Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 707
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Юнските юначета красиви правят мамите щастливи.
Мами вече учат  юнчетата  на гърнета.
В новата година да са най-щастливи Юнчетата мили.

# 271
  • welcome to the Jungle
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМИ!!!
Дими, бъди жива и здрава, желая ти да си много обичана и силно обичаща и никога да не забравяш доброто си настроение и прекрасното чувство за хумор!   bouquet

Любослав като разгледа юнските събратя и наду гайдата, че само него го нямало:

нова тема .
Тук дрънка и ечи на всякакви гърнета! НЕ за готвене, а за ЮНСКИ бебешки дупета

Жузефина, моите съболезнования...
Жу, може би и на теб за твоя близък ...

Кетка Mr. Green, де ти е клавиатурата?

# 272
Юнските юначета красиви правят мамите щастливи.
В новата година да са най-щастливи Юнчетата мили.
много сладко Hug
Нещо тези с гърнетата не ме кефят много newsm78
gogolina буди се  Tired, но така е от скоро и за това се чудя какво става....

# 273
  • София
Честит рожден ден, Дими! Радвай се на споделена любов с любимия и на истинско щастие с малкото слънчице!

Честити месечинки на порастващите днес малки мъже - нека имат весело и безгрижно детство!

ЖужаPraynig Praynig Praynig моля се с теб и твоите близки.

Жузефина Hug - съболезнования и от мен за загубата на твоето семейство.

Гоголина, дано скоро се оправят нещата в Добрич - от това, което чух по новините, положението хич не е розово. Стискам палци скоро да се изровите от тоя сняг  Peace.

Включвам се чак сега, че Алекс е болен  Sad и е доста неспокоен цял ден - направо ми е жал да го слушам как плаче и се дере /по принцип е доста спокоен/ и почти цял ден се разнасяме на ръце - нещо, което до този момент съм избягвала. Ама душичката толкова жално плаче, че чак сърцето ми се къса. Добре, че успях да му сваля температурата - сутринта беше с 38,7 и сега е доста по-добре. Е, и в момента се държим, де Simple Smile и като гледам май ще будуваме още поне час. Дано поне спи по-спокойно тази нощ.

И аз да отбележа, че са ви страшни сладури бебоците  Hug

Щък, няколко предложения за нова тема:
Новата година е вече тука, Юнчето от смях се пука.
Новата година е вече тука, Юнче с проходилката щъпука.
Сурва, сурва весела година, Юнче весело в къщата да има!

Щях още нещо на някого да пиша, ама докато дойде време да пиша и забравих какво беше  Embarassed

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 23:34 от jeninik

# 274
Бързо се записваме и лягаме, че пак окъсняхме.
Жузефина, моите най-искрени съболезнования. Sad
Лъвичке, не се ядосвай за колата Stop, ще я оправите, важно е, че вие сте добре. Hug
Гери, страхотни сте с това гърне, направо да я изпапкаш!!!
Петя Б, и ние се борим като се преобуваме, а за обличане, малееееееееее , дума да не става!!
Марти също се буди много често през нощта, чудя се дали не е от зъбите, да го болят венците?! уЖ се мажем с генгигел, ама знам ли newsm78
И аз мисля, че е добре гърнето да е обикновено, те и без това не могат да се концентрират още, а ако има и забава... Laughing
За храната, давам по 180мл през деня, а вечер - 200-210., Фризопеп.
За креватчето и аз се чудя, нашето е дървено, и бебо се удря в решетките, но ако е от меките, наистина няма къде да се хваща ,за да се изправя. Thinking
Момичета, паяка какво представлява Embarassed, подобно на проходилката ли е? или като бънджи? Blush(не съм се интересувала до сега, но вие събудихте любопитството ми) Simple Smile
Хайде, лека на всички!   

# 275
didinka77 на проходилката му казват паяк  Wink А защо не сложиш обиколник на креватчето, ние имаме и Андреа не се е наранявала до сега (пу-пу)  Hug
Хайде да скачам в леглото,че стана никое време.  smile3524
Лека нощ на всички   love001

# 276
  • София
Еличко, как се разхождате с кенгуру, аз днес се пробвах да я сложа в нашето, но не успях да я вкарам и се отказах, а и ме е страх да не се подхлъзна и падна, че не ми се мисли какво може да стане. Вярно е, че юнчетата ме обичат да седят сами, Елена е същата повече от 15-20мин. не изкарва. Реших, че от по-рано ще ми е по-лесно, а аз сядам до нея и освен, че й говоря, а следя да не тупне и я придържам. Катринка с рокличката е като кукличка.  Heart Eyes
Чоко, за Симонка.
anii_ta, браво за мерките. И ние ще почваме кашите и днес купих на Хумана бананова каша, да видим дали Ели ще я хареса. Доки каза да взема оризова амва ня е безмлечна и или трябва да се цедя, а не знам дали ще мога толкова, или АМ, ама до сега не съм й давала и реших да отложа.
Анту, сладур Laughing колко му е гот на гърнето, чак се е заиграл. Много ме е яд като не ще да яде и със зор изяжда половината, знам че не трябва ама се ядосвам. Дано почне да си хапва с апетит.
Светли, голям чаровник!
mmm_, вярно е, че са разправии с тези доктори и прегледи, а и в това време е кошмар ooooh!. Днес, бах гушнала малката и ката я носих 5мин. и ме беше шубе да не падна и предпочитам да се боря с количката, ама знам, че ако падам ще съм сама. Свекър ми за Коледа й подари от сгъваемите кошари(легла) и ще ползваме нея, ама честно казано не знам колко е стабилна.
EvieAndie, Ели също се буди по 2 пъти през нощта, но само хапва и заспива, а аз за 5 мин. съм отнесла. Наистина не е много приятно, ама като си я гушна толкова хубаво ми става. Просо съм  виждала в Пикадили и в диетичните магазини. Гърнето е готино, но не бих го взела, щом ти харесва го купувай, добре е, че може да го ползва и като по-голяма.
lusia, не съм била аз ама сега съм на същата вълна и момичетата, който са давали каши да кажат. Е то трябва в големи количества да й даваш, за да се оцвети. Аз за момента за основа на пюретата ползвам картоф, морков и тиква и към тях прибавям.
Петя, да е жив и здрав братовчет ти. Да го нацелуваш по бузките този смехуранчо. Браво за акането.
trapezica, ама сте готини. Искаш да вземеш буйки с меки подметни ли? Не трябва да са боси  така ли?
Маслинке, и Ели почна с ба-ба, после да-да, сега та-та, а ма-ма не се знае кога  Wink.  Малката също не може да сяда сама от легнало положение.
Тед, браво за гърнето, все така да продължава.
Yoya, аз варя на пара, защото имам такава тенджера и знам, че така се запазват повече витамините. Пасирам с малко от водичката. В къщи има цветя само в стаята на майка ми, та съм спокойна, че докато не почне да си отваря сама вратите няма да ги докопа. Разби ме, ние ядем по половин час.
Ди80, в магазина имаше само на Хумана и взех от нея (бананова). Трябва ли да се остави да се разтвори кашата или само смесваш разбъркваш и даваш.
Асе, дано нямате проблеми с пътуването, че в това гадно време.
gogolina, това гърне е от мен Grinning. Едно от малкото неща които майка ми е запазила. Дано днес ви пуснат водата и нямате вече проблем с нея и изчистят и пуснат пътищата.
Лъвичке, много готин този Любчо бе! Пу-пу! Заглавието е супер.
jeninik, дано бързо оздравее малкия бонбон и не вдига Т вече. Да спинкате спокойто през нощта.  fingerscrossed
didinka77, мерси  : Wink! Аз мисля, че паяка и проходилката са едно и също нещо. Според мен като почнат да се изправят няма да им трябват решетки, хитруши са  Laughing ще се оправят.

Лека нощ, че вече ми се затварят очите.

# 277
 Добро утро !!!!!

Жузефина , моите съболезнования. Hug

Ние имахме малко тежка нощ с доста рев и мрънкане.А и от сутринта само се сърди и му е криво.Сега ще хапва и е надявам да дремне поне 10 мин.,че за сега 20 мин ни е нормата за сън на ден.

Предложение за заглавие на темите ни : Юнчето опитва да пълзи , мамо стягай се започват големите бели.

Хайде оставям ви,че започна да мрънка в мен , а татко му спи след нощна.
 Приятен ден.

# 278
Айде накрая да се запиша и аз в темата,че не схоласах.
Много ви благодаря за пожеланията,момичета.Много сте мили и заслужавате почертка от вчерашната торта,която смогнахме чак тая сутрин да надухаме.И не забравяйте да си измиете зъбите след ядене.Ние още нямаме (Калина, аз скоро няма да имам),но тренираме.

Моля за извинение,но и Калина има съобщение: " б       гцж4444яяяяяяяяяяяяя  км Ннннннннннннннннннннннн Ю ".Стига толкова че ще ми блокира компютъра.Не ви го препоръчвам за заглавие.

# 279
 Дими , я се похвали малко с подаръци. Joy  bouquet

# 280
Здравейте  bouquet
Цитат
Новата година е вече тука, Юнчето от смях се пука.
Новата година е вече тука, Юнче с проходилката щъпука.
Сурва, сурва весела година, Юнче весело в къщата да има!
Jeninik,тези заглавия много ми харесват Peace
Жузефина,моите съболезнования Flowers Rose
Гери,ами аз само смесвам,разбърквам и давам кашата.Мисля че няма нужда да се накисва като попарата,бъркаш добре да не стане на бучки.
Да ставам че имам доста работа,после пак.

# 281
Тази сутрин успях да сколасам да се отчета и аз.
Честита месечинка на Валери, Георги и Тервел!!!
Да са живи и здрави малчовците и да радват своите мама и тате!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИВАНОВЦИ И ПОДОБНИ ПРОИЗВОДНИ!!!
ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ!

# 282
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА АНИЧКЕ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И ЛюБОВ, КАКТО И щУР КУПОН СЪС СЕМЕЙСТВОТО!  Hug

Честити месечинки на малките юнчета днес!   bouquet

Максим от сутринта ака само в гърне, но е поразстроен! Thinking Ох, писна ми вече, не знам защо е постоянно така. Явно е от нещо, което ям... Sad

# 283
  • Варна
Привет!

Didinka, Ивановден е в понеделник май  newsm78

При нас е минус 10, а пече слънце. Не сме излизали дни наред. Вие как се справяте?

# 284
Ей ме на!
Дано само пак не се случи нещо, че всеки път, като седна да пиша, и има някакъв пожар, който трябва лично да гася. Мамите на 2 деца, шапка ви свалям, аз едва се оправям с едно + домакинство + мъж + баба на 82 с лично мнение по всички въпроси  Sick
За отчет - Мая расте като гъба, на последната консултация данните са ни 7580 и 70см, което е + 280г и +3см. Да чукна на дърво, добре сме, през празниците през ден се качвахме на Витоша и с малката, слагахме я в шейната както си е опакована в кошницата за кола, страшна гледка е Simple Smile
На обед ядем зеленчуково пюре, като през ден пробваме вече и месно. Следобед преди кърменето ядем и плодово. Сутрин докторицата иска да ядем и сирена попара, но ние ставаме в 11ч и.... Shocked
Ето, пак ревем, май сме напълнили памперса.. изчезвам Sad

Общи условия

Активация на акаунт