Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 722
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Аз, срам не срам  Blush , ама не помня дали честитих месечинките на пораналите вече бебоци. Затова моля за ивнинение(независимо дали се повтарям или съм пропуснала) и им честитя. Желая им най-прекрасното детство, обичащи и грижовни мами (не че бихме могли да сме други  Heart Eyes ) и много, много усмивки.
Аничка, как е Ели? Цял ден за вас мисля
Трапезица, моля се да се включиш след прегледа с добри новини и да сте здравички в новогодишната нощ
Аби, честит рожден ден   bouquet Бъди винаги усмихната, приветлива и лъчезарна. Нека любимите ти хора те дарят с безброй незабравими мигове. И да си купиш най-хубавия подарък  Hug Ей, и да се похвалиш...  Wink
Гери, още сме назад в захранването. До тук само картоф, морков, двете заедно и тиква. И хич не си падаме по яденето с лъжичка. Но аз няма да се предавам. Че то кака й отгледах(най-злоядото дете, което някога съм виждала), нея ли няма. А вие до къде стигнахте?
Елфи, къде го кри тоз бонбон до сега?!?! И кви сладки зъбета имате... Май нарочно ни пускаше линкове с пароли, че да не го видим и някой кавалер да си го заплюе, а?!?  Crossing Arms  Joy    bouquet И мама май по шапчици си пада...   bouquet
А сега е време да приключвам, че след гостите ме чакат купчина чинии  Whistling

# 61
ЕЕЕЕХ, дано този път да ги отвори , че с моите опити  doh
http://images22.snimka.bg/004810823-big.jpg
http://images22.snimka.bg/004810831-big.jpg
http://images22.snimka.bg/004814860-big.jpg
http://images22.snimka.bg/004814864-big.jpg
http://images22.snimka.bg/004810824-big.jpg

айде дано да не се излагам повече  Embarassed
Честити рожден ден на abi7v
Честити месечинки на Ради на мама Гоголина и Белослава на мама Томми. Много да слушкат и да са здравички!

Честито  на бебе Белослава!
abi7v , Лъвичке  и Принцеска, браво на децата!!!
anii_tа, бравос за покупката със здраве да ги носиш , а за бърборенето  няма спор, че това си е вид разтоварваща терапия  Mr. Green
asq82, да оздравяваш ! Аз като имах Т и пиех оксилокопциум и витамин С + чесънчета от АМУЕИ препоръчаха ми ги и малко скъпички бяхя но за 1 ден съм на крака с тях и така цялото сем. лекувам   Wink
GERY80, този номер с бибата е супер! Laughing
 Аз да се похваля днес ме бабосаха и мен. После май каза и нещо като мама , ама не съм сигурна  newsm78 виж бабо каза много пъти  Thinking  и от днес като по чудо си хапва много добре , разредих обаче пюрето с водичка и само дърпа лъжицата сама си я слага в устата голям смях  Laughing опитахме броколи и съвсем неочаквано за мен ги хареса много - направо немога да повярвам за един ден такава промяна .

Хайде лека вечер от нас

за Криско Rose

# 62
  • welcome to the Jungle
Анту тъкмо щях да ти пиша успокоителни думички и гледам, че имаш повод за радост  Mr. Green или по-скоро - да си отхвърлиш "дертовете"  Heart Eyes!  Спокич, бе мацки, както казва Yoya - всички ще започнат да се обръщат и да лазят и да се изправят и да ходят  baby_neutral Heart Eyes.

И моите двамца синковци са уникално различни - Оги започна да се обръща на 3 месеца и 2 дни, а Любослав - на 5; Оги се изправи самичък в кошарата на 7 месеца и 1 ден, а Любослав не го виждам скоро да го направи; Оги почти не лазеше, научи се да сяда сам доста късно, а Любослав вече може самичък от легнало положение да седне Crazy Hug Whistling. И не виждам някакви акселератични промени, а само това, че са доста различни, та почти антиподни.
Но да са ни живи и здрави!!!
Алгара, Гого нормално да не се обръща, защото просто му е трудничко   bouquet, ама съвсем скоро, след има-няма 3-4 месеца ще видите как започва истинското шоу  Mr. Green и как ще има реплики от рода "еееееех, а до скоро си стояха кротички в кошарките"  Joy
Зъбки още няма  baby_neutral, въпреки, че двата долни добре са очертали венеца, ама така са си от 1 месец вече  Wink

Асе, много кофти, че си болна, но не унивай! Взимай си често душ, когато си с висока Т, гледай да спиш по повече, а някой да поеме грижите за бебето и ще се възстановиш бързичко   bouquet Пък и дето се казва - нека болестите останат в старата година  Hug  bouquet

GERY80 , този трик с акането е много полезен  Peace.Аз наистина мисля скоро да въведа гърнето, просто още малко да се стабилизира седенето  Heart Eyes. В този ред на мисли да ви поразсмея малко. Оги не успяхме да го научим на гърне в къщи (а директно на тоалетната), но в яслата го научили. Онзи ден изаквам аз Любко (в гореописаната поза  на "издържане" над гърне), а баткото пристига намаано, издърпа гърнето изпод гъзето на бебето, което баш тогава съсредоточено разтоварваше черевцата, премести го в другия край на стаята и с бойния си възглас "Ай САЙМ" си свали гащите и се изпишка вътре  #Crazy
. Аз бях в потрес, дали щото някой ми акаше на чехлите, или щото това гърне се бе превърнало във важна ценност в един момент...или що ли  ooooh! newsm78 Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 63
Онзи ден изаквам аз Любко (в гореописаната поза  на "издържане" над гърне), а баткото пристига намаано, издърпа гърнето изпод гъзето на бебето, което баш тогава съсредоточено разтоварваше черевцата, премести го в другия край на стаята и с бойния си възглас "Ай САЙМ" си свали гащите и се изпишка вътре  #Crazy
. Аз бях в потрес, дали щото някой ми акаше на чехлите, или щото това гърне се бе превърнало във важна ценност в един момент...или що ли  ooooh! newsm78 Rolling Eyes Joy Joy Joy
hahaha  hahaha  hahaha
Сладури! А какво точно значи "ай сайм"?  Joy  Joy  Joy "Аз сам" ли? Mr. Green
Аз хубаво се смея, ама ще взема и аз да пробвам да изаквам дребоса над гърне по същия начин. Според мен няма лошо в това да привикват отрано с гърнето. С баткото се провалих - още е на памперси, а след няма и 3 седмици става на 2 г.. Tired Надеждата ми е, че като гледат един от друг, някак сами ще се учат на гърнето. Така че и аз май ще пчвам скоро с опитите да уча Максим.

# 64
  • София
Елфи, отворих албумчето! Малката е голяма сладурана пу-пу!  Grinning А честито, бабосване! Моето човече само бабосва и аз съм застанала срещу нея и упорито повтарям ма-ма, тя мълчи, мълчи и накрая гледайки ме в очите ми заявява ба-ба.
Анту, бравоооо на Макси!  smile3501
Yoya, значи сте почти като нас, освен тях Ели е яла ябълка, круша и тиквичка. Дано скоро свикне с лъжичката, пробваш ли с различни видове, може да се излъже. Понеже давам на малката да си играе с лъжичката и така сама си набута няколко лъжички с круша, а не я харесва много, прави едни кисели физиономии.
Лъвичке, и на мен ми се иска по-раничко да се научим на гърне. Дано.
.... Онзи ден изаквам аз Любко (в гореописаната поза  на "издържане" над гърне), а баткото пристига намаано, издърпа гърнето изпод гъзето на бебето, което баш тогава съсредоточено разтоварваше черевцата, премести го в другия край на стаята и с бойния си възглас "Ай САЙМ" си свали гащите и се изпишка вътре  #Crazy
. Аз бях в потрес, дали щото някой ми акаше на чехлите, или щото това гърне се бе превърнало във важна ценност в един момент...или що ли  ooooh! newsm78 Rolling Eyes Joy Joy Joy
hahaha Joy Joy Joy Разби ме! Отдавна не съм се смяла така.

# 65
  • София
Привет и от мен!

Ох, момичета да ви се оплача и аз - моя мъж се разболя, направо е като парцал и днес цял ден се тъпче с лекарства, включително и антибиотик. А сега му правих и компреси /уф, как ги мразя само Confounded / Аз изпих три оксцилококцинума и дадох два на малкия - стискайте палци да удържим фронта. Утре също ще пия, пък да видим  thumbsup.

Честито на малките бебоци дето празнуват днес - да бъдат здрави и щастливи!

Честит рожден ден, Аби!   bdbaloni - бъди обичана от любимите си хора и нека всичкото щастие, което изпитваш да бъде споделено!

Браво на всички мъници, които вече могат да сядат самички  smile3501. Единствените неща, които моя Алекс прави са бегли опити до пълзи /но забележете - по гръб  Joy Joy Joy/ и едни полуобръщания. Е, седи и седнал, ама като е подпрян с някоя и друга възглавница.

Елфи, голяма сладурана била тая Рая  newsm51 - да бъде все таква чаровница!

Гери, не унивай - сигурна съм, че скоро ще чуеш така очакваното "мама" от малката сладурана.

