичета моля ви кажете ми виждалили сте някъде просо? Praynig
П.П. Дими, честито мила.Да си жива и здрава и безкрайно обичана и щастлива.  newsm51 newsm67  party006[/color]

# 233
От няколко дни се буди точно около 2-3 после 5-6 часа  #Crazy Определено иска цица(макар и за 1 минута), нито биба
Няма да те успокои, но и при нас е същото. Чувства се дъболко огОрчена и обидена, ако предложа нещо, различно от цица  Laughing Спокойно, ще премине.

# 234
Здравейте и от мен! Аничка да ти е жива и здрава каката! Честити месечинки на празнуващите! Дими ,честит рожден ден ,да си много здрава и щастлива!!! Еличко ,Чоко, Анту ,Светли големи красоти пу-пу ,ма мнооооого хубави деца!!! И сега да попитам ,момичета,как правите кашите? Аз взех на Милупа оризова безмлечна ,ми с вода е гадно направо ,но виж с млекце е друга работа и Диди чак си плаче за нея.Моята педиатърка ми каза да я правя с вода за да изместя едно кърмене и да е безмлечно яденето да ама нестава! Някой го беше повдигнал този въпрос  newsm78 майче Гери оф не се сещам,че като ви чета накуп и позабравям това мое ЕГН  Embarassed Иначе Диди ми отказва да яде пюрета ако не са с тиква или морков вътре   Rolling Eyes  и вече знам ако не и хареса например броколи,слагам морков или тиква,докарвам го на цвят и го изяжда без проблем   Wink ,ама ме е страх да не я жлътна нещо ами  като неще друго те са и по- сладки и си ги предпочита. Дали има такава вероятност какво ще кажете Щък преди спомена нещо такова за малчо?!

# 235
 Честит Рожден Ден на ДИМИ !!!!!!! [/color]
 Нека късмета и здравето са винаги с теб.И постоянно да си заобиколена от любов и детски смях.

Еличко , ама като видях снимката , вие имате точно като нашето креватче.
 Гери , страшни сте  с гърнето.Бъдещ фотомодел ще е Елито.
Лъвичке , кофти тая китайска работа.

Като стана въпрос са ЧРД , моя първи братовчед има ЧРд днес.Става един голям мъж на 19 години и две глави над мен - 195 см.Ама съм свикнала ,нали и мъжо е 200 см.

Аз кашата я правя с вода и слагам и пюре в нея , но след половин час си го кърмя.Нещо ми е жал да му спра следобедното кърмене.Аз така и с обедното ,много трудно се реших да го заместя напълно.

# 236
Здравейте пак , гледам , че днес всички пуската снимки на бебоците и за това , ето ни и нас
 Тук сме в проходилката и много му харесва да стой в нея , но по - малко ,че е още малък.

# 237
Лусия, и аз вчера я направих същата каша с вода и беше просто  Sick. Според мен не само мляко, ами и захар й трябва, за да стане ядлива. Crazy Ужас, горките деца! Сега си размразявам кърма, дано с нея стане по-добре.
Трапезица, много хубави сини очи си имате!  Wink
За буденето нощем - с Максим се кърмим поне по веднъж, обикновено - по 2 пъти. Не ми пречи. Обикновено и двамцата заспиваме по време на кърмене. Laughing

# 238
Здравейте момичета!Пиша бързо,че моята джуджана е в ръцете и така дърпа лаптопа,че е много опасно! #2gunfire
Честито на месечинковците и на рожденичката!  bouquet
Ние дивеем в тоя сняг и се моля скоро да може да излезем пак навън,че си объркахме целия режим.Кога яде,кога спи-вече и аз не знам. Sad Иначе яде всичко,но все ми се струва,че е малко.  newsm78 Ще видим на консултацията.Все още не мога да сваля снимките от новия телефон....голям съм абориген! #Crazy Дайте акъл,че то и кабел и диск имам и  не става...

# 239
От няколко дни се буди точно около 2-3 после 5-6 часа  #Crazy Определено иска цица(макар и за 1 минута), нито биба
Няма да те успокои, но и при нас е същото. Чувства се дъболко огОрчена и обидена, ако предложа нещо, различно от цица  Laughing Спокойно, ще премине.
Когаааааа  smile3511  Crazy
Чул те Господ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт