Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 727
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хей, много сте писали, прочетох ви ама нямам време за да пиша дълго.

Честита месечинка на АНТОН на мама Кики29, МЛАДЕН на мама Тед и МАРТИ на мама Дидинка77! Да растът много здрави, усмихнати и само радост да носят на мама и татко!

Честит рожден ден Дими! Да си много здрава, все така готина и с годините да не загуби ведрото си на настроение.

Благодаря ви за милите думи за Ели.  Grinning Всичките юнчета са големи сладури, пу-пу  Heart Eyes

Днес от първия път взех урина със стерилните пликчета, като й взимаха кръв не се разплака, ама може би защото една какичка я беше гушнала, друга я боцна и й беше интересно, защото само я закачаха. Подадох молба за яслата, №36 сме. Нашето доки като я питах каза да й давам млечна каша, да почна с оризова. Ама се чудя дали да не взема бананова.  newsm78 За попаденията на Ели в гърнето не съм правила нищо особено, седи си стабилно, но сядам до нея на земята и й казвам или пиш-пиш или ако-ако. Според мен гърнето трябва да е обикновено, защото с другите се разсейват повече, а то все пак не е за игра, ама всеки си знае и децата са различни.

Райче, в същата ясла, най-близко ни е. За адашката не се сещам, сигурно ли е, че е от моя блок?
juzefina, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

Отивам до магазина, ако мога ще се включа по-късно.

# 256
Жузефина, много тъжно!  Sad Моите съболезнования и много кураж на близките ти!  Hug
Зойче, браво за гърнето!  Peace
4око, и аз мислех за ПЗ, много ми допада идеята, но ще ми бъде трудно, знам си. Мъжът ми яде пикантно, а нямам време да готвя отделно за всички. Е, сега заради Стефан се стараем да ядем здравословно, защото той отдавна е на обща храна, но за Максим съвсем трябва да внимаваме. Но и това е вариант, ако с другото се провалим. Rolling Eyes

# 257
Жузефина,моите съболезнования!
Чоко ние почти изоставихме тези каши а сме на кисели и има каши в бурканчета на Хип лека нощ и на Ганчев - това се вика мързелива работа. Но пък и те са по- хубави от другите, вярно че до сега ни се опъна само доматите със ориз. Мрем за сок от портокал навсякъде пише че не е добре да пие ама като гледа жално жално какво да го правя и му дам.

# 258
[. Мрем за сок от портокал навсякъде пише че не е добре да пие ама като гледа жално жално какво да го правя и му дам.
И ние така.Казват,че не било хубаво ,ама след 8 месец може.Но след като им няма нищо що пък да не даваме

# 259
Хей много сладки тез бебоци Hug
Честит рожден ден на Дими,много здраве,щастие и любов  bouquet
Гери,първата каша която дадох беше на Фризокрем ориз и царевица,не му хареса много.След това взех бананова на Милупа,изяде я цялата,така че ако искаш пробвай с бананова.Сега му всех с бисквити и вчера си хапна,но днес реших да продължим с млечната диета още един два дни.
Анту,намират се тикви още,скоро гледах по пазара.Дано да му хареса на Максимчо Peace
И аз варя всичко с вода и после според вкуса си слагам АМ.С всеки денСтами се усъвършенства с паяка,започна все по бързо да се движи из стаята.Преди малко едва го хванахме,протегнал ръчичка да пипне камината.Очите все трябва да са ми в него,дано да се стопли вече че едва издържаме вкъщи.

# 260
Жузефина, моите съболезнования! Flowers Rose
Hug

# 261
Жузефина  Flowers Rose дано почива в мир човека  Sad.   Анту аз не я захранвам педеологически а само от време на време й давам да опитва от това което ядем и така и дойде апетита и сега повече харесва пюретата и кашите а в началото не искаше да ги види  Crazy.Дано да имаш успер и сладура да прояде  Peace.Гери вземи бананова Симона много я харесва  Wink.Зойче дано да намериш кой да гледа Билянка  Praynig.Айде да ставам че съм се разготвила   chef пък не го правя много често  Embarassed да не вземе да ми загори ориза.

# 262
  • Пловдив
И аз да се включа докато Вики спи следобеден сън  Wink
Честити месечинки на порастващите ни бебочета днес ! Бъдете здрави и винаги усмихнати дечица !
Жузефина Съжалявам за загубавата ви, моите съболезнования.
Еличко   много е сладка Катринката, но Вики няма такава снимка май някой друг беше пуснал  Hug иначе кошарата и ние я имаме същата  Peace
Най-красиви са юнчетата, то е ясно. Сладкиши са всички до един. Ние още сме в Пловдив, но в Куклен има ток, нашия тати вчера беше дежурен и за това останахме. Утре живот и здраве потегляме към в къщи  Wink Ще ви пиша на спокойствие от там  bowuu
Целувки на всички  Heart Eyes

# 263
Момичета давайте идей за нови заглавия   bouquet

# 264
Преди малко писах и ми се затри поста #Cussing out
Честит рожден ден, Дими!
Честити месечинки на големите малки момченца!
Жужа, Praynig
Жузефина, моите съболезнования Flowers Rose
Гери, тази снимка с гърнето трябва да се разпространи Laughing
И аз съм за обикновените гърнета. С Гого смених няколко, докато не взех обикновено, кръгло , с дръжка/като едно време/- там вече се изака. Преди това като почнеше да се напъва, слагах памперс, хващаше се за масата и така...всеки с номера си.
При нас е леко бедствено положението - почти два дена няма вода  Sad , по магазините бебешките храни и памперси са изобрани и няма доставки, защото са затворени пътищата.
Дано до 2-3 дена да се оправят нещата, да отворят  и  градините, че и аз плача за специален медал Grinning

# 265
Момичета да подосаждам малко преди да си легна  Crazy
Направо ви завиждам за опитите и успехите с гърнето.Аз не знам кога ще се пробвам,но да ви кажа тя малката е доста нестабилна седнала,така че ще го оставя за по нататък.Бях си харесала това гърне , ама вие казвате,че трябва да е обикновено.
Днес добавих пюре от круша в оризовата каша и се прие добре.Смятам да продължа по този начин.А банановата каша е наистина страхотна изядох почти цяла доза  Shocked Wink
Майчета от Младост, къде точно се намира магазин Ванеса?

Жузефина моите съболезнования  Flowers Rose Hug и аз на бъдни вечер загубих вуйчо  Cry много е лошо и не справедливо когато близките ни ни напускат така внезапно

# 266
# 267
  • Варна
Е хубава работа, само усмивки и букети ли? Два реда няма ли да драснеш?

# 268
Кети хайде де кажи как си,как е малката принцеса. Не минавай така инкогнито  Naughty
Нацелувай хубаво това прекрасно същество с прекрасното име Мая  Hug

# 269
Радо заспа и имам малко време, докато ми се приспи и на мен.
Еви, как сте с храненето през нощта? Дано да е нещо временно, че е доста гадно, ние сме така от раждането, няма вечер в която да не ме събуди поне 4-5 пъти, а вече аз се будя и преди него LaughingВсъщност вече почти се научих да не спя Mr. Green А с гърнето направо ме разби-много е хубаво, ама си мисля, че е за по-големи деца/2-3 годишни/ newsm78
Кетка, много сериозно липсваш в юнските редици!

Общи условия

Активация на акаунт