В този ред на мисли да ви поразсмея малко. Оги не успяхме да го научим на гърне в къщи (а директно на тоалетната), но в яслата го научили. Онзи ден изаквам аз Любко (в гореописаната поза  на "издържане" над гърне), а баткото пристига намаано, издърпа гърнето изпод гъзето на бебето, което баш тогава съсредоточено разтоварваше черевцата, премести го в другия край на стаята и с бойния си възглас "Ай САЙМ" си свали гащите и се изпишка вътре  #Crazy

Joy Joy Joy доста се посмях, ама на теб сигурно хич не ти е било лесно  Hug

Ето го и моето слънчице:

Съжалявам, ако снимките са големички, ама нещо не мога да се оправя.

Да ви пожелая весело посрещане на новата година - да донесе на всички само радост, късмет, споделена любов и здраве![/size]

/извинете ме за дългия пост, моля  Flushed/

# 66
Добро утро и от мен.И ние сме малко болни само тати е здрав.Давам на малкото Осцилококцинум,по-добре е вече.Май аз съм най-зле една гадна кашлица ме мъчи,изобщо не ми е празнично.Мъжът ми ще е на работа тази вечер и аз ще съм си вкъщи с децата.
Болните бързо да оздравяват Peace
Честити месечинки на всички пораснали бебоци
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година,много здраве,радост и късмет да ви донесе

# 67
Добро утро от нас!  Heart Eyes
Благодаря ви за хубавите пожелания!   bouquetКолкото до подаръка-златни обеци,че от кога са ми обещани....Чета какво ядат вашите бебки и да ви кажа-ние хич не обичаме тиква и чистата круша.Аз също бях изненадана като и дадох пюре от броколи (ама много ми беше гадно на вкус  Sick) и тя си го изяде с кеф! #Crazy Обаче сега се излъга и изяде 1/4 жълтък в зеленчуковото пюре,че май даже и хареса (а дано).Моето джудже да ви кажа много обича да яде с лъжичка-даже май повече от шишето.Може би,защото и давах капките от както се е родила с лъжика и тя свикна от рано.Иначе си хапва всичко (е,има си предпочитания де),но засега е само на без глутенови храни.Да ви питам-някоя от вас дава ли на бебето си бебешките бисквитки (бишкотки).Аз и купих на Плазмон в кутия на прах,без глутен,ама тя нещо не е много очарована от тях.И чиста вода не пие-сега е на Детски чай на Хипп.Луда работа... #CrazyИ накрая:
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА![/size]

# 68
Желая весело изкаване на новата година на всички, на малки и големи!!!Гери, корекцията е направена, така заема по-малко място Peace

# 69
  • София
Здравейте!!!
Докато мъжете пазаруват и имам още малко свободно време да ви пожелая

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!
ДА ИЗПРАТИМ НЕРСПОЛУКИТЕ И БОЛЕСТИТЕ СЪС СТАРАТА!!!

Hug  Hug  Hug

# 70
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА  ura И  УМНАТА С ПИЕНЕТО. Laughing
Ние с мъжа ми ходихме по магазините и похарчихме една камара пари.Той си купи дрехи ,за ядне и пиене довечера.Ще празнуваме в една приятелка а малката госпожица свекито ще я гледа.Много не ми се оставя,ама мъжа ми настояваше да сме извън къщи.
Ей болните бързо да оздравявате.хайде ставам да се боядисвам и изправя косата.Трябва да храня ои малката.А бе днес няма да се скучае.Толкова работа имам.
newsm24 newsm24 наздраве на всички довечера.

# 71
Всички болни бързо да оздравяват, всички тъжни веднага да се овеселяват  Laughing и ви пожелавам

СТРАХОТЕН ПРАЗНИК ДОВЕчЕРА!!! ДАНО 2008-МА БЪДЕ ЗА ВАС ПО-УСПЕшНА, ОТКОЛКОТО СТЕ СЕ НАДЯВАЛИ!   bouquet

# 72
  • Пловдив
Момичета весело посрещане на новата година !

# 73
Весело посрещане на новата година, много здарве на всички и много сбъднати желания!
Мацки, не съм искала да предизвикам съревнование между бебчетата, кой какво можел.Просто ние уж сме най-големи и още нищо не можем /за което си има причина/ и исках да знам , много ли изоставаме от другите, защото се борим за развитие на юнско бебче иначе пак на физиотерапия /от която май плоза нъц/.
Много смях доверчера и така ..цяла година

# 74
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! МНОГО НАСТРОЕНИЕ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ ПРЕЗ НОВОГОДИШНАТА НОЩ! НЕКА ТЯ БЪДЕ НЕЗАБРАВИМА ЗА ВСЯКА ОТ ВАС
Асе, чудесно пожелание. Надявам се, че нямаш нищо против да се присъдиня към него  Hug

Общи условия

Активация на акаунт