Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 711
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Kакво ще кажете за пеещо гърне.Много се запалих.Като се испиша и то започва да пее.Мисля  да и  направя подарък за имения ден  Wink
Ние вече стоим по 1 час в паяка и много и харесва.Има стабилна стойка вече и си личи ,че нищо не може да и стане.Обаче от няколко дена вика баааааааааабаааааааааа.Ужас трябваше да вика маааааааааааааамаааааааааааам.
Забелязах, че от както падна вече неиска да се обръща освен в нейното си легло след като се наспи.

lusia аз и слагам мляко.защото иначе Ивайла не я засища.Но зависи и от кашата има и млечни,които според мен са най-удачния вариянт и винаги си купувам от тях.
И да питам как стоят седанли децата на гърне.Ивайла още не се задържа седнала-пада като круша Laughing newsm78Нито се изправя сама нищо не прави.Даже неможе от легнало да седне без моя помощ.Мисля,че още няма сила.

Честит Рожден Ден на ДИМИ !!!!!!!     bouquet

# 241
maslinka аз си мислех за гърне магаре което има едно топче което се върти но една приятелка ми каза да не се лъжа да вземам такова защото само се залисвал по играчката и не вършел работа, а ние днес имаме напредък с гърнето newsm44 аз си мислех за гърнето тип столче.
А за гостите Чоко и ние приемаме гости, към Трапезица се обърнах защото леля ми живее над тях а ние срещу тях Joy Joy Joy Joy Joy малееее голямо обяснение важното е да ме разберете hahaha Май само ние не сме сядали на паяк, ама за сметка на това пък като се каче на банджито и вика та сигурно го чуват до първия етаж на блока. Сега отивам да видя какво ми става с манджата защото се правя на готвач  chef

# 242
Кети Кети виждам те. Wink

# 243
  • Варна
Кети Кети виждам те. Wink
И аз, и аз  Flutter

# 244
Здравейте  Hug

Честит рожден ден Дими! Да си все така оптимистична и хумористична, да си ощастливена и обгрижвана, горда майка и обичана жена! newsm51 newsm51 newsm51

Честити месечки на АНТОН на мама Кики29, МЛАДЕН на мама Тед, МАРТИ на мама Дидинка77 и на МИХАИЛ на мама Руска! Да растат здрави и усмихнати! smile3525

Аничка, да ти е много здрава и щастлива и красива и умна и палава и послушна каката.  newsm51

Ди13 и всички други от бедстващите райони, дано се оправят бързо нещата, че така неможе  Praynig
Гери, браво за гърнето, Ели е просто неотразима, а ти невероятно упорита  Hug Ние ще ходим в Токуда да носим урината и да ни взимат кръв и на вас там ви е удобно. Казаха урината да се занесе до 2 часа след взимането и работят със НЗОК. А вие за коя ясла се пробвате на Майор Томпсън ли, защото ние там записахме Симона и ще е много готино да са с Ели заедо. Има и една кака от вашия блок - Рая, на 1 годинка, която също е записана там, сигурно се знаете, майка й е също Гергана  Peace А да не пропусна пак да похваля любо какъв маистор погачар е   chef
ЖужаPraynig Praynig Praynig
Лъвице, лоша работа това с колата и ние имахме бая разправии по коледно с отнесено огледало, счупен мигач и ключалка на багажника, много е неприятно, а да те блъснат пък не ми се мисли, важното е, че на вас нищо ви няма  Hug
Еличко, страхотна е малката Катринка, особенно с ролкята в леглото - пу, пу, пу каква кукла   bouquet
Чоко и адашката прекрасна бе, пу, пу, пу   bouquet
А и мъжете се включиха да се покажат какви са хубавци  Grinning
Ние сме на НАН и вечер в 9 пие по 180 мл та до 8:30 - 9 сутринта, когато пак е на 180 мл. Преди две вечери я пробвах с 210 мл, ама не ги изяде, та си продължаваме на 180 мл.
И на мен много ми се ще да си гледам детето до по-късно, но решихме че е по-добре да е записана и после да не тръгне на ясла, отколкото да искаме да я дадем и да няма места.  newsm78
Много хубаво временцето навън, ама пусти му неразчистени тротоари не смея да се юрна навън, та слагам Симона да спи на балкона на слънце и аз си чета книжка до нея - голям кеф  Crazy
Браво на здравите, а болничките бързо да се оправят  Peace

Уф, изчетох ви и ще пускам вече дългия пост най-сетне  Heart Eyes

# 245
Честити месечинки на малките сладури!
Я кой още празнува днес  Simple Smile Дими, да си жива, здрава, все така лъчезарна, усмихната, оптимистично настроена и с неизменното си чувство за хумор.
Гери, много е сладка Ели на гърнето. Тая снимка да я пратиш за някой конкурс  Hug
Мишето гъта точно тези саксии, които са нависоко. Като се носим на ръце, секунда невнимание от моя страна – и бам. А тези по ниското за сега само ги скубе. Е, веднъж я видях и да пасе де  Mr. Green Брей, на пара ли трябва да се вари...  newsm78 Аз всичко си го варя с водичка. И после АМ, което добавям правя с водичката, в която са врели зеленчуците. Погачата ще се пробва(дано да успея още в неделя)
Асе, още ли нямате ток? Направо всичко това е ужасно. Добре, че бонбонка вече е по-добре. Ние пък нямахме вода до преди малко. Цяла сутрин се чудя как да измия. Как правих пюрето, само аз си знам. И за капак малката ака два пъти, а кака й точно днес реши, че ще рисува с водни боички, ще играе с пластелин и ще драска(по-точно рони) с един тебешир върху дъска. Но вече я пуснаха, наядохме се, приспахме се, поизмих, поизчистих. Сега ще пусна и една пералня и ще дишам по-спокойно  Peace
ЖужаPraynig  Praynig  Praynig
Ди80, дано да се оправите всички бързичко
Лъвичке, много неприятно. Да не се случва на никого, пък макар и леко чукване
Чоко, е не мога да си представя, че толкова красиво дете може да ядоса някого  Hug
Еличко, ще се съглася с Аничка. Даже ще повторя – зависи от детето. Ванина никога не се е удряля нито в решетките, нито където и да е по леглото. Обиколник не знам какво е. Рядко е падала. Ако се случеше, то си сядаше на дупето. На всички пожелавам децата им бързо да усвоят уменията по безопасно падане, че си представям какъв страх ще берем иначе.
Анту, не се отказвай. Ще свикне, няма къде да иде. Ето мойто диваче днес си изяде всичко, при това за има-няма 6-7 минути(това й е рекорда за сега). И даже почти не беше изцапана(само малко муцката, но щом няма по лигавче, по мен или по дрешките – не се брои  Mr. Green )
Айде да действам докато спят и двечките  Heart Eyes

# 246
Здравейте пак от мен , явно днес много ме слушат мойте деца , щом толкова време имам за компа. Не мога да не пусна и тази снимка , защото сме много усмихнати на нея. .

Толкова е студено на вън , че се чудя дали и у баба им да ги водя довечера , че от колата влизаме у тях ,пак ме е страх , че ще диша студен въздух Евгений. Искам да излезна да му взема буйки. Поръчах през Данет , но нямаше номера и мисля от някой магазин да взема , защото в паяка трябва да стъпва с тях , а още нямаме. Хайде Чао , че  днес се олях да пиша.

# 247
Ех момичета то е ясно че юнчетата са най-красиви умни и т.н   Flutter на майките си са се метнали  Wink.Yoya мила нали знаеш че във всяко ангелче се крие и дяволче   Crazy.Дектиса и твоята Симона не ни отстъпва с нищо  Hug.Тед много добре че се комшийки  bowuu а къде точно живеете?Трапезица с  тези сини очи Евгени ще разбива много женски сърца  Thinking.Светли и твоят юнак е прекрасен   bouquet.А Кетито дано по-късно се включи  Party.

# 248
  • София
Малии разкошни са тези юнчета  Hug 

# 249
Леле, леле, какви са песни у нас!  Party Чак ме е страх да не събуди брат си.  Mr. Green
И днес нямахме особен напредък с кашата. Tired Размразената кърма ми се стори отврат на вкус, затова му направих с АМ малко оризова кашичка. Половин лъжичка си я въртя в устата половин час. После му дадох малко оризова вода, че нещо пак не ми харесват памперсните творения, криво-ляво я изпи, после пак пробвах каша и същата история - премята си я из устата, накрая я изплю. ooooh! Даже не знам как успя да се омаже и по челото. Уф, не знам, мъка, мъка. Май ще взема едно купешко пюренце да видим, може пък него да го хареса. Ще търся и тиква, тъкмо и ние да си направим печена (то има ли още на пазара? newsm78), че с много захар я харесвам.
Маслинка, и аз си мислех за пеещо гърне, макар че и на нашето си седи мирен и не се сърди.
Хайде, ние ще поизлезем малко да се порадваме на снега, само чакам големия да се събуди.

# 250
 Леле юнчетата са страшни просто.

Аз да ви кажа ,че от 15 дни насам Мики не ака ,ако не го издържа на ръце.Явно му подпира памперса и не става работата.Пробвах гърне ,но още е малък и хич не му стой дупето там.

- нищо ,че сме мъже и ние сме фотогенични. bowuu Joy bowuu

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 16:24 от petq B

# 251
Анту да ти кажа и Симона хич не хареса оризовата каша накрая баща й я изяде  Sick.и пюрета хич не искаше и аз започнах да практикувам по мой си начин ПЗ предлагах и от нашите ястия и тя си хапва всичко с апетит отваря устата преди още да съм й доближила хапката и така доби някакъв апетит и започна да яде и пюренца но не всички харесва най й допада банановата каша на Милупа и картоф с моркоф на Хип.Ако искаш пробвай аз хич не съм я насилвала като не иска няма да яде важното е че има цица накрая  Mr. Green.

# 252
Здравейте на всички.

Честита Нова Година!Да е здрава плодородна и мирна!

Ние не сме в Пловдив още.Като се приберем ще ви чета.Нова година не празнувахме защото свекър ми почина на 29.Направо трагедия.Нямам време да ви чета сега много целувки на всички!  bouquet  bouquet

# 253
Нова година не празнувахме защото свекър ми почина на 29.Направо трагедия.Нямам време да ви чета сега много целувки на всички!  bouquet  bouquet
моите съболезнования.Ужас и то на такъв хубав празник Flowers Rose

# 254
Здравейте мацки.
ElitsaPetrova -Пуснала съм обява във форума и в още 1- сайт.Междувременно преглеждам сайтовете за такива обяви и се обаждам.Предлагащите услуги са малко и май предпочитат по-големи деца и почасова ангажираност  Cry

Говорите си за гърнета, аз да се похваля.Слагам я на гърне от септеври/ до скоро аз я държах/ и си върщим голямата работа там.Много обича да седи на гърнето, почва да тупа с ръце и да се хили.

Общи условия

Активация на акаунт